LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Bir kaç tane toplu AR&GE

Başlatan CiosLine, 21 Temmuz 2023, 07:42:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.48

Erkek

Son Giriş: 09 Ağustos 2025, 00:29
Toplam Oynama: 28 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba, öncelikle şunu söylemek istiyorum bu yazdığım argeler açıldı mı açılmadı mı bilmiyorum. Kontrol etmedim sadece aklıma gelenleri yazıyorum.
1. Olarak:
SAMP tarafında evlerin kapıları kırılmaması için çelik kapı sistemi vardı, eve kimin girip çıktığını falan görebiliyorduk. Bunun aynısı en azından çelik kapı sistemi GTA V tarafına da eklenebilir, eve giriyorum maymuncuk atılmış adam içeride AFK. Rol yapıcam yapamıyorum adam AFK olduğu için.
2. Olarak:
Sunucudaki meslekler SAMP tarafındakilerle aynı, hiç bir fark yok. Bir kaç tane daha farklı meslek eklenirse eğer insanların sosyal rol yapabileceği tarzda roller çıkabilir.
Mesela maden olabilir. Kazma ile orada maden kazıp satabiliriz, çıkacak madenlerin belirli bir şans oranı olur ve ona göre değerleri olur.
Tarla sistemi, bir yerde ağaçlardan meyve toplayıp bunun karşılında para alabiliriz.
Alkol-şarap sistemi. Topladığımız meyve üzüm ise ya onu satıp az para kazanabilir, ya da onu işleyip ondan bir miktar daha fazlaya satabiliriz. Şarap üretmek için belirli bir süre olur (Örnek 30 saniye) onun fiyatı üzümden fazla olabilir.
Odun toplama mesleği olabilir.
Pizzacı olabilir, pizza motoru ile ev olan bölgelere random pizza götürüp para alabiliriz. (Sistemsel olacak sadece)
Bu tarz şeyler eklenebilir.
(Not: Aklıma gelirse eğer ekleme yapacağım)

Oyuncu

Lv.22

Kadın

Son Giriş: 14 Ekim 2025, 00:05
Toplam Oynama: 33 gün, 9 saat
destek fazla meslek eklenmeli

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Oyuncu

Lv.48

Erkek

Son Giriş: 09 Ağustos 2025, 00:29
Toplam Oynama: 28 gün, 17 saat
Hälã gelmesi gerektiği yönündeyim.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 03:16
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat
Desteklendi, meslekler kesinlikle arttırılmalı. Mesela pizza mesleğinde kendi motorunla yapınca daha çok para verebilir. Kurye mantığı.