LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

ADMİN KANIT H.K

Başlatan Fearless, 09 Nisan 2025, 19:23:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
öncelikle merhabalar. Şikayet konusunda bir durum söylemek ve bunun çözümüne vardırmak istiyorum yetkiliye şikayet açtığımızda yok bana yetkili kanıtı attı o haklı duymak istemiyoruz artık o arkada neler dönüyor bizde bilmek istiyoruz adminin kanıtı yok diyorki ben gizli atıcam çünkü admin için şeyler gözüküyor kanıtta kardeşim ozaman kanıt alırken gizle ne için gizli diyorsun

kısacası: adminler şikayete kanıt atarken toplu atmalarını ve herkesin görmesini istiyoruz o şikayete kim varsa çünkü admin atılmamak için bu tarz şeyler yapıyorlar herkes hakkını istiyor o kanıtı bende görücem savunmacı tarafa görücek şikayetci tarafda her taraf o kanıdı görücek yada sana şikayet açıldığı zaman gidip ben şikayet yetkilisine gizliden attım o söyler diyor sonrasında şikayet cevabı yetkili haklı oluyor :D

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Yetkili Ekibinin de kanıt sunması zorunlu değil, bunu oyunculara gösterip-göstermeme zorunluluğu bir üst yetkilisine bağlı.

Şeffaflığı şahsen tercih ederken, her cezanın sonucunu görebilmeliyiz. (Şikayetler, Ceza Ticketları vb.)

Oyuncuların, diğer oyuncuların yaptıklarını görebilmeli; Cezaların rencide edici olması gerekmektedir.

((Oyun yöneticilerinin verdiği cezalarda kanıt gözetilmez.)) Bu durum, değiştirilmeli. Admin olmak her ne kadar bir süreç istese de, bu durum; Kanıt zorunluluğunu etkilememeli. Çoğu yönetici kanıt tutsa da, zorunlu olmalı.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 16 Nisan 2026, 12:32
Toplam Oynama: 14 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 03 Mayıs 2026, 22:32
Toplam Oynama: 59 gün, 3 saat