LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Donate araçların satışı

Başlatan Artist, 17 Temmuz 2023, 09:38:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Donate araçları farklı bir kişiye aktaramıyoruz, belki ooc olarak bu araçları elde etme imkanı olmayan arkadaşlarımız olabilir. IC bir şekilde ticaretine izin verilmeli ve bu araçlara sahip olma imkanı tanınmalıdır diye düşünüyorum.
Diğer bir sebep ise bu araçları satın aldığımızda hayatımızın sonuna kadar elimizde tutamayız çünkü bir zaman sonra sıkılabiliriz. Buna bir denge getirilmelidir. Satışa çıkarabilirsek güzel olur.
Ya da Samp sunucusunda özel modellerde olduğu gibi, IC ve OOC ödemelerle karaktere bağlı şekilde farklı bir kullanıcıya aktarılmalıdır.
Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:26
Toplam Oynama: 302 gün, 8 saat
Birlik: ***** *** ****isi

Lv.42

Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 00:40
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Lv.42

Kadın

Son Giriş: 24 Mart 2026, 22:55
Toplam Oynama: 1 gün, 11 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Mart 2026, 23:52
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat
Ooc alınanların hepsi ic olarak satılırsa ticarete girmektedir. Böyle oldumu herkes bunun ticaretini yapar, Herşeye zam geldi 500 tl artık büyük bir para değil artık.

Oyuncu
Samp sunucusunda da özel modellerin ticareti yapılıyordu. Yeri geldiğinde samp sunucusunda da özel modellerin ticareti olduğu gibi satın aldığımız donate araçları da elimizden çıkarabilmemiz lazım. Zaten konu da bu araçların ticarete açılması hakkında. Hani vergisi olmasa neyse kalsın hesapta bir sorun yaratmaz diyebiliriz ancak sonuçta sunucu içerisinde sürekli olarak araç değiştirme içerisine girebiliyoruz.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 20 Şubat 2025, 20:56
Toplam Oynama: 33 gün, 4 saat
Kadın

Son Giriş: 05 Şubat 2025, 22:08
Toplam Oynama: 3 gün, 10 saat
Katılıyorum, donate araçlar oyun içi başka bir karektertere satılmali.

Forum Moderator
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 17:18
Toplam Oynama: 196 gün, 12 saat
Birlik: Rhein Syndikat
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 8 gün, 4 saat
Birlik: ULSA
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:23
Toplam Oynama: 56 gün, 23 saat
Birlik: ULSA
Alıntı yapılan: Artist - 17 Temmuz 2023, 11:32:08Samp sunucusunda da özel modellerin ticareti yapılıyordu. Yeri geldiğinde samp sunucusunda da özel modellerin ticareti olduğu gibi satın aldığımız donate araçları da elimizden çıkarabilmemiz lazım. Zaten konu da bu araçların ticarete açılması hakkında. Hani vergisi olmasa neyse kalsın hesapta bir sorun yaratmaz diyebiliriz ancak sonuçta sunucu içerisinde sürekli olarak araç değiştirme içerisine girebiliyoruz.

Haklı yorum, katılıyorum.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31