LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Meslek metası

Başlatan Vile, 11 Nisan 2025, 13:11:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tester

Lv.20

Kadın

Son Giriş: 11 Şubat 2026, 05:18
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 27 Mart 2025, 06:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Meslek kazançları seviye sınırı farketmeksizin birbirine çok yakın, bu nedenle meslekler arasında bir meta kurulması oyuncuların sabit bir meslekte kalmasını engelleyerek her türlü mesleği deneyimleyip monotonluktan kurtulmasını sağlayabilir. Örnek veriyorum şuan balıkçılık için balık gelme oranı gerçekten büyük ve etkili bir yöntem fakat diğer mesleklere baktığımızda vip+ ı olan bir oyuncu için taşımacılık benson ile yapılırsa tırcılıktan bile daha çok kazandırıyor. Ki iki meslek arasındaki seviye atlamak için gereken sefer sayısı farkını da hesaba katarsak makas aralığı çok daha fazla bile açılıyor. Seviye sınırlaması güzel bir etken fakat rota gibi sabit ve değişmesi gerçek manada meşakatli olan etkenlerle uğraşmaktansa seviye sınırlaması yerine (avcılıkta mecbur kalacak tabi ama onu dışarda bırakalım) meta sistemiyle hem düşük seviyeli oyuncuların taşımacılık ve balığa mecbur kalmasını engelleyip çeşitlilik sağlamış hemde para için keyif almadığı bir mesleği yapmasını engellemiş oluruz. Sabit bir etkinlik takvimi gibi her mesleğin sabit daha üstün kaldığı günler şeklinde yapılabilir yahut aylık olacak şekilde değişken bir meslek takvimi yayınlanarak bu durum sağlanabilir diye düşünüyorum.

Edit; Ek olarak meslek araçlarını almak için bir etken olur ve böylelikle meslek araçlarının piyasasını olumlu yönde etkileyerek daha aktif bir hale gelmesini sağlar.

Bağışçı
Kanka çok uzun yazmışsın okumaya üşendim ama okudum, meslek fiyatları sunucunun ekonomisine göre değişiklik gösterebiliyor onun haricinde bir arttırma yapabileceklerini sanmıyorum, meslek araçları ayrı olarak satılıyor ama muayenesi sigortası yağ ve motor bakımı derken cebine değil araca çalışmış oluyorsun o yüzden herkes kiralık tercih ediyor aracı aldıktan sonra cebi yanan herkes benim gibi, dediğin rota değişikliğine gerek yok diye düşünüyorum her meslekte farklı bir yola gidiyorsun zaten, bildiğin yola gitmek daha iyi olur sürekli farklı yol yorar adamı kimse keyfinden meslek yapmıyor zaten para kazanmak için yapıyor, argeni biraz daha kısaltmanı öneriyorum.