LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[THOMPSON] ARAMIZA KATIL

Başlatan GaMeReNaC, 25 Ocak 2025, 06:37:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 13 Nisan 2025, 21:28
Toplam Oynama: 30 gün, 5 saat
Birlik: *****son
NOT:Aşağıdaki örnek form üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Ek bir konu oluşturmayın. Buraya yazsanız yeterli olacaktır. Yanlış veya eksik formlar geçersiz sayılacaktır.

Oyuncu
Erkek

[Ad-Soyad]: Adınızı ve Soyadınızı Giriniz 
[Vesikalık fotoğrafınız]: 1080x1080 boyutunda bir fotoğraf yükleyin 
[Doğum Tarihiniz]: 00/00/0000 
[Telefon Numaranız]: 00-00-00 
[Giyim tarzınızı ve kendinizi betimler misiniz (Minimum 100 kelime)]: Buraya kendinizi ve giyim tarzınızı betimleyen bir metin yazınız. En az 100 kelime. 

[Adli sicil kaydı fotoğrafı]: (Forum üzerinden IC Sicil kısmı. Ayrıca başvurduğunuz karakter gizli olmamalı.) 

Ben [Forum Adı], yukarıdaki şartları okudum ve kabul ediyorum. Başvurumu 3 gün boyunca bekleyeceğim. Eğer başvurumun okunmasını forum ya da Discord üzerinden talep edersem, başvurumun silineceğini kabul ediyorum. Ayrıca, şirket yönetmeliklerine uymadığım takdirde atılacağımı ve atıldığımda herhangi bir tazminat ödemesi almayacağımı kabul ediyorum.  

Başvurum ile ilgili tüm süreçlere saygı göstereceğimi ve kurallara uyarak hareket edeceğimi taahhüt ediyorum.

Metini kopyalamak için: (Seç'e basıp, CTRL+C yapın.)
Haber talebi için başvuru kodu
[b][Ad-Soyad][/b]: [color=#808080]Adınızı ve Soyadınızı Giriniz[/color] 
[b][Vesikalık fotoğrafınız][/b]: [color=#808080]1080x1080 boyutunda bir fotoğraf yükleyin[/color] 
[b][Doğum Tarihiniz][/b]: [color=#808080]00/00/0000[/color] 
[b][Telefon Numaranız][/b]: [color=#808080]00-00-00[/color] 
[b][Giyim tarzınızı ve kendinizi betimler misiniz (Minimum 100 kelime)][/b]: [color=#808080]Buraya kendinizi ve giyim tarzınızı betimleyen bir metin yazınız. En az 100 kelime.[/color] 

[b][Adli sicil kaydı fotoğrafı][/b]: [color=#808080](Forum üzerinden IC Sicil kısmı. Ayrıca başvurduğunuz karakter gizli olmamalı.)[/color] 

[hr] 

[i]Ben [color=#808080][Forum Adı][/color], yukarıdaki şartları okudum ve kabul ediyorum. Başvurumu 3 gün boyunca bekleyeceğim. Eğer başvurumun okunmasını forum ya da Discord üzerinden talep edersem, başvurumun silineceğini kabul ediyorum. Ayrıca, şirket yönetmeliklerine uymadığım takdirde atılacağımı ve atıldığımda herhangi bir tazminat ödemesi almayacağımı kabul ediyorum.[/i] 

[hr] 

[b]Başvurum ile ilgili tüm süreçlere saygı göstereceğimi ve kurallara uyarak hareket edeceğimi taahhüt ediyorum.[/b]
[/div][/center]

Oyuncu
Erkek

Başvurular açıktır. 17/02/2025 05:00'da sona erecek. Bol şanslar!  :smile2:

Oyuncu

Lv.16

Erkek

Son Giriş: 02 Nisan 2025, 12:02
Toplam Oynama: 23 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 26 Mart 2025, 21:10
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
[Ad-Soyad]: Wesker Sharingan
[Vesikalık fotoğrafınız]: https://imgur.com/asdasd-8IbrGNe
[Doğum Tarihiniz]: 02/10/1998
[Telefon Numaranız]: 60-31-862
[Giyim tarzınızı ve kendinizi betimler misiniz (Minimum 100 kelime)]: Takım elbise giyen ve takım elbiselere,gömkleklere,kravatlara, merak salan biriyim. Resmi giyinmeyi severim.

[Adli sicil kaydı fotoğrafı]: https://imgur.com/yIYI63Z

Ben [RoxueN], yukarıdaki şartları okudum ve kabul ediyorum. Başvurumu 3 gün boyunca bekleyeceğim. Eğer başvurumun okunmasını forum ya da Discord üzerinden talep edersem, başvurumun silineceğini kabul ediyorum. Ayrıca, şirket yönetmeliklerine uymadığım takdirde atılacağımı ve atıldığımda herhangi bir tazminat ödemesi almayacağımı kabul ediyorum.

Başvurum ile ilgili tüm süreçlere saygı göstereceğimi ve kurallara uyarak hareket edeceğimi taahhüt ediyorum.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 13 Nisan 2026, 20:36
Toplam Oynama: 4 gün, 3 saat
[Ad-Soyad]: Dennis Houston
[Vesikalık fotoğrafınız]: https://imgur.com/a/yxS0fTp
[Doğum Tarihiniz]: 25/07/2003
[Telefon Numaranız]: 62-36-862
[Giyim tarzınızı ve kendinizi betimler misiniz (Minimum 100 kelime)]: Çok fazla resmi giyinmeyi sevmiyorum gündelik hayatımda rahat kıyafetler, kendime yakıştığını düşündüğüm kıyafetleri giyiyorum.Ben ise yirmi bir yaşındayım, yeni taşındığım için düzen kurmaya çalışıyorum ve bunun için uygun iş tekliflerini değerlendiriyorum.

[https://imgur.com/a/pYp8SDk]: (Forum üzerinden IC Sicil kısmı. Ayrıca başvurduğunuz karakter gizli olmamalı.)

Ben [vacsavage], yukarıdaki şartları okudum ve kabul ediyorum. Başvurumu 3 gün boyunca bekleyeceğim. Eğer başvurumun okunmasını forum ya da Discord üzerinden talep edersem, başvurumun silineceğini kabul ediyorum. Ayrıca, şirket yönetmeliklerine uymadığım takdirde atılacağımı ve atıldığımda herhangi bir tazminat ödemesi almayacağımı kabul ediyorum.

[/div][/center]