LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Sigorta fiyatları hakkında öneri

Başlatan duman alkol disco party, 09 Nisan 2025, 23:59:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sigorta Fiyatları Güncelleme Talebi

Selamlar Rina:V yönetimi ve değerli oyuncular,

Şu an aktif olarak hizmet veren Foter Oto Sigortacılık ve Augury Sigortacılık olarak, şehirdeki sigorta sistemini daha sürdürülebilir ve gerçekçi hale getirmek adına bir güncelleme önerisinde bulunmak istiyoruz.

Mevcut sigorta ücretlerinin RP'ye etkisi göz önünde bulundurulduğunda, kazancın oldukça düşük kalması hem RP'deki rekabet ortamını hem de işleyişimizi sekteye uğratıyor. Gerçekçi bir piyasa ortamı ve uzun vadeli hizmet planları için bu sistemin yeniden düzenlenmesi gerektiğine inanıyoruz.

Bu doğrultuda, diğer sigorta şirketiyle koordineli olarak bir fiyat artışı veya işyerine düşen kâr oranında artış talebinde bulunuyoruz. Böylece fiyatlandırma dengelenmiş, RP içi değer daha anlamlı hale gelmiş olacak ve oyuncular için de hizmetlerimizin kalitesi yükseltilmiş olacaktır.

Önerimiz:
  • Sigorta fiyatlarının rol gerçekçiliğini bozmayacak şekilde kademeli artırılması veya bir düzene göre değiştirilmesi.
  • 1 ay / 3 ay / 6 ay gibi farklı paket seçeneklerinin belirlenmesi.
  • Talep edilirse sisteme dair öneri & işleyiş dokümanı sunulabilir.

Bu konuyla ilgili yönetimin yönlendirmelerini, onayını ve varsa ek taleplerini bekliyoruz.

Saygılarımızla.

Community Advisor
Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 04:21
Toplam Oynama: 105 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)

Mapper
Ben tam tersi olduğunu düşünüyorum çok fazla bence sigorta. OOC araçları sigorta ve muayene yaptırmak 240bin dolar tutuyor. Fakat bu olay için 1 ay / 3 ay / 6 ay gibi farklı paket seçeneklerinin belirlenmesi bana mantıklı geliyor.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
İstediğiniz tam olarak fiyat artışı yada rol kalitesi değil kâr marjınızı arttırmak istiyorsunuz. :dislike:

Alıntı yapılan: eneskynk0 - 10 Nisan 2025, 09:33:56Ben tam tersi olduğunu düşünüyorum çok fazla bence sigorta. OOC araçları sigorta ve muayene yaptırmak 240bin dolar tutuyor. Fakat bu olay için 1 ay / 3 ay / 6 ay gibi farklı paket seçeneklerinin belirlenmesi bana mantıklı geliyor.
Alıntı yapılan: Sizophrens - 10 Nisan 2025, 10:03:09İstediğiniz tam olarak fiyat artışı yada rol kalitesi değil kâr marjınızı arttırmak istiyorsunuz. :dislike:

OOC Market araçları dışında ödenen fiyatlar fazla değil. Evet kendi çıkarımızı düşünüyoruz ve bunu düşünmekte haklıyız da. Biz ihalelere o kadar para verip bu işyerlerini açıyoruz ve emek veriyoruz. Şehirde zaten 2 tane sigortacı var, iki sigortacı da fiyatlardan dolayı açmak bile istemiyor. Ödenen fiyatlarda artış olmasa bile bizim kazandığımız miktarda kesinlikle bir artış getirilmeli bizce.