LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

🚗 MAKE THE STREETS GREAT AGAIN | UNDERGROUND YARIŞ KÜLTÜRÜ

Başlatan balotelli, 05 Mart 2025, 16:57:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Sienna gözlerini yoldan ayırmadan cevap verdi. "Paulie bize ihanet ederse, onu ilk ben bitiririm."

Gece karanlığında farların aydınlattığı yolda ilerlerken, arka dikiz aynasında beliren siyah SUV'lar dikkatlerini çekti.

Takip ediliyorlardı.

Victoria küfrederek direksiyonu sertçe kırdı. "Sienna, peşimizdeler!"

Sienna gaza biraz daha bastı, motorun homurtusu geceyi doldurdu. "O zaman hadi bakalım, gerçekten hızlı mıyız görelim."

Bloodshifters için yarış tekrar başlamıştı. Ama bu sefer, kaybeden hayatta kalamayabilirdi.

Oyuncu
Bloodshifters: İlk Sınav

Los Santos'un doğusuna uzanan otoyol, gece karanlığında bir savaş alanına dönüşmüştü. Sienna'nın Dodge Challenger'ı ve Victoria'nın Sultan RS'i, peşlerindeki siyah SUV'lardan kurtulmak için hızlanıyordu. Ancak rakipleri sıradan kovalamacalar için eğitilmiş adamlar değildi—bunlar organize bir grubun elemanlarıydı ve silahlıydılar.

"Bunlar kim, Paulie'nin adamları mı?" diye sordu Victoria, telsizden.

Sienna dikiz aynasından baktı. "Sanmıyorum. Paulie bizi test ediyorsa, bu çok sert bir test olurdu. Bunlar başka biri."

Oyuncu
Sienna dikiz aynasından baktı. "Sanmıyorum. Paulie bizi test ediyorsa, bu çok sert bir test olurdu. Bunlar başka biri."

Arka SUV'lardan biri yana yanaştı ve camı hafifçe aralandı. Bir silah namlusu dışarı çıktı.

Oyuncu

Arka SUV'lardan biri yana yanaştı ve camı hafifçe aralandı. Bir silah namlusu dışarı çıktı.

Oyuncu
Arkadaki SUV'lar, Bloodshifters'ı yoldan çıkarmak için hamle yapmaya başladı. Sienna hızını kesmeden, bir köprü altına yaklaştıklarını fark etti. Birkaç kilometre içinde büyük bir viyadük vardı.

"Victoria, viyadükten sonra sert bir viraj var, bizi takip etmelerini zorlaştırabiliriz."

Oyuncu
Victoria anında planı kavradı. "Tamam, sen önden git. Beni takip et!"

Challenger ve Sultan RS, viyadüğe tam gaz daldı. SUV'lar peşlerinden gelirken, Sienna son anda sert bir şekilde sağa kırdı ve viraja girdi. Victoria ise arkadan gelen SUV'lardan birine aniden fren yaparak onları şaşırttı.

Oyuncu
"Sürpriz, pislikler!" Victoria gazı kökledi ve arkasındaki SUV'lardan birinin virajı kaçırarak bariyerlere çarpmasına neden oldu.

Sienna telsizden kahkaha attı. "Güzel hamle, Cloudy! Devam et!"

Oyuncu
Ancak hâlâ iki SUV peşlerindeydi.

Sienna hızını artırdı, Challenger'ın devasa motoru adeta kükrüyordu. Otoyoldaki bir alt geçide yaklaşıyorlardı ve Sienna ani bir fikir buldu.

Oyuncu
"Victoria, ben bir tur atacağım. Sen devam et, sonra bana katıl!"

Victoria şaşırmıştı ama Sienna'nın ne yapacağını az çok tahmin edebiliyordu. "Tamam, ama dikkat et!"

Sienna, takipçilerini kandırmak için aniden bir çıkışa daldı. SUV'lar peşinden gittiğinde, Challenger hızla yolun diğer tarafına bağlandı ve tekrar otoyola geri çıktı. Bu, birkaç saniyeliğine SUV'ların yönünü şaşırtmaya yetmişti.

Bingo.