LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

BLACK TIGERS MOTORCYCLE CLUB - "FREEDOM, LOYALTY, BROTHERHOOD"

Başlatan zack, 31 Mart 2025, 14:32:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Ocak 2026, 21:28
Toplam Oynama: 46 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****** ********** *LUB

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Ocak 2026, 21:28
Toplam Oynama: 46 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****** ********** *LUB

Black Tigers kulübündeki herkesin elinde kaplan dövmesi bulunuyor. Bu dövme, kulübün bir simgesi haline gelmiş ve üyeler arasında ortak bir bağ oluşturuyor. Herkesin dövmesinde aynı detaylar yer alıyor, kaplanın keskin bakışları ve güçlü duruşu dikkat çekiyor.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 16 Ocak 2026, 23:47
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 15 Mayıs 2025, 19:36
Toplam Oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: *** *LAN

Oyuncu

Montgomery de bir dernek kurma fikrini Charles Prince ile düşünmüştüm. Montgomery benim için gelir sağlayabileceğim en iyi kasabalardan biriydi. Fakat diğer arkadaşlarım bu konuda çok sıcak bakmıyordu. "Şehire uzak bir yere kimler gelecek?" dediğinde "Black Tigers bar diğerlerine göre daha çok ilgi çekici olur, bu hoşlarına gider" demiştim. Ne eksik ne fazla, gerçekten dediğim gibi oldu. Sağlam bir şekilde Danny Eason'dan destek aldım. Yanında sözcüsü Vegard ile çok yancı oldular. Boks onlar için bir yaşam biçimiydi, Hangarda onların temsil ettiği bir adres. Bu zamana kadar yanımda Nathaniel ve Pellegri oldu. Bir sekreter bir çavuş. Bu kasabada bizi geleceğe götürecek yerlerden biri. Prospect eğitimlerini sağlam bir şekilde verebileceğimiz adres. Gelecek her zaman yaklaşıyor, bu değişmeyen kavram.
Global President Christopher R.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 16 Ocak 2026, 23:47
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 18:22
Toplam Oynama: 42 gün, 15 saat
Kadın