LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

🚗 MAKE THE STREETS GREAT AGAIN | UNDERGROUND YARIŞ KÜLTÜRÜ

Başlatan balotelli, 05 Mart 2025, 16:57:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.




Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 68 gün, 0 saat

Lv.22

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 18 Mayıs 2026, 15:17
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 12 Mayıs 2026, 18:45
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 06 Temmuz 2025, 00:53
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Bir yarış birliği lazımdı zaten iyi oldu. iyi roller.

ULSA
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:31
Toplam Oynama: 206 gün, 4 saat
Birlik: ULSA


Oyuncu
CATCHME Plakalı Hayalet

Şehrin göz bebeği Vinewood'da güneş batarken, hava kızıl bir renge bürünmüştü. Şehrin dışındaki küçük bir alanda, Sienna Nightingale eski plakasını elinde tutarak düşündü. Eskisi bir hikâyeydi, ama artık yeni bir sayfa açmanın zamanı gelmişti.



Önündeki bagaj, yağlı aletler ve sökülmüş vida parçalarıyla doluydu. Sienna'nın hemen yanında, MSG'nin en efsanevi arabalarından biri duruyordu: Sienna'nın siyah mat lakeli canavarı. Aracın ön farları, loş kırmızı ışıkta birer göz gibi parlıyordu.

Harrick Mendoza yaklaştığında, Sienna'nın elindeki plakaya göz attı. "CATCHME, ha?" dedi, gülümseyerek. "Bu, polislere açık bir meydan okuma gibi olmuş."

Sienna, eski plakasını bir kenara bıraktı ve yeni olanı arka tampona vidalamaya başladı. "Eğer yakalayabileceklerini sanıyorlarsa, bir denesinler bakalım." dedi gözleri parıldayarak. "Bu, sadece bir isim değil. Bu, MSG'nin sokaklara bıraktığı iz olacak."



Vinewood'un ortasında şehrin tutkusu ve azmi vardı. Harrick Mendoza, Sienna'nın arabasına göz atarak, "Yani artık sadece bir yarışçı değil, bir efsane olmak istiyorsun?" diye sordu.

Sienna hafifçe güldü. "Efsane olmanın yolu, unutulmaz olmaktan geçer. Ve beni asla yakalayamayacaklar."

Tisha Stickney, kapıya yaslanıp durumu izlerken başını salladı. "Yani artık seni 'CATCHME' diye çağıracağız, öyle mi?" diye takıldı.

Sienna, anahtarı çevirdi. Motor kükredi. "Hayır," dedi. "Sadece arkadan izleyenler bu ismi görecek."



Ve o gece, CATCHME plakalı hayalet, karanlığa doğru gazladı.

Oyuncu
Dağılan Yollar ve Yeniden Doğan Efsane


Sokaklar sessizdi. MSG'nin bir zamanlar hükmettiği caddelerde artık başka isimler anılıyordu. Make The Streets Great Again, birliğin kurucuları bile fark etmeden, yavaş yavaş tarihe karışmıştı.

Sienna Nightingale, bir zamanlar MSG'nin en güçlü yarışçılarından biriydi, ama şimdi CATCHME plakalı arabasıyla yalnız sürüyordu. Harrick yoktu, Maya yoktu, Lucy, Tisha, Reva... Hepsi kendi yollarına gitmişti. MSG bitmişti.

Fakat sokaklar asla gerçekten sessiz kalmazdı.

Los Santos'un dışındaki bir gece yarışında, Sienna, tanımadığı bir R35'in arkasında kalınca içgüdüsel olarak gaza bastı. Karşısındaki sürücü, kendi kadar agresif, kendi kadar hızlıydı. İki araba, otoyolda dans edercesine ilerlerken Sienna, kim olduğunu bile bilmediği bu kişiye karşı kaybetmemek için tüm yeteneklerini kullanıyordu.

Los Santos'un dışındaki otoyol, gece yarışçılarının adeta ikinci evi gibiydi. Hız, adrenalin ve motor homurtuları burada hayat bulurdu. O gece Sienna Nightingale, tek başına yola çıkmıştı. MSG artık yoktu, ama sokaklar hâlâ ona aitti.

Ancak, yanına gelen bir R35 her şeyi değiştirdi.

Mat gri kaplaması, agresif body kit'i ve koyu renkli camlarıyla, tam anlamıyla bir hayalet gibiydi. Aracın sürücüsünü göremiyordu, ama niyetini anlayabiliyordu. Bu bir meydan okumaydı.

Işıklar yeşile döndü.

İlk kalkışta, iki araba aynı anda ileri atıldı. Sienna'nın CATCHME plakalı aracı, arka lastiklerini kaydırarak hızlanırken, R35 mükemmel bir tutuşla aniden öne geçti. "Hızlısın," diye düşündü Sienna, ama asla geride kalmaya niyeti yoktu.

Ayağını gaz pedalına yapıştırdı, vites büyüttü. CATCHME'nin motoru kükredi. R35'in hemen arkasına yapıştı, tampon mesafesini kapattı. Otoyolun geceyi yaran ışıkları altlarında akıp gidiyordu.

İlk viraj yaklaştığında, R35 hafifçe sol şeride kaydı. Sürücü, virajı içeriden almak istiyordu. Ama Sienna bunu fark eder etmez, önce frene hafifçe dokundu, sonra direksiyonu sertçe sağa kırdı.

Arka lastikler yolun üzerinde bir iz bıraktı.

Drift!

CATCHME, kıvılcımlar saçarak virajı R35'in iç tarafından aldı. O anlık fark, Sienna'yı bir adım öne geçirmişti.

Ama R35 pes etmedi.

"Kolay lokma değilsin, ha?" diye düşündü Sienna, aynadan bakarak.

R35, hızlanarak hemen yanına geldi. İki araç omuz omuza, kapı kapıya dümdüz ilerleyen otoyolda hızlanıyordu. 230... 240... 250 km/s!

Son düzlükte, Sienna gözlerini kıstı. Hız yetmezdi. Strateji gerekiyordu.

Son anda, sağ şeritten sol şeride geçti. R35 de aynısını yaptı.

Ama Sienna bir numara daha çekti.

Gaza aniden dokunmayı bıraktı.

R35 sürücüsü, bunun bir tuzak olduğunu fark edemeden, öne geçmek için tam gaz bastı. Ama yolun bu noktasında, Sienna'nın tahmini doğruydu—küçük bir tümsek vardı.

R35, bu hızıyla tümseğe girince hafifçe sekip ivme kaybetti.

İşte o an, Sienna tekrar gazı kökledi.

CATCHME, gecenin içinde bir ok gibi ileri atıldı.

Bitiriş çizgisinde, kazanan netti.

Sienna Nightingale, gecenin kraliçesi olarak kaldı.

R35, biraz gecikmeyle durdu. Cam aşağı indi. Sürücü, koyu renkli gözlüklerini çıkardı ve gülümsedi.

"İyi yarıştı."

Sienna, direksiyonu sıktı. "Kim olduğunu söylemeyecek misin?"

Kadın hafifçe başını eğdi. "Chen Yu Lin. Ama bana sadece 'Yu' diyebilirsin."

Sienna gözlerini kıstı. Bu kadın yetenekliydi. MSG'nin eski ruhunu hatırlatıyordu.

Ve o anda, ilk defa yeniden bir ekip kurmayı düşündü.

Çünkü efsaneler, asla sonsuza kadar sessiz kalmazdı.

Oyuncu
Sienna, gözlerini Chen Yu Lin'den ayırmadan derin bir nefes aldı. Kalbi hâlâ yarışın adrenalininden hızla atıyordu. Kazanan oydu. Ama yıllar sonra ilk defa, birinin kendisini gerçekten zorladığını hissetmişti.

Chen Yu Lin, gri R35'in kapısını kapatarak Sienna'ya yaklaştı. Ay ışığı, kadınların gözlerindeki o tanıdık kıvılcımı ortaya çıkarıyordu — hız tutkusu, cesaret, sokaklara ait olma duygusu.** MSG'nin bir zamanlar sahip olduğu şey...**

"İkimiz de burada bitmeyeceğimizi biliyoruz." dedi Chen, sesi yumuşak ama kararlıydı.

Sienna bir an duraksadı, gözleri otoyolun karanlık ufkuna kaydı. Yıllardır MSG'nin küllerini taşıyordu. Birlik dağılmıştı. Sokaklar, eskisi gibi kime ait olduğunu bilmeyen bir savaş alanına dönüşmüştü.

Ama şimdi burada, çölün ortasında, o eski ateş tekrar yanıyordu.

"Neden yarışıyorsun?" diye sordu Sienna, gözleri hâlâ yolda.

Chen Yu Lin, hafifçe gülümsedi. "Hızın bizi özgür kıldığına inanıyorum. Kazanmak için değil... Sokakları kim olduğumuzu hatırlatmak için."

Sienna'nın gözleri parladı. Bu sözler, yıllar önce MSG'yi kurduğu o ilk geceyi hatırlatıyordu. Hızın sadece bir araç değil, özgürlük manifestosu olduğunu...

Bir an sessizlik oldu. Sienna başını yavaşça salladı.

"O zaman seni bir şeye davet ediyorum."

Chen'in gözleri kısıldı. "MSG, değil mi?"

Sienna hafifçe gülümsedi.

"Bloodshifters... geri dönüyor."