LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kıyafetçi

Başlatan ~efe, 10 Nisan 2025, 22:35:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Standart limitler mevcut, bunun üstüne ekstra kategori eklendiğini daha önce tarafımca göremedim. RAGE:MP tarafına kategori artışı hakkında bir soru sordum ve şu cevabı aldım;

"That is a game design limit unfortunately
https://wiki.rage.mp/wiki/Clothes
There are tricks that modders use to kinda "extend" it by using different groups for some other stuff like hair to change the eyes or something, but I am not that experienced on that front to guide you myself. Maybe you can research it further"

Demek istediği şu; Modellemecilerin kullandığı "genişletme" kıyafet grubunu farklı kategori altında sunmak, gördüğümüz "Fanila" kategorisi içerisinde bulunan pantolon, aksesuar ya da üst gibi. Kendisi bu konuda uzman olmaması ile birlikte, tam olarak yönlendiremiyor. Detaylı bir araştırma eşliğinde belki de bu sağlanabilir.

Ancak, envanter üzerindeki kıyafet giyme ve çıkartma durumu üst üste stacklenebilir hale getirilebilir belki de, ancak bunlar da hatalara sebep verir. Kıyafetlerin çakışması vesaire, tam olarak tam performansını gösteremeyebilir. Sims kadar detaylı düşünülen bir sistemi yok maalesef.

3D Designer
Bir kategori içerisinden 2 adet giymek GTA V genelinde mümkün değil maalesef. Bu sebeple birden fazla kombinasyon yapılabilmesi için aksesuarlardan bazılarını çanta kategorisine, bazılarını maske kategorisine, bazılarını zırh kategorisine vs. eklemek gerekiyor. Şu an mümkün olabildiği haliyle kategorilere dağıtılmış durumdalar zaten.