LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Gasp ve Driveby

Başlatan Env, 16 Nisan 2025, 16:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:32
Toplam Oynama: 64 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:22
Toplam Oynama: 1 gün, 18 saat
Birlik: ***** *****ers
Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 19:46
Toplam Oynama: 6 gün, 14 saat
Birlik: ** ***** 13

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Drive-by içerisinden ateş edildiğinde, merminin yayılma ve sekme durumu arttırılarak daha gerçekçi rol eşiğine getirilmesini dilerim.

Gasp rollerinin bu kadar sıkılaştırılmasının amacının illegal "rol" sergileyen oyuncuların, diğer oyuncular üzerinde farm yapmasını engellemek için yapıldığını düşünüyorum.
Ufak bir esneklik sağlanabilir belki de.

bu arge 1 yıl once de acildi, gasp politikası sıkılaştırılırken düşünüldü, argeden sonra milletin tepkisi de ölçülmüştü. Şimdi bu arge acıldı ve ne degisecek? Bir yıl gecti diye fikri mi degisecek heranin. 2 kez düşünüldü üstüne, enteresan olur değirse. 🙌👏👏

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Mayıs 2026, 01:57
Toplam Oynama: 285 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Mayıs 2026, 01:55
Toplam Oynama: 61 gün, 16 saat
Birlik: ********** ***up

Erkek

Son Giriş: 27 Mayıs 2025, 16:45
Toplam Oynama: 20 gün, 21 saat
Birlik: ****** ****** ****ERS

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 36 gün, 16 saat
gasp kuralına katılmıyorum, böyle olması iyi. sokağın ortasında veya evin içinde rol yaparken giren maskeli tipler tarafından gasp edilmek çok can sıkıcıydı. ayrıca saçmaydı.

ara sokaklar, tehna bölgelerde zaten gasp yapabiliyorsunuz. gasp rolüne müsait alanlarda gasp rolü yapmanıza engel bir durum yok.

ev gaspının engellenmesi zaten sunucudaki en iyi politika güncellemesi olabilir.

drive-by konusuna katılıyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Mart 2026, 03:07
Toplam Oynama: 277 gün, 20 saat

Lv.35

Erkek

Son Giriş: 05 Mart 2026, 04:11
Toplam Oynama: 26 gün, 6 saat
Erkek

Son Giriş: 05 Mart 2026, 03:52
Toplam Oynama: 3 gün, 8 saat
Birlik: *****tus
Alıntı yapılan: Garen - 17 Nisan 2025, 03:01:10gasp kuralına katılmıyorum, böyle olması iyi. sokağın ortasında veya evin içinde rol yaparken giren maskeli tipler tarafından gasp edilmek çok can sıkıcıydı. ayrıca saçmaydı.

ara sokaklar, tehna bölgelerde zaten gasp yapabiliyorsunuz. gasp rolüne müsait alanlarda gasp rolü yapmanıza engel bir durum yok.

ev gaspının engellenmesi zaten sunucudaki en iyi politika güncellemesi olabilir.

Gasp rolü saçma değil. Evine alarm ve CCTV kurmak senin keyfine kalmış bir durum. Risk almak istemiyorsan bunları satın alabilirsin. Burada gasp adı altında illegalin para kazanma yollarının çok az olduğunu belirtmek istemiş arkadaş. Destekliyorum.

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 36 gün, 16 saat
Alıntı yapılan: reksa - 17 Nisan 2025, 10:20:31
Alıntı yapılan: Garen - 17 Nisan 2025, 03:01:10gasp kuralına katılmıyorum, böyle olması iyi. sokağın ortasında veya evin içinde rol yaparken giren maskeli tipler tarafından gasp edilmek çok can sıkıcıydı. ayrıca saçmaydı.

Gasp rolü saçma değil. Evine alarm ve CCTV kurmak senin keyfine kalmış bir durum. Risk almak istemiyorsan bunları satın alabilirsin. Burada gasp adı altında illegalin para kazanma yollarının çok az olduğunu belirtmek istemiş arkadaş. Destekliyorum.

Bende illegalim,  rinayı neredeyse 2 senedir oynuyorum, kimsenin evine girip birisini soymaya kalkışmadım. Zaten birisinin evine girip orada rol yapan adamları gasp etmek kadar saçma bir şey yok. Evime alarm veya cctv taktırmamdan tamamen bağımsız bir durum bu. Gasp rolünün yasaklanmasını veya tamamen yapılmasının engellenmesini de söylemedim  sana, ara sokakta duran kişileri, tenha bölgelerdeki gasp etmeye müsait oyuncuları seve seve soyabilirsin. Gasp etmek için Vinewood evlerini gezemezsiniz, aradaki ince çizgi bu.

İllegalin para kazanma yolları bence dediğin kadar kısıtlı değil, arttırılabilir mi diye sorarsan evet derim fakat bu ev gaspını tekrar yasallaştırarak olmamalı.