LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Araçların otomatik pilotunun sadece VIP'e özel olması

Başlatan Eisbrecher, 23 Ocak 2025, 15:19:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LSFMD
Bence, oyun içindeki araçlarda bulunan otomatik pilot özelliğinin sadece VIP oyuncularına özel olması mantıksız. Çünkü bu özellik, oyundaki rollerde oyuncular tarafından normal, sıradan bir özellik olarak kullanılabilir. Ancak şu an VIP olmadan bu özelliği aktif edememek, oyun deneyimini kısıtlıyor.

Eğer bu özellik herkesin kullanımına sunulursa, non-RP araç sürüşlerinin azalacağı ve roleplay yapmaya odaklanan oyuncuların daha rahat bir deneyim yaşayacağı kanaatindeyim. Ayrıca, VIP alacak maddi durumu olmayan oyuncular da bu özelliği kullanabilecekleri için daha dengeli bir oyun ortamı oluşur. Otomatik pilot gibi sıradan bir özelliğin sadece VIP oyunculara sunulması bana göre mantıklı değil. Herkesin bu özelliği normal, sıradan bir özellik olarak kullanabilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu konu hakkındaki tüm düşüncelerimi bu yazdığım yazıyla ifade etmek istedim. Teşekkürler.

Youtuber & Streamer
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2026, 13:06
Toplam Oynama: 114 gün, 17 saat
Birlik: *** ****** ******** ********ion
Erkek

Son Giriş: 03 Mart 2026, 16:11
Toplam Oynama: 42 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 03 Mart 2026, 15:58
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Destekliyorum. Taksi mesleği yaparken müşteri hep soru soruyor ve ona cevap vereceğim diye, aracı düzgün süremiyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Araba hızla giderken yan koltuktakine cevap yazmak şöyle bir şey...

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: Sizophrens - 23 Ocak 2025, 17:54:43Araba hızla giderken yan koltuktakine cevap yazmak şöyle bir şey...

...

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 02:01
Toplam Oynama: 14 gün, 14 saat
meslek yapan adamlar için çok kolay sistem olur

:ret:

Oyuncu
Alıntı yapılan: nitr0 - 23 Ocak 2025, 15:31:23Hera taş mı yesin?
VIP alan adam oto pilot için mi alıyor? Hayır, sunucunun her yerden geliri var zaten. Oto pilotun VIP'den çıkması VIP satışlarını hiç bir şekilde etkilemez.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Aralık 2025, 23:10
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
roleplaye katkısı olan şeyleri belli kesim için özelleştirmek saçma, meslek araçları için bu özellik viplerde kalsın ama normal arabalarda herkes kullanmalı

Oyuncu
Alıntı yapılan: TEC9 - 23 Ocak 2025, 20:11:20roleplaye katkısı olan şeyleri belli kesim için özelleştirmek saçma, meslek araçları için bu özellik viplerde kalsın ama normal arabalarda herkes kullanmalı

LSPD
Önceden her kullanıcı erişebiliyordu. Neden V.I.P oldu cidden çok saçma. Bir kişinin hem miranda haklarını okurken hemde departmana götürmeye çalışırken çok zorlanıyoruz. Oto-pilot özelliği herkese sunulması ile sunucu içerisinde araç hatalarının azalacağına eminim.