LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSPD - Online İhbar

Başlatan Dr_SelenYT, 12 Ocak 2025, 22:21:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Los Santos Police Departman Online İhbar Hattı.

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Seraphina Eclipse
1.2. Telefon: 5351997
1.3. Adres: Vinewood Hills KN: 522

2.0 Şikayet Edilen şahıs(lar):
2.1. Ad(lar): James Jones
2.2. Cinsiyet(leri): Erkek
2.3. Adres: Vinewood Hills KN: 662
2.4. Uyruk: Bilinmiyor.

3.0. Olay bilgisi: Bir alıcı olarak beni aradı ve görüşmek için buluştuk. Eve gittim, kilidi açıp içeriyi gezdim. Evi değerlendirdikten sonra, mobilyaların durumunun kötü olduğunu ve buranın 2000 mobilya değerinde olmadığını ifade ettim. Bunun üzerine evi 1 milyon karşılığında alabileceğimi söyledim ama önce eşime danışmam gerektiğini belirttim. Satıcı hemen şimdi almam için ısrarcı oldu. Bu durum karşısında sinirlenerek kendisine uygunsuz bir şekilde cevap verdim ve ardından hızla evden çıktım.

O sırada beni takip etmeye başladı. Aracıma binip kapıları kilitledim ve motoru çalıştırdım. Bir anda silahını çıkardı. Bu durum karşısında tedirgin oldum. Daha sonra beni oyun içinden aradı ama telefonu açmadım. Neyse ki, sonunda beni vurmak yerine vazgeçti.
3.1. Olay saati: 21:40 - 21:45
3.2. Olay yeri: Vinewood Hills, Ev: 662
3.3. Olay açıklaması: Bir alıcı olarak beni aradı ve görüşmek için buluştuk. Eve gittim, kilidi açıp içeriyi gezdim. Evi değerlendirdikten sonra, mobilyaların durumunun kötü olduğunu ve buranın 2000 mobilya değerinde olmadığını ifade ettim. Bunun üzerine evi 1 milyon karşılığında alabileceğimi söyledim ama önce eşime danışmam gerektiğini belirttim. Satıcı hemen şimdi almam için ısrarcı oldu. Bu durum karşısında sinirlenerek kendisine uygunsuz bir şekilde cevap verdim ve ardından hızla evden çıktım.

O sırada beni takip etmeye başladı. Aracıma binip kapıları kilitledim ve motoru çalıştırdım. Bir anda silahını çıkardı. Bu durum karşısında tedirgin oldum. Daha sonra beni oyun içinden aradı ama telefonu açmadım. Neyse ki, sonunda beni vurmak yerine vazgeçti.

4.0. Kanıtlar((Ic yollar ile alınan kanıt/delilleri bu kısıma atın.))

Bildirim ve onaylama
Sivil şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına bahsi geçilen şikayet hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben Seraphina Eclipse, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza:Tarih: 12.01.2025

Oyuncu

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant I    Ethan Fletcher

Los Santos Police Department