LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Pd araçları

Başlatan 2easy, 20 Ocak 2025, 20:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 17:01
Toplam Oynama: 8 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
kimse dingonun ahırında değil, kendi çıkarı içerisinde bir fikir belirten hiç kimsenin fikirine saygım yok. Eşitliğin olmadığın bir yerde düzen biter, sözde düzeni sağlamak için departman var.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:08
Toplam Oynama: 174 gün, 5 saat
Alıntı yapılan: Lama56 - 21 Ocak 2025, 14:52:35
Alıntı yapılan: wenoxy - 21 Ocak 2025, 14:44:05Topspeed ile hızlanmayı aynı tutmamalısınız. Polis araçları hızlanana kadar M5'ler şehrin öbür ucuna kadar gidiyorlar zaten. Uzun yolda yakalamaları da gayet normal bir durum.
Nasıl normal? m5 dediğin aracın asıl uzun yolda uçup gitmesi lazım  :laugh:
O zaman sorun arabalarda değil. Bizim kovaladığımız araçlarda hep hız birimine ihtiyaç duyuyoruz, yetişemediğimiz için.

ULSA
Alıntı yapılan: wenoxy - 21 Ocak 2025, 16:36:18
Alıntı yapılan: Lama56 - 21 Ocak 2025, 14:52:35
Alıntı yapılan: wenoxy - 21 Ocak 2025, 14:44:05Topspeed ile hızlanmayı aynı tutmamalısınız. Polis araçları hızlanana kadar M5'ler şehrin öbür ucuna kadar gidiyorlar zaten. Uzun yolda yakalamaları da gayet normal bir durum.
Nasıl normal? m5 dediğin aracın asıl uzun yolda uçup gitmesi lazım  :laugh:
O zaman sorun arabalarda değil. Bizim kovaladığımız araçlarda hep hız birimine ihtiyaç duyuyoruz, yetişemediğimiz için.
Hayır sorun gerçekten arabalarda, 2.5 tonluk bir araçta v6 motor olması çok normal ki araba tofaş gibi gitmesin. Ve örneğin e60'a göre az önce arkadaşın belirttiği model daha ağır, motoru çok çok daha düşük bir seviyedeyken oyun içerisinde yetişebiliyor.

Oyuncu
arabalar hızlı felan sıkıntı işler var bu olaylarda ama bu işler böyledir devlet büyüktür mafya küçük demem oki arabalarda bir sorun yok polislerden arabayla kaçma olayları eskide kaldı ares keskin artık roleplay oynamıyor argeye yorum yazarken bunu okuyupta düşünün.  :flag:  :flag:  :flag:  :flag:  :flag:

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 17:01
Toplam Oynama: 8 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: kral - 21 Ocak 2025, 17:21:30arabalar hızlı felan sıkıntı işler var bu olaylarda ama bu işler böyledir devlet büyüktür mafya küçük demem oki arabalarda bir sorun yok polislerden arabayla kaçma olayları eskide kaldı ares keskin artık roleplay oynamıyor argeye yorum yazarken bunu okuyupta düşünün.  :flag:  :flag:  :flag:  :flag:  :flag:
allah şifa versin kral

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 02:01
Toplam Oynama: 14 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: lurkeringo - 21 Ocak 2025, 19:41:2910-15 dakikamı, milletin canına kast etmekmi ?  :hihi:  :hihi: 2 dakikalık bir kovalamacanın sonunda bile hiçbir şey yokken şehirin göbeğinde 5 araç tarafından pit demeye bin şahit ister şekilde canıma kast ediliyor ve terörist muamelesi çekiliyor şikayet açıldığı zamanda pit iznimiz vardı böyle böyle bahanelerle geçiştiriliyor bunca şeyden sonra kimse pd ye rol paslarmı? orasıda millete kalmış ancak benim fikrim paslamamaları yönünde ayriyeten sizide anlıyorum bende bir PD olsam bende bu konuya kötü bakardım o yüzden yanıtınıza saygı duyuyorum  :smile2:  :smile2:

ben pdyken de bunları savunuyordum her daim savunmaya devam edicem

Oyuncu
Erkek

hayır bunu illegal rol yapan/yapmış insanların kabul etmemesı daha komık :laugh:

Youtuber & Streamer
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2026, 13:06
Toplam Oynama: 114 gün, 17 saat
Birlik: *** ****** ******** ********ion
Erkek

Son Giriş: 03 Mart 2026, 16:11
Toplam Oynama: 42 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Mart 2026, 15:58
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat

Oyuncu
Erkek

https://streamable.com/oauwol
Kardeşim, sırf iddialarının doğruluğunu sorgulamak için pursuite girdim, video 10 dakika ve 8. dakikada falan ölümcül verdiler, elektrik gitmeseydi bile maksimum 2 3 dakika daha kovalarlardı ve tutuklanırdım, videoda görüldüğü üzere zaten çok hata yapmadım sürüşte yine de patrol araçları bana yetişti  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh: