LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Toplu item taşıma

Başlatan Vile, 11 Nisan 2025, 12:51:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tester

Lv.20

Kadın

Son Giriş: 11 Şubat 2026, 05:18
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 27 Mart 2025, 06:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Balıkçılıkta yaşadığım durumdan örnekle meseleyi anlatmaya çalışacağım.

Bagaja hızlı bir şekilde balık koymak istediğimizde her seferinde bagajda ve envanterde F5 çekilmiş gibi ağırlık tekrar hesaplanıyor. Bu noktada kimi oyuncular fazla etkilenmezken benim gibi mobil veri ile giren yahut internet konusunda sıkıntı çeken insanlar için bu gecikmeler (Özellikle tug gibi büyük bagaj hacmine sahip araçlarda) can sıkıcı olabiliyor. Her seferinde tek bir balığı atmaktansa ctrl + sol tık gibi bir kombinasyonla toplu bir şekilde envanterdeki farklı eşyaları seçip bagaja koyabilirsek güzel olur diye düşünüyorum. Çokta önemli değilmiş gibi dursa da benim gibi internet bazında sorun yaşayan insanlar için büyük zaman kazandırabileceğine eminim. Şahsen 500K ya kadar dolu deposu olan geminin bagajından tamamen doluyken hızlı bir şekilde balık almaya çalıştığımda iki balığı envantere çekene kadar arada 14 saniyeye kadar bir fark oynuyor ve balık sayısını baz aldığımızda bütün her şeyi satmak 1 saati aşabiliyor. Bu nedenle bu durumu internet bazında sorun çeken oyuncular için büyük bir rahatlama, sorun yaşamayan balıkçılar içinse zaman kazanmak için kaliteli bir etken olarak düşünebilirsiniz. Mouse imlecinin sağ üstünde ağırlık yazabilir ve bu sayede de envanter ağırlığını aşacak kadar balık seçmemiş oluruz.

Partner
bir kolaylik saglanilabilirse saglikli arge, destekliyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Envanterin tümünü üstümüze aktarma konusu ise destekliyorum, gelmeli.

Bağışçı
Bence şöyle daha mantıklı olur, SEÇ tuşu olur gitmesini istemediğin bir kaç parça eşyayı seçersin sonra TÜMÜNÜ KOY seçeneği ile sadece seçmediğin balık veya eşyalar geçiş yapar tabi çok karışık bir şey oldu düşünülüp daha mantıklı bir şeye çevrilebilir.

Veya üzerinde kilit işareti olur kapılardaki gibi gitmesini istemediğini kilitlersin, maske çanta olta fener gibi

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Sanırım bir bölme de bu mevcuttu, hepsini taşı gibi bir seçenek. Ev olması gerekiyor, tam hatırlamıyorum. Diğer gerekli yerlere de eklenebilir. Araçlar, Gemi vb.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 22 Mayıs 2026, 13:08
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek