LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Plaka Gizleme H.K

Başlatan Ali, 02 Mart 2025, 14:36:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: waxie - 02 Mart 2025, 14:54:35Plaka gizlemek yerine belki tamirhaneler üzerinden belirli bir ücret karşılığında plaka değiştirilebilir, tekrar rastgele bir plaka değeri atanabilir.
bu bile olabilir buna bile razıyız yani

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Plaka sökme olsa fena olmaz araç direkt plakasız vs. olsa.

Oyuncu
desteklemedim hayir, kaçan her türlü kaçıyor

Oyuncu
Alıntı yapılan: mlx.av - 02 Mart 2025, 15:15:11desteklemedim hayir, kaçan her türlü kaçıyor
nasıl kaçıyor bir söylesene aydınlanım bizde 20 pd arkadan kovalıyor izimizi kaybettiriyoruz telefonu kapatıyoruz arkadaşımı meta yaparak aldınız bugün, çoğu illegal sizin yüzünüzden arabayı denize atıyor respawn oluyor ama yasak bu o yüzden plaka gizleme gelmeli  :59:

Oyuncu
Alıntı yapılan: mlx.av - 02 Mart 2025, 15:15:11desteklemedim hayir, kaçan her türlü kaçıyor
yo kacamiyor

Oyuncu
Alıntı yapılan: raseo - 02 Mart 2025, 15:20:32
yo kacamiyor
arkadaşa sordum "arabanı gizle" dedi

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat

Uzun süredir illegal yapmam, nasıl olduğunu da çok iyi biliyorum ama. Kaçan her türlü kaçamıyor. İhlal yapmadan kaçabilmenin çok az yolu var ve saçma oluyor hâliyle. Bütün detayları bir kenara bırakıyorum, etrafta teknolojiye dair hiçbir şey olmayan dağın başında olsanız bile saniyelik konum güncellemeniz alınabiliyor.

Üstte tamirciler yapabilsin denmiş fakat yine bir işe yaramayabilir, sadece görsel olarak çıkarttırabilirsiniz. Kolluk kuvvetlerinden kaçarken tamirci bul, oraya git ve plakayı değiştirmeyle uğraş elli kere yakalanılmak mesele. Bu konu daha çok illegal rol yapan kişilerin sadece araç sürerek de kaçıp eğlenebilmesini ön planda tutabilir.

Oyuncu
Sadece plaka silme ekstrasının bulunduğu araçlar için getirilebilir, diğerleri için plaka sökme olayı saçmalık olabilir.

Oyuncu
nasi kaciyo abım sen hic illegal yaptin mi rina da