LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Soygun HK.

Başlatan Garen, 08 Şubat 2025, 19:48:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 36 gün, 14 saat
Soygun sistemini biliyorsunuz, oyuncu eve giriyor komutu yazıp soygunu başlatıyor, sistem otomatik olarak beş dakika boyunca, her dakika bir eşya olacak şekilde oyuncuya rastgele eşya veriyor.

Düzenlenmesi gereken konu bu, ev fark etmeksizin tamamen şansınıza göre eşya alıyorsunuz. Evin konumu, değeri, dış görünüşü hiç ilgilendirmiyor size düşen eşyaları.

Önerim şöyle; Ev soygununda düşen eşyaların kalitesini evin sistemsel fiyatına göre dağıtabilirsiniz. Los Santos'un ucuz evlerinden birisine (sistemsel fiyatı $35.000 vb.) girdiğinizde ve West Winewood malikanesini (sistemseli $450.000 vb.) soyduğunuzda aynı eşyaların düşmesi saçma, bir malikane soymaya gittiğinizde. Elde edeceğiniz eşyalar daha kaliteli olmalı. Bu eşyaların oyuncuya rastgele ev fark etmeksizin düşmesi yerine sistemsel fiyat baz alınarak bir düzenlemeye gidebilirsiniz.

Bu şans faktörüne göre belirlenebilir yine, %100 başarı oranı gerekmiyor. Düşük evlerde de şansınıza göre kaliteli eşyalar elde edebilmelisiniz elbette ama tıpkı balıkçılık "derinlik & balık kalitesi" oranının soyguna; "Ev sistemsel fiyatı & Düşen eşya kalitesi" şeklinde gelebilir.

Winewood Hills, sistemsel fiyatı $475.000 > soygun geliri olarak daha kaliteli eşyalar (rolex saat gibi para eden itemler)
Rancho Blokları, sistemsel fiyatı $50.000 > soygunda elde edilen daha az kaliteli eşyalar (düşük veya orta fiyatlı eşyalar)

Bu sistemle rastgele eşya düşmesi yerine, evin sistemseline göre düşük bütçeli evlerden daha kalitesiz ürünler elde edebilirsiniz, malikane vb. lüks kesim kabul edilen bir ev soyduğunuzda daha kaliteli eşyalar düşürüp para kazanabilirsiniz. Hem gerçekçilik olarak bu böyle olmalı.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Hiç soygun yapmadım, sistemi de bilmiyorum ama bu durum gayet mantıklı. Evin fiyatına göre eşyaların da değerli olması daha mantıklı.

Ayrıca mesela balıkçılıkta sürekli derinden iyi balık çekilemediği gibi yüksek fiyatlı evlerden arada düşük itemler de atabilir.

Argeyi destekliyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 36 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: bersheys - 08 Şubat 2025, 20:13:44Hiç soygun yapmadım, sistemi de bilmiyorum ama bu durum gayet mantıklı. Evin fiyatına göre eşyaların da değerli olması daha mantıklı.

Ayrıca mesela balıkçılıkta sürekli derinden iyi balık çekilemediği gibi yüksek fiyatlı evlerden arada düşük itemler de atabilir.

Argeyi destekliyorum.
kesinlikle, düşük itemlerde atabilmeli. %100 win odaklı bir sistem olmayacak. dengelemeli olmalı  :like:

Game Moderator

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 23:35
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Evet mantıklı lüks (sistemsel fiyat yüksek) evlerin sahipleri oyunda daha  uzun zamandır ve maddi durumları iyi kişiler bu kişilerde kendilerini Çelik kapı, Alarım, CCTV gibi özellikleri alarak kedilerini bu durumlardan koruya bilir oda onları zararlardan koruyan bir sistem olur  :like:  :police:

Oyuncu

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 23 Mayıs 2026, 15:02
Toplam Oynama: 117 gün, 22 saat
Erkek

Son Giriş: 07 Kasım 2025, 17:36
Toplam Oynama: 0 gün, 19 saat

Gerçekçilik açısından mantıklı, destekledim.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 06 Mayıs 2025, 02:13
Toplam Oynama: 48 gün, 10 saat
Birlik: ** ***** *********ION

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22