LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Pd araçları

Başlatan 2easy, 20 Ocak 2025, 20:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: lurkeringo - 21 Ocak 2025, 20:37:38https://streamable.com/oauwol
Kardeşim, sırf iddialarının doğruluğunu sorgulamak için pursuite girdim, video 10 dakika ve 8. dakikada falan ölümcül verdiler, elektrik gitmeseydi bile maksimum 2 3 dakika daha kovalarlardı ve tutuklanırdım, videoda görüldüğü üzere zaten çok hata yapmadım sürüşte yine de patrol araçları bana yetişti  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:
Adam akıllı 210'u geçtiğin pek yer yok. Buna rağmen sana doğru düzgün yaklaşabilen birisi de yok. Durmadan kaza yapıyorsun, kendin polisin üstüne gidiyorsun, alt tab atıp maça bakıyon. Ee kanka, düz yolda zaten fark açıyorsun. Sonlara doğru adını çok andığınız hız birimi geliyor da bi' o yetişiyor. Ara ara o da kaybediyor. Kaçmak için çok şansın vardı. Söylediğinin aksine çok şey var, videoyu dalga geçmek için mi attın onu da anlamadım. Şu AR-GE içinde konuşulan şeylerden hak vereceğim tek şey neredeyse kimsenin PIT denen şeyi bilmemesi. Bunun adı altında CR atması, bunda haklısınız. Belki daha düzgün bi' dille anlatıp alaycı gülücükleri de atmasanız daha çok kişi sizi ciddiye alır.

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 17:01
Toplam Oynama: 8 gün, 1 saat
Lurker bir şeyi kanıtlamana gerek yok hep aynı kafa hep aynı akıl, bu kitleye anlatamazsın 2022 den beri bir gram ilerleme yok

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 02:01
Toplam Oynama: 14 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: yeterli - 21 Ocak 2025, 21:12:41
Alıntı yapılan: lurkeringo - 21 Ocak 2025, 20:37:38https://streamable.com/oauwol
Kardeşim, sırf iddialarının doğruluğunu sorgulamak için pursuite girdim, video 10 dakika ve 8. dakikada falan ölümcül verdiler, elektrik gitmeseydi bile maksimum 2 3 dakika daha kovalarlardı ve tutuklanırdım, videoda görüldüğü üzere zaten çok hata yapmadım sürüşte yine de patrol araçları bana yetişti  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:
Adam akıllı 210'u geçtiğin pek yer yok. Buna rağmen sana doğru düzgün yaklaşabilen birisi de yok. Durmadan kaza yapıyorsun, kendin polisin üstüne gidiyorsun, alt tab atıp maça bakıyon. Ee kanka, düz yolda zaten fark açıyorsun. Sonlara doğru adını çok andığınız hız birimi geliyor da bi' o yetişiyor. Ara ara o da kaybediyor. Kaçmak için çok şansın vardı. Söylediğinin aksine çok şey var, videoyu dalga geçmek için mi attın onu da anlamadım. Şu AR-GE içinde konuşulan şeylerden hak vereceğim tek şey neredeyse kimsenin PIT denen şeyi bilmemesi. Bunun adı altında CR atması, bunda haklısınız. Belki daha düzgün bi' dille anlatıp alaycı gülücükleri de atmasanız daha çok kişi sizi ciddiye alır.

1.si dediğim gibi, bu argenin kabul edilmesi için açmadım zaten, kabul edilmeyeceğini biliyorum, keyfi açtım
2. ise her türlü yakalanıyorum, ister maçı izleyeyim ister izlemeyeyim, her daim arkamdalardı

VIP+
İnanmazsınız ama ehliyetim yok diye otobüsle polisten kaçtım, 1 air 2 tank geldi arkadaşlar.  Tek sorun hız değil genel bir sorun pd-sd, keşke yönetim biraz adil olsa bu konuda ama nafile, eninde sonunda il-legallik bitince pdler birbirini kovalamaya başlar sonra görürler biz ne hata yaptık diyee

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Ocak 2026, 16:40
Toplam Oynama: 34 gün, 16 saat
Birlik: ** ****** *REW
Erkek

Son Giriş: 16 Ocak 2026, 00:44
Toplam Oynama: 4 gün, 23 saat
Ya kral tek sorun hız da değil en ufak bi şeyden dolayı adamın başına tüm departman çullanıyorlar bide plakana geliyolar nefes aldırmıyorlar bir yere gidiyosun hop 10 araç diğer yere gidiyon hop 10 araç bazen daha fazla bazen daha az yani dur ihtarına uymadın diye mapin her yerini dar ediyolar dağa kadar geliyolar çok saçma zaten aracında biraz yavaşsa, işte o zaman şansın yok yani ne kadar iyi şoför olduğunun da bi önemi yok ne kadar iyi kullanırsan kullan en sonunda ölümcül ihtarı spamlıyolar arka arkaya 3 kez sıkıyolar sonrada marifetmiş gibi rolleniyolar :D,

destek

Oyuncu

Lv.18

Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 17:35
Toplam Oynama: 36 gün, 4 saat
Ölümcül güç vermeleri normal, video'un 3. dakikasında sivilin canına kasıtlı olarak kaste teşebbüs ediyorsun.

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: Ecelimbe - 21 Ocak 2025, 23:05:26
Ölümcül güç vermeleri normal, video'un 3. dakikasında sivilin canına kasıtlı olarak kaste teşebbüs ediyorsun.

Hayır, pitinden korunmak için manevra alıyorum

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: Sofiii - 21 Ocak 2025, 22:27:26İnanmazsınız ama ehliyetim yok diye otobüsle polisten kaçtım, 1 air 2 tank geldi arkadaşlar.  Tek sorun hız değil genel bir sorun pd-sd, keşke yönetim biraz adil olsa bu konuda ama nafile, eninde sonunda il-legallik bitince pdler birbirini kovalamaya başlar sonra görürler biz ne hata yaptık diyee
sampta öyle şu anda ama sunucunun 80 cekmesinden kaynaklandıgı icin

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 22 Ağustos 2025, 03:39
Toplam Oynama: 61 gün, 7 saat
Erkek

Son Giriş: 18 Ocak 2025, 17:57
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat

Oyuncu

Lv.29

Kadın

Son Giriş: 15 Nisan 2026, 18:21
Toplam Oynama: 4 gün, 20 saat
Alıntı yapılan: lurkeringo - 20 Ocak 2025, 20:59:26fazla hızlı, donate araçları bile geçiyorlar, default pd araclarının yavaslaması gerekiyor, bosuna trafik bürosu yok  :laugh:
sanırım arkadaş haklı