LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Mecánica de Los Santos 🛠️

Başlatan MrAngelo, 16 Ocak 2025, 00:06:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.14

Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 02:03
Toplam Oynama: 0 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)

Değişim
Los Santos'un sisli limanlarından yükselen çarpık siren sesleri, sokaklardaki düzenin artık değişmekte olduğuna işaret ediyordu. Bir zamanların sarsılmaz üçlüsü—Damian, Diago ve Royce—artık aynı hayali paylaşmıyordu. V1P3'in eski deposunda, gecenin karanlığında sadece üç adam sessizce birbirine bakıyordu. Aralarında, yılların inşa ettiği bir güven değil, kelimelerin suskun kaldığı bir uçurum vardı. Diago, elleri cebinde Damian'ın karşısında durdu. Yüzü sert, sesi sakindi. "Artık böyle gitmeyecek Damian," dedi. "Biz yola birlikte çıktık ama rotamız başka." Damian, gözlerini Diago'ya dikti. Her zamanki gibi güçlü, her zamanki gibi inatçıydı. "Rotayı ben çizerim," diye cevapladı. "Bu sokakları ben tuttum ayakta. Sen hâlâ bana meydan mı okuyorsun?"

O an, Royce sessizliğini bozdu. Köşede duruyordu. Ne gözlerinde öfke vardı ne de pişmanlık. Sadece kararlı bir yorgunluk. "Meydan okuma değil bu." dedi. "Yol ayrımı." Damian önce Royce'a, sonra Diago'ya baktı. Bu sözleri beklememişti, ya da belki bekliyordu da kabullenmek istememişti. "Sen de mi Royce?" dedi, ihanetin acısıyla. Royce bir adım öne çıktı. "Sadakat dedin, verdik. Ama biz hayalet değiliz, kendi aklımız var." Diago yaklaştı. Damian'la aralarında yalnızca birkaç adım vardı. "Senin her kararın savaş, Damian," dedi. "Her yolun kan. Biz artık sürmek istiyoruz, kanla değil. Makinelerle, sokakla. Yarışla." Damian sessiz kaldı. Gözleri, eski yoldaşlarını tarıyordu. İçinde bir yerler kırılmıştı, ama bunu gösterecek biri değildi. "Gidebilirsin," dedi sonunda. "Ama bu şehir, unutanı sevmez." Diago'nun yanıtı nettir: "Unutmam ben. Ama artık senin yolunu yürümem." Royce, cebinden eski V1P3 rozetini çıkarıp masaya bıraktı. "Biz 'Mecánica de Los Santos'u kuruyoruz," dedi. "Yeni bir düzen. Temiz değil, ama bizim." Damian, o rozete baksa da elini uzatmadı. Başını eğdi, bir sonun ağırlığını içinde sindirerek. "Sürün o zaman," dedi. "Ama bir gün frene basmak zorunda kalacaksınız."

O gece, Diago ve Royce o depodan birlikte ayrıldı. Sırtlarında geçmişin yükü, önlerinde ise sokakların çelikten geleceği vardı. Ve Mecánica de Los Santos, o gece doğdu.

Oyuncu
Açıklayıcı anlatım
Blatnoi Bijebi'nin küllerinden doğan V1P3, bir zamanlar Diago ve Royce'un sıkı iş birliğiyle sokaklarda yankı bulmuştu. Ancak Diago ile V1P3'in lideri arasındaki büyüyen gerilim, Diago ile Royce'u farklı bir yola sürükledi. Güvenin sarsıldığı, sözlerin silaha döndüğü o dönemeçte Diago, geçmişine döndü—başladığı yere, en dibe.

Ama bu kez yalnız değildi. Yanında sadakatiyle Royce vardı.

İkili, sokakları yeniden kendi kurallarıyla yazmaya yemin etti. Diago, geçmişin yükünü sırtından atıp sıfırdan bir imparatorluk kurmaya kararlıydı. Bu yeni yolun adı "Mecánica de Los Santos" oldu—motorun sesiyle yankılanan, çeliğin kanunla savaştığı bir düzen.

Diago, South Side'ın tozlu caddelerinde adını yeniden duyurmak için ekibini büyüttü. Mekanik beceri, sokak zekâsı ve hız... Artık sadece hayatta kalmak değil, yarışta önde olmak istiyordu. Ve bu kez, her virajda yanlarında ölüm değil, sadakat vardı.

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 17:01
Toplam Oynama: 8 gün, 1 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 23:16
Toplam Oynama: 18 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 23:20
Toplam Oynama: 0 gün, 23 saat

Lv.22

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 23:19
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Kadın

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 23:16
Toplam Oynama: 67 gün, 18 saat

Oyuncu

Lv.14

Kadın

Oyuncu

Lv.14

Kadın

Oyuncu

Lv.14

Kadın

Oyuncu

Lv.14

Kadın

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:02
Toplam Oynama: 92 gün, 23 saat
Birlik: ******* **** ***** *********** *ark

Lv.26

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:25
Toplam Oynama: 2 gün, 5 saat
Başarılar Dilerim, rollerde görüşmek dileğiyle...

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:02
Toplam Oynama: 92 gün, 23 saat
Birlik: ******* **** ***** *********** *ark

Lv.26

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:25
Toplam Oynama: 2 gün, 5 saat