LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Pd araçları

Başlatan 2easy, 20 Ocak 2025, 20:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Mayıs 2026, 06:54
Toplam Oynama: 19 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:55
Toplam Oynama: 36 gün, 15 saat
bazı arabaların hızlarının dengesiz olduğunu düşünüyorum, elbette sürücülük büyük rol oynasa bile özellikla vanilla araçların lspd kruvazörüne karşı pek şansı olmuyor, hız dengelemelerine gidilebilir ama bu lspd kruvazörünün hızını düşürmek yerine, vanilla araçların ve bazı donate araçların(m5 230 gitmeyi hak eden bir araç değil mesela) hızlarının arttırılması olarak olabilir. vanilla araçlar bilindiği gibi bir donate araba kadar hızlı hızlanamıyor, bir tutulmasına gerek yok ama dengeleme olabilir.

bu donate arabalara üst düzey bir buff veya lspd araçlarına sadece nerf olarak değilde dengeleme olarak getirebilirler, yukarıda illegal oyuncuların çoğu bmw m5 model aracın hızından yakınmış, bence hızının artması gereken araçlardan birisi. donate arabaların hızlanışı & kalkışı lspd kruvazörleriyle kıyaslanamaz elbette, açık ara donate arabalar uçarak kalkış yapabiliyor ama uzun yolda pek şans verdiğini düşünmüyorum.

bazı vanilla araçlara hız konusunda dengeleme getirilebilir, itali gto zentorno gibi gibi araçlardan bahsediyorum. donate araçların bazıları içinde dengeleyici bazı değişimlere gidilebilir, onun haricinde lspd araçlarının nerf yemesi gerektiğini düşünmüyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 15:02
Toplam Oynama: 257 gün, 12 saat
Birlik: ******gan
Kadın

Son Giriş: 18 Nisan 2025, 18:10
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat

Oyuncu
6 ayda bir şu arge yi açıp durmayın.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 02:01
Toplam Oynama: 14 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: Lucy - 22 Ocak 2025, 18:19:136 ayda bir şu arge yi açıp durmayın.
6 aydır bu argeyi açmamız haksız olduğumuzu göstermez

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 21:00
Toplam Oynama: 423 gün, 11 saat

Lv.46

Kadın

Son Giriş: 15 Ocak 2026, 12:42
Toplam Oynama: 53 gün, 12 saat

Lv.46

Erkek

Son Giriş: 07 Ocak 2026, 23:57
Toplam Oynama: 2 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: penny - 22 Ocak 2025, 15:53:07bazı arabaların hızlarının dengesiz olduğunu düşünüyorum, elbette sürücülük büyük rol oynasa bile özellikla vanilla araçların lspd kruvazörüne karşı pek şansı olmuyor, hız dengelemelerine gidilebilir ama bu lspd kruvazörünün hızını düşürmek yerine, vanilla araçların ve bazı donate araçların(m5 230 gitmeyi hak eden bir araç değil mesela) hızlarının arttırılması olarak olabilir. vanilla araçlar bilindiği gibi bir donate araba kadar hızlı hızlanamıyor, bir tutulmasına gerek yok ama dengeleme olabilir.

bu donate arabalara üst düzey bir buff veya lspd araçlarına sadece nerf olarak değilde dengeleme olarak getirebilirler, yukarıda illegal oyuncuların çoğu bmw m5 model aracın hızından yakınmış, bence hızının artması gereken araçlardan birisi. donate arabaların hızlanışı & kalkışı lspd kruvazörleriyle kıyaslanamaz elbette, açık ara donate arabalar uçarak kalkış yapabiliyor ama uzun yolda pek şans verdiğini düşünmüyorum.

bazı vanilla araçlara hız konusunda dengeleme getirilebilir, itali gto zentorno gibi gibi araçlardan bahsediyorum. donate araçların bazıları içinde dengeleyici bazı değişimlere gidilebilir, onun haricinde lspd araçlarının nerf yemesi gerektiğini düşünmüyorum.

Katılıyorum. Bu gibi durumları anlatmak var anlatmak var.
Sunucudaki bazı araç hızları yavaş, ama bu hızlar polis arabasıyla kıyaslanmamalı diye düşünüyorum.
Araba diğerlerine göre yavaşsa, yavaştır. Standarda göre düşükse düşüktür. Kıyası PD olmamalı diye düşünüyorum. Örneğin bir schnell 350 basıyorsa, italigto 230 basmamalı gibi..

Ayriyetten kendi düşüncem şu, araba hızları çok aşırı hızlı olduğu için kazalarda büyük sorunlar ortaya çıkıyor.
İnsanlar araç hakimiyeti kuramıyorlar.

SAMP'da ne güzel, premierin belli meritin belli bir hız katsayısı var. Handlingle oynanmadan standart bir sürüş sergiletiyor.
Rage dünyasında da böyle olsa güzel olabilir diye düşünüyorum ama bana 1 kişi katılırsa, 37 kişi katılmayacaktır muhtemelen.

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:55
Toplam Oynama: 36 gün, 15 saat
Alıntı yapılan: 45lik - 22 Ocak 2025, 20:22:17
Alıntı yapılan: penny - 22 Ocak 2025, 15:53:07bazı arabaların hızlarının dengesiz olduğunu düşünüyorum, elbette sürücülük büyük rol oynasa bile özellikla vanilla araçların lspd kruvazörüne karşı pek şansı olmuyor, hız dengelemelerine gidilebilir ama bu lspd kruvazörünün hızını düşürmek yerine, vanilla araçların ve bazı donate araçların(m5 230 gitmeyi hak eden bir araç değil mesela) hızlarının arttırılması olarak olabilir. vanilla araçlar bilindiği gibi bir donate araba kadar hızlı hızlanamıyor, bir tutulmasına gerek yok ama dengeleme olabilir.

Katılıyorum. Bu gibi durumları anlatmak var anlatmak var.
Sunucudaki bazı araç hızları yavaş, ama bu hızlar polis arabasıyla kıyaslanmamalı diye düşünüyorum.
Araba diğerlerine göre yavaşsa, yavaştır. Standarda göre düşükse düşüktür. Kıyası PD olmamalı diye düşünüyorum. Örneğin bir schnell 350 basıyorsa, italigto 230 basmamalı gibi..

Ayriyetten kendi düşüncem şu, araba hızları çok aşırı hızlı olduğu için kazalarda büyük sorunlar ortaya çıkıyor.
İnsanlar araç hakimiyeti kuramıyorlar.

SAMP'da ne güzel, premierin belli meritin belli bir hız katsayısı var. Handlingle oynanmadan standart bir sürüş sergiletiyor.
Rage dünyasında da böyle olsa güzel olabilir diye düşünüyorum ama bana 1 kişi katılırsa, 37 kişi katılmayacaktır muhtemelen.

SAMP ile RAGE sistemini bir tutamayız elbette ama vanilla araçların dengelenebileceğini düşünüyorum, ayarlanabilir. LSPD araçlarına nerf yerine dengelemeye ihtiyaç duyuyor gibiyiz daha çok.  :like:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 01:33
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat

6 ayda bir açılıyor diyen pd ve sdler birliğe kazık çakıp kalıcı kalıcaklar galiba. Durumu anlayıp veya empati kurup güzel çözüm bulmak yerine 6 ayda bir yazıyor pd sd aracı dışında araçta sürmeyi deneyin. İyi forumlar