LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Eski OOC Market Araçları Gelsin.

Başlatan aravermistir.toffy, 25 Temmuz 2023, 03:46:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP
Erkek

Son Giriş: 03 Ocak 2026, 15:33
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
OOC market araçları FPS düşüyürüyor evet ama her patchta neden yeni araç eklenmesi saçmaydı böyle bir şey olacağı belliydi. Benim fikrim maksimum 5 tane Donate arabası gelsin oylamayla arada 1-2 tanesi değişmeli benim fikrim böyle.

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 07 Mart 2026, 18:48
Toplam Oynama: 1 gün, 20 saat
Birlik: ***rma
galeriden araçları para verip aldığımız araçlarla değitirmişssiniz galeriden alacak olsam gider ic para kasar galeriden alırım. marketten ekmek alıyorum parasını veriyorum eve gidiyorum aldığım ekmek başka bir cisme dönmüş bunun hiçbir şekilde mantıklı açıklaması yok biz ic para vermedik TL verdik bu araçlara ben eski aracımı geri istiyorum birlik açmışım onaya kadar emek vermişim ve o araçlara verdiğim TL gökten allah tarafından donate araç al diye verilmedi o para için bir emek verildi sizde benim emek verdip elde ettiğim parayla aldığım ürünü başka bir ürün ile değiştiriyorsunuz açıklaması ise başka oyuncular sorun yaşıyor abi sorun yaşanma ihtimali vardı madem neden araçların testi yapılmadan sunucunun 1. günü S500 - S650 - SL63 - M5 - M4 - GTR - DOCH CHALLANGER BU ARAÇLAR NEDEN SUNUCUNUN 1. GÜNÜ VARDI MADEM?

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 03:00
Toplam Oynama: 32 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: Aryuss - 25 Temmuz 2023, 12:58:23Milletin DÜŞÜK FPS ALMASI BENİM DERDİM DEĞİL ADAM 4GB RAMLA GİRİP ARGE AÇIP ONCA VERİLEN PARANIN HAKKINI DEĞİŞTİREMEZ. YA ESKİ ARACIM GELSİN YADA PARAM RİNA BAKİYEME DEĞİL DİREKT OLARAK IBANIMA

Sıradan gta5 deki arabalar eklenmiş donate arabalara paramızın bakiyeme değil ibanıma iade edilmesini istiyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 20:57
Toplam Oynama: 46 gün, 15 saat
Erkek

Son Giriş: 11 Aralık 2024, 20:18
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Alıntı yapılan: restinpeace - 25 Temmuz 2023, 12:56:15Sistemi en kral adam dahi bu FPS sorunundan müzdarip, demek ki sorun sistemde değil. OOC araçların çeşitliliği ve oyuncuların sürekli olarak OOC araç alıp daha fazla yüksek kalitede araç var ederek FPS'i düşürmesiymiş. Hera zaten söyleyeceğini söylemiş, bunun üstüne de söylenecek söz yok. OOC araçlar kalktığı için en çok sevinenlerden birisiyimdir.  :-X

Ben yanlış düşünüyorsun Hera sunucuyu biz oynıyalım diye yapıyor. Hera oyuncuların düşüncelerini daha çok ön planda tutmalı yanlış anlamayın güncellemeyi getirdiğinde bile insanlar tepki gösterirken RTE gibi herkesi susturdu. Güzel bir açıklama veya bizi ikna edici bir açıklama yapmadı. Herkesi ya banladı, ya mute attı. Arkadaşım herkesi susturmak yerine bir açıklama yapman daha doğru olur dostum dediğinde dahi mute yedi. Biz türkiye simülasyonunda değiliz Hera'nın RTE gibi davranmasına gerek yok vurası Rina insanların türkiye şartlarından sıkılıp kafa dağıttığı yer.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 28 Nisan 2024, 23:02
Toplam Oynama: 16 gün, 4 saat
eklenen 2 yenı araba euros model aracla aynı olmus

Erkek

Son Giriş: 19 Ağustos 2023, 20:31
Toplam Oynama: 52 gün, 3 saat
Birlik: ******* ******* **der
Erkek

Son Giriş: 17 Ağustos 2023, 19:45
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Ağustos 2023, 17:50
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: ****** ***** ***tel
Galerideki IC parayla aldığım araçlar daha güzel yani daha ne denilebilir.

Erkek

Son Giriş: 19 Ağustos 2023, 20:31
Toplam Oynama: 52 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 17 Ağustos 2023, 19:45
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Ağustos 2023, 17:50
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: ****** ***** ***tel
Alıntı yapılan: vezir - 25 Temmuz 2023, 13:11:12
Alıntı yapılan: restinpeace - 25 Temmuz 2023, 12:56:15Sistemi en kral adam dahi bu FPS sorunundan müzdarip, demek ki sorun sistemde değil. OOC araçların çeşitliliği ve oyuncuların sürekli olarak OOC araç alıp daha fazla yüksek kalitede araç var ederek FPS'i düşürmesiymiş. Hera zaten söyleyeceğini söylemiş, bunun üstüne de söylenecek söz yok. OOC araçlar kalktığı için en çok sevinenlerden birisiyimdir.  :-X

Ben yanlış düşünüyorsun Hera sunucuyu biz oynıyalım diye yapıyor. Hera oyuncuların düşüncelerini daha çok ön planda tutmalı yanlış anlamayın güncellemeyi getirdiğinde bile insanlar tepki gösterirken RTE gibi herkesi susturdu. Güzel bir açıklama veya bizi ikna edici bir açıklama yapmadı. Herkesi ya banladı, ya mute attı. Arkadaşım herkesi susturmak yerine bir açıklama yapman daha doğru olur dostum dediğinde dahi mute yedi. Biz türkiye simülasyonunda değiliz Hera'nın RTE gibi davranmasına gerek yok vurası Rina insanların türkiye şartlarından sıkılıp kafa dağıttığı yer.

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 07 Mart 2026, 18:48
Toplam Oynama: 1 gün, 20 saat
Birlik: ***rma
Doğukanın para kazanması lazım tamam ama sen satışa bir araç koyuyorsun sonra bundan paranı kazanıyorsun sunucunun ilk gününden itibaren var olan 7 aracın üstüne ilk Rolls-Royce getiriyorsun sonraki gün hangi araçtan para kazanırım diye düşünüp yeni bir BMW 530D getiriyorsun bakıyorsun millet alıyorda alıyor ve son olarak GT63s getirip kepenkleri çekiyorsun ve onca oyuncuya diyorsunki arkadaşlar kepenkleri çektik yeni araçlar getirdik ekledikçe üstüne birtane daha ekledik baktık sayısı çoğaldı araçların ve artık araçlar fps düşürüyor o kadar beğenip 500tl para verip aldığınız araçları biz kullanıcı dostu diye isimini verdiğimiz yeni araçları getirdik eski araçlar bak aha böyle gule gule kullan can gardasım paralar için eyvallah saygılar Çiftlik Bank tosun

ABİ ZATEN HALİHAZIRDA 7 ARAÇ VAR MADEM ZATEN BUNLAR SUNUCUYU KASTIRIYORKEN (benimki kasmıyor) BU 7 ARACIN ÜSTÜNE + 3 ARAÇ NEDEN EKLENİYOR VE BUNA İTİRAZ EDEN BABASININ HAYRINA SUNUCUYA PARA YATIRMAMIŞ HAKKINI ARAYAN OYUNCULAR NEDEN BAN YİYİP SUSTURULUYOR? TAYYİP RİNAYA GELDİ HABERİMİZ Mİ YOK

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:10
Toplam Oynama: 58 gün, 14 saat
Bu yeni gelen araçları zaten önceden alabiliyorken beğenmeyip almıyorduk şimdi bizim önceden beğenip aldığımız araçları degistirmişsiniz ya araçlar geri gelsin yada paramız IBAN yolu ile iade edilsin, zaten bu araçlar çok üst segment hızlara çıkmıyorsa hiçbir alınacak tarafı kalmamıştır/ 300-500 gibi X sunucundaki araçlar kadar hızlı değilse hiç alınmaz bu araçlar.

Erkek

Son Giriş: 21 Ocak 2025, 19:33
Toplam Oynama: 160 gün, 23 saat
Birlik: *****lar
Erkek

Son Giriş: 21 Ocak 2025, 19:44
Toplam Oynama: 6 gün, 20 saat
Kadın

Son Giriş: 12 Ocak 2025, 10:54
Toplam Oynama: 2 gün, 15 saat
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2024, 14:56
Toplam Oynama: 2 gün, 7 saat

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2024, 14:54
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: MacbetH - 25 Temmuz 2023, 12:49:55
Alıntı yapılan: Loriel - 25 Temmuz 2023, 12:43:07
Alıntı yapılan: MacbetH - 25 Temmuz 2023, 12:29:43Adam iade isterseniz ticket açın market bakiyesi olarak iade yapacağım demiş. Neden bu isyan anlamadım.

Bu arada
Spoiler:

insanlar bu parayı market bakiyesi için değil ooc markette neye 500 tl vereceksin ki araba için alıyor isyanlık bir şey yok eleştirmek herkesin doğal hakkı

1 aylık vip+ 200 lira. 2 ay boyunca vip kullansın işte. Artanı da bana gönderebilir :D

sen böyle düşünüyorsun die herkes böyle düşünmek zorunda değil belki adam vip almak istemiyor bakış açın çok dar market bakiyesi değil iade yapılacaksa ibanıma istiyorum ve bu da benim en doğal hakkım olmalı