LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Pd araçları

Başlatan 2easy, 20 Ocak 2025, 20:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA
Alıntı yapılan: Ecelimbe - 20 Ocak 2025, 21:28:59Hemfikir değilim.
Soru: PD hızlı/çevik/atik olmaz ise rolde ki tek amacı olan suçluyu yakalama rolünü nasıl gerçekleştirecek?
Bu duruma stratejik yönden bakarak daha farklı bir kovalamaca  yolu deneyebilir ve daha çeşitli bir role olanak sağlayabiliriz.

Alternatif:Eğer hal böyleyse, polis araçlarının en hızlı araç olduğunu bilmeniz sizin avantajınızadır, bu durumda normalden farklı bir kaçış planı çizersiniz. sürekli araba sürerek kaçmak yerine farklı yollar ile transfer olarak kaçmak vs. sonuçta bu daha etkili ve rol açısından çeşitlilik sağlayacaktır.

Sonuç:Sunucuda ki donate olarak isimlendirdiğiniz premium araçların dış görünüş haricinde ki bir bir duruma hizmet ettiğini düşünmüyorum.
ayrıca Premium araçlar hızlıysa polis araçların onlardan hızlı olmasının sunucu geliştiricisinin rolü herkese eşit miktarda dağıtmaya çalıştığının bir sonucu olduğunu düşünmekteyim.

Şahsi Fikrim: Polis rolü yapıyor olsaydım ve hırsızın arabası benim arabamdan hızlı olsaydı, hırsız ile kovalamaca rolüne vaktimi harcamazdım, buda tek taraflı bir rol olurdu, iki taraf içinde tatsız olurdu.
Patrol aracı m5'e nasıl yetisebiliyor kanka, bunun ooc olarak bir mantığını açıklasana bana. M4'e falan nasıl yetişebiliyor yani? Donate'i geçtim hadi p2w olmasın diyelim. Oyundaki italigto oocde Aston martin'den esinlenerek yapılmış. Arabada v8 motor var 560 beygir, mantıken bu ar acı bile geçememesi gerekiyor ama fark atıyor nedense.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 02:01
Toplam Oynama: 14 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)

Şahsi Fikrim: Polis rolü yapıyor olsaydım ve hırsızın arabası benim arabamdan hızlı olsaydı, hırsız ile kovalamaca rolüne vaktimi harcamazdım, buda tek taraflı bir rol olurdu, iki taraf içinde tatsız olurdu.
Samp ?

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: nitr0 - 20 Ocak 2025, 22:03:36Pd aleyhine hangi arge kabul edilmiş ki bu edilsin
yani zaten kabul edilmesi için açmadım, sadece eğleniyorum yoksa herkes biliyor pd korunuyor ve yüceltiliyor, sampta 250 zırhı falan savunmuşlardı kahkaha atmıstım

VIP

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 06 Haziran 2025, 08:45
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 13 Mayıs 2025, 18:58
Toplam Oynama: 0 gün, 15 saat
Hız birimi aracıda çok hızlı 400 basıyor kaçma şansı yok birde camdan ateş ediyorlar çok saçma.

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: DarkpastXL - 20 Ocak 2025, 22:22:54Hız birimi aracıda çok hızlı 400 basıyor kaçma şansı yok birde camdan ateş ediyorlar çok saçma.
bir amacı kalmıyor zaten, patrollar 300 bastığı için  :laugh:

Oyuncu

Lv.18

Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 17:35
Toplam Oynama: 36 gün, 4 saat
Alıntı yapılan: Lama56 - 20 Ocak 2025, 21:54:31Patrol aracı m5'e nasıl yetisebiliyor kanka, bunun ooc olarak bir mantığını açıklasana bana. M4'e falan nasıl yetişebiliyor yani? Donate'i geçtim hadi p2w olmasın diyelim. Oyundaki italigto oocde Aston martin'den esinlenerek yapılmış. Arabada v8 motor var 560 beygir, mantıken bu ar acı bile geçememesi gerekiyor ama fark atıyor nedense.
Yetişebiliyor fakat sana megafon ile seslenemedikten ya da belirli bir süre ve kural çerçevesinde sana pit atamadıktan sonra seni kovalayan PD'in role ne gibi katkısı olabilir?

Alıntı yapılan: Lama56 - 20 Ocak 2025, 21:54:31
Soru: PD hızlı/çevik/atik olmaz ise rolde ki tek amacı olan suçluyu yakalama rolünü nasıl gerçekleştirecek?
Bu duruma stratejik yönden bakarak daha farklı bir kovalamaca  yolu deneyebilir ve daha çeşitli bir role olanak sağlayabiliriz.

Alternatif:Eğer hal böyleyse, polis araçlarının en hızlı araç olduğunu bilmeniz sizin avantajınızadır, bu durumda normalden farklı bir kaçış planı çizersiniz. sürekli araba sürerek kaçmak yerine farklı yollar ile transfer olarak kaçmak vs. sonuçta bu daha etkili ve rol açısından çeşitlilik sağlayacaktır.

Sonuç:Sunucuda ki donate olarak isimlendirdiğiniz premium araçların dış görünüş haricinde ki bir bir duruma hizmet ettiğini düşünmüyorum.
ayrıca Premium araçlar hızlıysa polis araçların onlardan hızlı olmasının sunucu geliştiricisinin rolü herkese eşit miktarda dağıtmaya çalıştığının bir sonucu olduğunu düşünmekteyim.

Patrol aracı m5'e nasıl yetisebiliyor kanka, bunun ooc olarak bir mantığını açıklasana bana. M4'e falan nasıl yetişebiliyor yani? Donate'i geçtim hadi p2w olmasın diyelim. Oyundaki italigto oocde Aston martin'den esinlenerek yapılmış. Arabada v8 motor var 560 beygir, mantıken bu ar acı bile geçememesi gerekiyor ama fark atıyor nedense.

sunucuda her şey güzel de bi tek patrol aracının m5e yetişmesi mi sorun Ad:ASd:DAS.D.S

bance ooc para karşılığında pd araçları satın alabilmeliyiz

ULSA
Alıntı yapılan: morant12 - 20 Ocak 2025, 22:49:45
Alıntı yapılan: Lama56 - 20 Ocak 2025, 21:54:31

sunucuda her şey güzel de bi tek patrol aracının m5e yetişmesi mi sorun Ad:ASd:DAS.D.S
Evet sorun, polislerden kaçamıyoruz.