LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Pd araçları

Başlatan 2easy, 20 Ocak 2025, 20:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA
Alıntı yapılan: wenoxy - 21 Ocak 2025, 14:44:05Topspeed ile hızlanmayı aynı tutmamalısınız. Polis araçları hızlanana kadar M5'ler şehrin öbür ucuna kadar gidiyorlar zaten. Uzun yolda yakalamaları da gayet normal bir durum.
Nasıl normal? m5 dediğin aracın asıl uzun yolda uçup gitmesi lazım  :laugh:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 02:01
Toplam Oynama: 14 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: rüzgar - 21 Ocak 2025, 14:23:43
Alıntı yapılan: notime2cry - 21 Ocak 2025, 09:57:46
Alıntı yapılan: Lama56 - 21 Ocak 2025, 09:54:32
Alıntı yapılan: karahanlı- - 21 Ocak 2025, 08:32:03Kabul olacağını sanmam fakat araba hızları ile kesinlikle oynanmalı.

Bugün polis kovalamacasında altımda olan M5 ile patrol arabasından kaçamadım, tampon yapıyordu resmen. Saçmalıktan ibaret..
m5 tarzı araçlar 220-230 basabiliyorken patrol araçlarının 210 220 basması saçmalık, donate araçları hızlandırsalar bu sefer p2w olur diğer oyunculara haksılık olur bu yüzden en mantıklı karar patrol araçlarını en azınan 190-200'e çekebilriler. Biraz daha adil bir ortam olur, samptaki gibi highwayde ateş etmektense şehir içinde affetmeden sıkıyorlar, zaten frekans başlar başlamaz hız birimi de geliyor, kaçılamayacak bir hal alıyor yani pd

Aylar önce bir arkadaşım söylemişti bunu, benzer bir ARGE'de. hatırlatmak iyi olur.

"PD/SD araçları olması gerektiği gibi, Amerika burası. Sizi Egea ya da Doblo ile kovalamıyoruz. V8 Dodge Charger, V6 Ford Explorer ile kovalıyoruz."

Ford Explorer Utility 4D Police AWD V6

8-15k dolarlık araba 2m lik Ferrari 812 Superfast'ı solluyo :Dsşaçddwldaqğdqwdw

ULSA
Buna da pit diyip actıgım sikayeti reddetmişlerdi geçen sene, oocde aynısı olsa şöförün cansız bedenini almışlarıd muhtemelen. Ayrıca araçtaki 2 arka teker de patlak durumdaydı. Bildiğim kadarıyla pit tekerleklere yapılması gereken bir müdahale fakat bu arkadaşımız direkt olarak önce sola kırıp hızlanarak gelip şöför kapısından bana çarpıyor.

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: nitr0 - 21 Ocak 2025, 15:26:11Daha önce de bu videoyu atmıştım yine atayım, bakın. İki kişiyiz elimizde en dandik pistolden var. Kovalamaca başlayalı daha 1 dakika ya oldu ya olmadı. Altımdaki araç 150yi geçmiyor. Yapılan müdahaleye bakın. Yukarıdan heli sıkıyor aşağıdan tank cr atıyor. Bayağı rol imkanı sağlanıyor :D

bak buna da guldum :laugh:

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: Lama56 - 21 Ocak 2025, 15:37:04
Buna da pit diyip actıgım sikayeti reddetmişlerdi geçen sene, oocde aynısı olsa şöförün cansız bedenini almışlarıd muhtemelen. Ayrıca araçtaki 2 arka teker de patlak durumdaydı. Bildiğim kadarıyla pit tekerleklere yapılması gereken bir müdahale fakat bu arkadaşımız direkt olarak önce sola kırıp hızlanarak gelip şöför kapısından bana çarpıyor.
arabayı kagıda cevırmısler

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 21:00
Toplam Oynama: 423 gün, 11 saat

Lv.46

Kadın

Son Giriş: 15 Ocak 2026, 12:42
Toplam Oynama: 53 gün, 12 saat

Lv.46

Erkek

Son Giriş: 07 Ocak 2026, 23:57
Toplam Oynama: 2 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: Lama56 - 21 Ocak 2025, 13:48:46
Spoiler:
Alıntı yapılan: 45lik - 21 Ocak 2025, 13:36:31Sunucu dengesini kurmak için PD'nin ezici ve üstün gücü olacağını zaten sunucu yöneticisi her fırsatta bildiriyor.
Bunun bilinmesine rağmen üst üste ısrarcı ar-ge yapılmasına anlam veremiyorum.

Kaçacak olan her türlü kaçıyor kardeşim. Polislerin sistemleri olsa bile herif araba değiştirip motoruna atlıyor kaçıyor. Arabasını bırakıp tekneye atlıyor kaçıyor.

Ara sokakta arabasını bırakıp yaya olarak başka bir arabaya biniyor izini kaybettiriyor.

Arabalarınız istediğiniz kadar hızlı olsun. Dümdüz araba sürerek zaten kaçamazsınız. Harita belli kaçabileceğiniz rotalar belli.

Araba değişmeye fırsat kaldığında dair kanıt istiyorum, arabadan inip araç değiştirmeye kalktığımızda direkt ateşe maruz kalıyoruz, nasıl kaçılabiliyor? Ayrıca pdyi bu denli üstün tutmak tamamen illegal adamın rol zevkini baltalamaktır. Sunucuda illegali bitirdiğinizde acaba siz ne yapacaksınız? 7-24 devriye atar, birliksiz legal arkadaslara '55 yapar durursunuz. Sizin amacınız kaliteli rol ortamı değil, bulunduğunuz oluşumu yüceltmektir. Bunu gayet objektif bir şekilde açılan argelere verdiğiniz yanıtlardan çıkartabiliyorum.

Şöyle bir durum var ki, sen bir sivilin canına kast ettiysen veya memurun canına kast ettiysen sana ölümcül güç uyarısı dediğimiz "Ateş açılacaktır." gibi bir bildiri verilir ve buna rağmen kaçmaya devam ediyorsan ateş açılır.

Basit bir trafik çevirmesinden kaçarsan veya drift atıp polisler beni kovalasın diye uğraşıp 10-15 dakika boyunca polisten kaçarsan ve bazı insanların canını riske atarsan ancak böyle sana ateş açılır.
Ve merak etmeyin kimsenin de POLİSLER İLAH biz bu sunucuda rol yapamıyoruz diye davranılmasına müsade edilmiyor. Sunucu yönetimi zaten bu dengeyi sağlıyor.

Ha siz sırf biz illegaller rol yapamıyoruz diye düşünmeyin. Zaten maksadınız rol yapıp ekran görüntüsü yapıp hem illegal hem sosyal rol çevirmek olsa. Sunucuda bir onaylı birliğim olsun. Saygın birliklerden olayım gibi düşünceniz olsa zaten bu kadar taraflı yorum yapmazsınız. Rolünüzü yapıp onayınızı alır, keyfinize bakarsınız.

ULSA
Alıntı yapılan: 45lik - 21 Ocak 2025, 15:53:08
Spoiler:
Alıntı yapılan: 45lik - 21 Ocak 2025, 13:36:31Sunucu dengesini kurmak için PD'nin ezici ve üstün gücü olacağını zaten sunucu yöneticisi her fırsatta bildiriyor.

Kaçacak olan her türlü kaçıyor kardeşim. Polislerin sistemleri olsa bile herif araba değiştirip motoruna atlıyor kaçıyor. Arabasını bırakıp tekneye atlıyor kaçıyor.

Ara sokakta arabasını bırakıp yaya olarak başka bir arabaya biniyor izini kaybettiriyor.

Arabalarınız istediğiniz kadar hızlı olsun. Dümdüz araba sürerek zaten kaçamazsınız. Harita belli kaçabileceğiniz rotalar belli.

Araba değişmeye fırsat kaldığında dair kanıt istiyorum, arabadan inip araç değiştirmeye kalktığımızda direkt ateşe maruz kalıyoruz, nasıl kaçılabiliyor? Ayrıca pdyi bu denli üstün tutmak tamamen illegal adamın rol zevkini baltalamaktır. Sunucuda illegali bitirdiğinizde acaba siz ne yapacaksınız? 7-24 devriye atar, birliksiz legal arkadaslara '55 yapar durursunuz. Sizin amacınız kaliteli rol ortamı değil, bulunduğunuz oluşumu yüceltmektir. Bunu gayet objektif bir şekilde açılan argelere verdiğiniz yanıtlardan çıkartabiliyorum.

Şöyle bir durum var ki, sen bir sivilin canına kast ettiysen veya memurun canına kast ettiysen sana ölümcül güç uyarısı dediğimiz "Ateş açılacaktır." gibi bir bildiri verilir ve buna rağmen kaçmaya devam ediyorsan ateş açılır.

Basit bir trafik çevirmesinden kaçarsan veya drift atıp polisler beni kovalasın diye uğraşıp 10-15 dakika boyunca polisten kaçarsan ve bazı insanların canını riske atarsan ancak böyle sana ateş açılır.
Ve merak etmeyin kimsenin de POLİSLER İLAH biz bu sunucuda rol yapamıyoruz diye davranılmasına müsade edilmiyor. Sunucu yönetimi zaten bu dengeyi sağlıyor.

Ha siz sırf biz illegaller rol yapamıyoruz diye düşünmeyin. Zaten maksadınız rol yapıp ekran görüntüsü yapıp hem illegal hem sosyal rol çevirmek olsa. Sunucuda bir onaylı birliğim olsun. Saygın birliklerden olayım gibi düşünceniz olsa zaten bu kadar taraflı yorum yapmazsınız. Rolünüzü yapıp onayınızı alır, keyfinize bakarsınız.
Onayım var zaten, sampta hoodlu birliğim dahi vardı. Rolcü adamım ve arada bir polisle çatışma rollerine girmek istemem mi suç? Girmek istiyorum ama sonucunu bildiğim için giremiyorum, ayrıca taraflı yaklaşan sizsiniz ve bu yüzden de keyfine bakamıyoruz sorun orada zaten.

Oyuncu
Sadece PD araçları değil serverda ki tüm araçların hızı dengesiz. La Ferrari 230 yapıyor M8 300 yapıyor örnek.

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 17:01
Toplam Oynama: 8 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: lurkeringo - 20 Ocak 2025, 20:59:26fazla hızlı, donate araçları bile geçiyorlar, default pd araclarının yavaslaması gerekiyor, bosuna trafik bürosu yok  :laugh:
şu algı hiç bir zaman değişmez bunu 250 zırh zamanında da demiştim PD kendi çıkarları altında bir hareketlilik durumu olursa karşı çıkıyor, bu argeye katılıyorum neden mi? İnsanların çoğu 1000 tl önceden aldıkları donate araçlar ile ve 4000 tl verdikleri donate araçlar ile "Race model araçlar için diyorum" pd arabasını geçemiyor ağabey, Sport arabalar yanından bile yaklaşamıyor. Trafik şube boşuna yok bu oyunda, nasıl her şubenin kendi görevi varsa trafik şubenin görevide var, bu görevi onlar üstlenmeli. SAMP'da böyle bir durum yoktu şikayetçi değildik çünkü Pursuit'e BULLET ile geliyorlardı. Gayet gerçekçi bir durumdu, fakat burada böyle değil düzenlenmesi şart. Boşuna kendi çıkarınız için yorum yapmayın, komik duruma düşüyorsunuz. Kitle değişmemiş.

LSPD
Alıntı yapılan: 45lik - 21 Ocak 2025, 15:53:08
Spoiler:

10-15 dakikamı, milletin canına kast etmekmi ?  :hihi:  :hihi: 2 dakikalık bir kovalamacanın sonunda bile hiçbir şey yokken şehirin göbeğinde 5 araç tarafından pit demeye bin şahit ister şekilde canıma kast ediliyor ve terörist muamelesi çekiliyor şikayet açıldığı zamanda pit iznimiz vardı böyle böyle bahanelerle geçiştiriliyor bunca şeyden sonra kimse pd ye rol paslarmı? orasıda millete kalmış ancak benim fikrim paslamamaları yönünde ayriyeten sizide anlıyorum bende bir PD olsam bende bu konuya kötü bakardım o yüzden yanıtınıza saygı duyuyorum  :smile2:  :smile2: