LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Yayın Ajansları için Toplu Öneri

Başlatan Emmioglu, 27 Temmuz 2023, 21:40:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.14

Kadın

Son Giriş: 04 Temmuz 2024, 13:56
Toplam Oynama: 2 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)

Lv.14

Kadın

Son Giriş: 11 Eylül 2023, 21:22
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: **** *EWS
Yapılan öneriler tamamen onaylı yayın ajansları içindir.

1) Reklam Ücretleri Hk.
    • Görüyoruz ki; VIP oyuncular, normal oyunculara göre daha fazla reklam vermekte. 1 günde; 200 reklam yayınlanıyor ise, bunların en az 100'ü VIP oyuncu olmakta.
    • Biliyorsunuz ki; VIP oyuncular, reklam verirken ücret ödememekte. Ücret ödememesi ile birlikte ajans kasasına da herhangi bir para girişi bulunmamaktadır. Gerçekçi bakmak gerekir ise; 200 ilan alan bir ajansın az kazanması saçma değil midir? Veya 300$ reklam ücreti veren bir oyuncudan 75$ birlik kasasına eklenmesi az değil midir?
      • Peki, bu durumu nasıl çözeriz?
      • VIP oyuncuların reklamı onaylandığında, bir oyuncudan gelen miktarın yarısı ajans kasasına eklenebilir. 100$ ise 50$, bu sayede ajanslar VIP oyuncuların reklamında da kazanmış olacaktır.
      • Bir oyuncu; reklam verdiğinde 300$ kesmekte, fakat 1/3 olan 100$'dan az ajans kasasına eklenmekte. Bu durum arttırabilir, 225$ vergi biraz fazla gibi :)

2) Ajans Çalışanlarının Saatlik Maaş Miktarı
    • Ajans çalışanları, işşizlik maaşı+50$ kazanmakta(300$). Bu miktarın az olduğunu düşünüyorum.
    • Çünkü: Bizler sunucuda bir rekabet yaratmaktayız ve Ajans rolü çok tercih edilen bir rol değil. SAMP'da da aynı şekilde rinaV de de aynı şekilde; oyuncular silah seviyor, LSPD&LSSD giriyor veya illegal takılıp PD&SD'lere sıkıyor.
    • Bu tür rol yapan kişilere bir öncelik tanınması bence çok normal olur. Bu tür roller, sınırlı kişiler tarafından sevimektedir bu nedenle bir öncelik tanınabilir ve maaş miktarı arttırılabilir.

3) Ajanslar İçin Özel SMS Paneli
    • Her onaylı ajansın bir SMS numarası olucak ve bu numarayı sistem random vericek. Ajanlara verilen SMS numarası bilgisi F3 panele eklenebilir. /ajans > SMS Alımı > SMS Alımı Aç/Kapat ve Gelen SMS'ler ve Kapat adında 3-4 buton eklenecek.
    • Bu sistem ne işe yarayacak?
      • Sunucuda yapılan REKABET'ler için veya bir yayın için gerekli olacaktır.
      • Bu sayede ajanslar bir miktar para kazanabilecek.
      • Bu sayede yayını sunan kişinin telefonu paylaşılmayacak ve SMS yağmuruna mağduru olmayacak.
        • Peki, bu sistem nasıl çalışıcak? Bu butonlar ne işe yarayacak?
        • Dediğim gibi; bu menü /ajans menüsünde olucak ve sadece onaylı ajanslar kullanabilecek.
        • SMS Alım açıldığında; Ajans numarasına SMS'ler gelebilecek. Oyuncular, ajans numarasına SMS attığında üzerilerinden bir miktar para gidicek ve ajans kasasına eklenecek ve bu sayede ajanslar rol yaparak para kazanmış olucaklar.
        • SMS Alımı kapatıldığında; oyuncular ajans numarasına SMS atmaya çalıştığında sistem hata vericek. "Ajans, SMS alımını kapatmış.(örn)"
        • Gelen SMS'ler; SMS Alımı açıldığında, oyuncuların gönderdiğinde SMS'ler bu bölüme düşecek. SMS Alımı kapatıldığında ise bu bölüm resetlenecek yani gelen tüm SMS logları silinecek. Bu sayede hem kalabalık yapmayacak hem SQL'lik bir iş olmayacak.

4) Canlı müzik
    • SAMP oyuncuları bilecektir ki; SAMP da yayın ajansları, yayın esnasında istedikleri şarkıyı açabiliyorlar. Aynı boombox gibi, fakat rol eşliğinde :)
    • Bu sistem sayesinde, yayın ajanslarına yeni bir yayın fikri ortaya çıkacaktır.

5) Çekiliş Sistemi
    • SAMP oyuncuları bilecektir ki; SAMP da yayın ajansları, yayın esnasında istedikleri miktarda çekiliş yapabiliyorlardı ve oyunculara para dağıtabiliyorlardı.
    • Bu sistem sayesinde, ajanslar arasında REKABET ortaya çıkabilir. Hem oyuncular, hem de ajanslar bu sistem sayesinde kazanacaktır.

6) Callsign Sistemi
    • LSPD, LSSD, LSFMD gibi oluşumda var olan callsing sistemi ile araçların üzerine yazı eklenebiliyor.
    • Bu durum, onaylı ajanslar için de eklenebilir. Eklenmesi ile birlikte, birliğe ait olan ajans araçlarına, callisng ekleriz ve bu sayede diğer oyuncuların araçları arasında fark durumu ortaya çıkar.
[/list][/list][/list]

Oyuncu

Lv.26

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:13
Toplam Oynama: 66 gün, 4 saat
Birlik: ****** ********* *oys

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 06 Haziran 2026, 18:40
Toplam Oynama: 67 gün, 9 saat
Ajanslara özel kazanımlar ve politikalar, legal oluşumda büyük bir yer verilmesi gerekiyor. Legal oluşumlarda kamu kurumları hariç ağırlık yok. Okumadan destekledim.

Oyuncu

Lv.14

Kadın

Lv.14

Kadın

Alıntı yapılan: Hattori - 28 Temmuz 2023, 21:05:04Ajanslara özel kazanımlar ve politikalar, legal oluşumda büyük bir yer verilmesi gerekiyor. Legal oluşumlarda kamu kurumları hariç ağırlık yok. Okumadan destekledim.
Evet, legal oluşumlar zaten klasik ve stabil. En çok tercih edilen LSPD&LSSD olur sebep belirlidir. Ajans rolleri pek tercih edilmemesinden bence daha çok ilgi verilmesi gerek, çünkü nadir bir rol türü haline gelmiş. Bu nadir rol türünü destekleyen oyuncuları desteklemek, bence doğru bir karar olur.

SAMP sunucusu yıllardır var, görüyorum ki onay alan birliklerde bile 4 üye var, çok az. 4 üyenin; 2 üyesi bir hesaba, diğer 2 üyesi farklı oyuncuya ait. Yani birlikte 2 oyuncu var, gerçekten çok çok az. Bu nadirliği görmemek imkansızlık.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 139 gün, 14 saat
Desteklendi, güzel çeşitli roller de çıkar hem.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31

Oyuncu

Lv.14

Kadın

Lv.14

Kadın

Alıntı yapılan: #Çakıcı - 01 Ağustos 2023, 13:15:23Yapılan öneriler tamamen onaylı yayın ajansları içindir.

QWe:QWRQWREQWEQWTRQWEQWEQWEQWERQWE

Her cümlende rekabet rekabet diyip böyle bir cümleyle başlamana 0 şaka haykırdım. 3-5-6. maddeleri destekliyorum. TAMAMEN ONAYLI YAYIN AJANSLARI İÇİN, ÇÜNKÜ ONAYLI OLMAYANLAR ZATEN REKABETİN PARÇASI DEĞİL İYİCE OLMASINLAR Kİ BİRLİKLERİNİ KAPATIP KÖYLERİNE DÖNSÜNLER. :)

Bizler de onaysız bir birliktik, aynı senin birliğin gibi. Bizler, sunucuya onaylı ajans olarak başlamadık. Senin gibi nice kıskançlık sendromu yaşayan kişilerle de karşılaştık. Senin değimin ile köylerine gittiler, kendini sanırım kendi köyüne çok yakıştırıyorsun. O halde sende köyüne dönebilirsin. RinaV platformunda ilk kurulan ajans olma yönünde hala varoluşumuzu sürdürüyoruz. Geçtiğimiz gün, şablonunu çaldığım yönünde iftira attın. Tarafsız, rinaV oynamayan fakat rinaV platformuna büyük faydası dokunan bir dostumun söylediği gibi; kıskançlık sendromu 🙂 Sana şunu diyebilirim ki; ajans rolü demek, REKABET demektir. Bunu idrak etmen dileği ile. Arkadaşlarının kötü yorum yapmasını sağlayabilirsin, iftira atabilirsin, sana doğruyu göstermeme rağmen aynı yolda devam edebilirsin fakat emin ol ki gerçek ortada. Destekle veya destekleme, birbirimizi aşalama türlü mesajlar gereksizdir. Öncelikle yaşının eri, aklının eri olman dileğiyle. Onaysız birliğe ne kadar hak tanınır ise, onaylı olduğunda aldığı bu onurun sevincini tatmalı değil mi? Belki bilmezsin ama CNN adinda bir ajans vardı. Biz, ilk gazete haberimizi attığımızda birebir kopyalayıp sadece arka planı siyah yapmışlardı fakat biz sesimizi çıkarmamıştık. Sonuç olarak ilk gazeteyi biz yayınladık, kanıtlamak basit 🙂 Bunun dışında öncelikle kimin şablonu çalınmış, kim bu platformda özgün ve kaliteli davranıyor bir tartışalım, düşünelim. Emek veriyoruz, bu emeklerimize kıskançlık uğruna saygısızlık yapılması veya aşalanması hiç hoşuma gitmiyor. Yapılan yorum, eleştiri olsa da önce üslup olmalı. İyi forumlar.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Nisan 2024, 16:32
Toplam Oynama: 46 gün, 10 saat
Erkek

Son Giriş: 03 Nisan 2024, 15:05
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Erkek

Son Giriş: 31 Mart 2024, 05:47
Toplam Oynama: 2 gün, 3 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Mart 2024, 16:44
Toplam Oynama: 16 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2024, 15:40
Toplam Oynama: 19 gün, 16 saat
güzel bir ar-ge konusunu tartışma yerine getirmemek için yorumlarımı sildim ve çok kısa konuşacağım;
"Arkadaşlarının kötü yorum yapmasını sağlayabilirsin, iftira atabilirsin, sana doğruyu göstermeme rağmen aynı yolda devam edebilirsin fakat emin ol ki gerçek ortada"
Madem ki ben sana iftira attım o halde yorumlarımı silmeseydin de insanlar görüp kendileri karar verseydiler. Arkadaşlarıma kötü yorum attıracak olsaydım senin o haberlerin 5 sayfa olurdu. Ayrıca sen kimsin dostum? Sen kimsin de bana doğruyu göstereceksin? Sen ilkokulda okuma yazma öğrenirken ben birlikler yönetip kapatıyordum. Rekabet rekabet diyip açtığın ar-ge'yle onaylı ajanslara yetki istiyorsun. İstediğin rekabetten ziyade dokunulmazlık. Benim yaptığım haberler, gazete üzerine tutuşup ortalığa haber, gazete pompalaya başlamış bir kişiyi mi kıskanacağım? Benim içeriğimi çalma, benimle uğraşma ve kendi işine bak. Ben senin rekabet edebileceğin bir adam değilim. Daha fazla yorum paylaşmayacağım, iyi forumlar dostum.

Oyuncu

Lv.14

Kadın

Lv.14

Kadın

Alıntı yapılan: #Çakıcı - 01 Ağustos 2023, 16:19:00güzel bir ar-ge konusunu tartışma yerine getirmemek için yorumlarımı sildim ve çok kısa konuşacağım;
"Arkadaşlarının kötü yorum yapmasını sağlayabilirsin, iftira atabilirsin, sana doğruyu göstermeme rağmen aynı yolda devam edebilirsin fakat emin ol ki gerçek ortada"
Madem ki ben sana iftira attım o halde yorumlarımı silmeseydin de insanlar görüp kendileri karar verseydiler. Arkadaşlarıma kötü yorum attıracak olsaydım senin o haberlerin 5 sayfa olurdu. Ayrıca sen kimsin dostum? Sen kimsin de bana doğruyu göstereceksin? Sen ilkokulda okuma yazma öğrenirken ben birlikler yönetip kapatıyordum. Rekabet rekabet diyip açtığın ar-ge'yle onaylı ajanslara yetki istiyorsun. İstediğin rekabetten ziyade dokunulmazlık. Benim yaptığım haberler, gazete üzerine tutuşup ortalığa haber, gazete pompalaya başlamış bir kişiyi mi kıskanacağım? Benim içeriğimi çalma, benimle uğraşma ve kendi işine bak. Ben senin rekabet edebileceğin bir adam değilim. Daha fazla yorum paylaşmayacağım, iyi forumlar dostum.

Anlama algında sorun olduğu belli. Doğru yolda gideceğine hala inat ile hareket ediyorsun, kendi tercihin. Kendini çok üstün görüyorsun diyorsun fakat kendi yazdığın yazı ile kendini kıyaslamıyorsun. (Sen ilkokulda okuma yazma öğrenirken ben birlikler yönetip kapatıyordum) Bilgisayar başında şu yorumları okurken gülen en çok ben olabilirim :D İçerik çalma, şablon çalma vs. bu durumu sana özelde izah ettim fakat dediğim gibi maalesef anlama algında sorun olabilir. Tabi ki, bu da insanlık halidir ve her insanda olabilir. Öncelikle bu hastalığın adına sana geçmiş olsun dilerim ve hani bu içerik çalma mevzusuna kanıtlar icabında bir son vererek bu konu altında da daha fazla tartışma gereksinimle bulunmayayız.

1) Senin attığın iletileri ben silmedim. Eğer silecek olsam, tüm iletileri silerdim değil mi? Adminler, senin gönderdiğin iletiyi yanlış bulmuş ve silmiş. Bu sorunu kendinde aramak da bir akıllılık, bir erdemliliktir.

2) Ben sana sadece bir bilgi veriyorum, diyorum ki biz ilk açılan ajansın ve hani senin dediğin olayları sen yokken biz paylaşmışız anladın? Kıskanclık sendromu ile, bu birliği yıkabilecek bir kapasitede olamadığını anlatmak istiyorum.

3) Bu gazete mevzusuna gelelim. Özel yoluyla bana ileti attın, sana bir mesaj yazdım değil mi? Bu konu buraya kadar geldiğine göre yazdığım iletiyi herkes görsün.
Bana gelen ileti:
Spoiler:
Benim gönderdiğim ileti:
Spoiler:

Benim kimseden doğruları saklama veya insanları kandırma gibi bir derdim yok. Sana doğruları göstermek istiyorum, fakat inat uğruna gidiyorsun. Sana geri dönerek diyorum ki; bizim zamanımızda haberler kısmı önemsenmiyor, bakılmıyordu. Birlik M. ile bu konuyu konuştuğumda bana gelen cevap; "Sorun yok, atabilirsin" oldu. Bu nedenle bende eskiden attığımız haberleri, haberler kısmına aktarmaktayım. Bunu da sana zaten dile getirmişim.

4) Biraz detaylı bakalım ki kim ne zaman ne atmış, kim kimin gazetesi clonlamış?

> RinaV ilk gazete paylaşımı (Mega NEWS) :
Spoiler:

> Sizin ajansın ilk gazete paylaşımı:
Spoiler:

Clondan ve özgün olmaktan bahseden bir adam nedense bizim paylaşımlarımızın dizilimde paylaşım yapıyor. Gerçekten çok gülünç bir durum.

Ben yanlış anlaşılan bu durumu kibarca anlatmaya çalışırken, bu durumu oyun içerisine yansıtıyorsun.
Kanıt:
Spoiler:

5) Bizler, onaysız bir ajans iken bile bu kadar yenilikler yapmışken nasıl bir şahlanma olabilir? Onaylı ajans dediğin nokta zaten daha üstün olmalı değil mi? Sonuçta sen bir emek vermişsin, bir şartları gerçekleştirmişsin ama onaysız bir birlikten çok az farkın var. Normal mi? Hayır. Bu demek olmuyor dokunulmazlık, şahlık veya cumhurbaşkanlığı artık hangi dille anlarsan. Bu demek oluyor ki, verdiğin emeğinin karşılığını almak. Sen, onaysız bir birlik iken, birçok REKABET içerikli aktiviteler yapabilirsin ki zamanında bizler yaptık. Onaysızlık, bir noktaya da REKBATE izin verir. Ben, birlikler arası toplantıda REKABET'i arttıracağımı dile getirdim. Benim tek amacım budur, eğer kendince REKABET'i doğru bulmuyor isen o halde rekabete katılmazsın. Bu kadar basit. Kendince anlamlar yükleyip, bana sallamayı bırak. Kimin ne olduğu ortadadır.

Son sözüm söylüyor ve seninle uzaktan, yakından bağlantımı keseceğimin bilgisini vermek isterim.

Yorumlarına dönüş yapmadım diye üste çıkmaya çalıştın ve bu yanlış anlaşılmaya tekrardan bir açıklık getirmek istedim. Ancak şimdi anlıyorum ki, seni yanlış anlamışım. Tek amacın, benim üzerimden kendini göstererek bir şeyler elde etmek. Bu yüzden sana daha fazla cevap verme gereği duymuyorum. İlerideki hayatın için de küçük bir tavsiye bırakayım; "Ufak at da civcivler yesin."

İyi forumlar.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Nisan 2024, 16:32
Toplam Oynama: 46 gün, 10 saat
Erkek

Son Giriş: 03 Nisan 2024, 15:05
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Erkek

Son Giriş: 31 Mart 2024, 05:47
Toplam Oynama: 2 gün, 3 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Mart 2024, 16:44
Toplam Oynama: 16 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2024, 15:40
Toplam Oynama: 19 gün, 16 saat
Söylediğin her şeye cevap vererek konuyu daha fazla uzatmayacağımı söyledim. Benim kendimi kimseyle kıyaslamak gibi bir derdim yok. İki ajans rekabet halinde olmak zorundadır ve ne var ki ben haber, gazete paylaşmaya başladıktan sonra aklın başına geliyor da haber, gazete pompalamaya başlıyorsun. Üstelik bari 1 ay önceki gazeteni yeni tarihiyle paylaşıp sonra buraya eski halini atarak kendini iyice aciz duruma düşürmeseydin. 1 hafta öncesinde neredeydi aklın? Ben piyasaya çıkıp 1 haftada 1 ayda yapamadığını yaptığım için mi tutuştun bu kadar? Her neyse. Yazım hataların için bir ders almak istersen sana ücretsiz verebilirim. Ayrıca sen bana "doğruyu göstereyim" "ufak at da civcivler yesin" tarzı tavsiyeler vermeye çalışırsan kendi çapında sana da haddini bildiririm. Tekrardan ve son kez söylüyorum. Benden uzak dur, benim içeriklerimi çalma ve kendi işine bak. Ben senin rekabet edebileceğin bir adam değilim. Senin gezdiğin yolların asfaltını ben döktüm. Bu konuyla alakalı başka yorumum olmayacaktır. Kolay gele.