LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Birden Çok Aksesuar Kullanabilmek Hk.

Başlatan Anliyorum, 22 Mart 2025, 17:19:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mapper
Kadın

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 16:26
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 00:08
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Sunucuda gerçekten birden çok güzel aksesuarlar bulunuyor erkek içinde kadın içinde ancak bunları bir arada kullanamıyoruz, örnek vermek gerekirse ben kadın bir karakter yönetiyorum ve aksesuar kısmında bulunan ve oyuna yeni eklenen yeleği üzerime giydim ancak yeni eklenen piercingi kullanmak istediğimde yeleği kullandığım için kullanamıyorum. Aslında birden çok aksesuar kullanabilsek iyi olacak mesela ben yeleği kullanırken aynı anda piercing takmayı ve aynı anda aksesuar kısmında bulunan takma tırnağı kullanmayı isterim çünkü üçüde birbirinden güzel aksesuarlar ve karaktere değişik bir hava katıyorlar. Aksesuar 1, Aksesuar 2, Aksesuar 3 şeklinde eklenebilir bu dediğim olay oyunda karakterlere çeşitlilik katacağını düşünüyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
KESİNLİKLE DESTEKKKK :fire:  :fire:

Partner
cok dogru, kesinlikle cozum bulunulmasi gereken bir durum. tum aksesuarlar icin birden fazla kullanamama sorunu ortadan kaldirilmali.

Game Moderator
Eğer yanlış bilmiyorsam, oyun motorundaki teknik kısıtlar sebebiyle olarak bu geliştirme aşırı zorlayıcı olabilir.

Belki de bazı aksesuarları 'çanta' slotuna replace ederek bu teknik kısıtlar override edilebilir ama çok da imkan vermiyorum.

Ama, haklı değilsem ve mümkünse; support.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 28 Ocak 2026, 12:28
Toplam Oynama: 17 gün, 2 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ocak 2026, 18:54
Toplam Oynama: 1 gün, 22 saat

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
yanlış bilmiyorsam bu pek mümkün değildi. Bu sebeple zaten bazı aksesuarlar çanta, çıkartma vb. slotlarda yer alıyor.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:56
Toplam Oynama: 170 gün, 3 saat