LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Trans rolü hakkında

Başlatan Pledo, 12 Ocak 2025, 19:05:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Herkesin rol kalitesi bir değil, bir kişi kötü rol yapıyorsa erkek rolünü de kız rolünü de beceremez trans rolüyle bir ilgisi yok. Kısıtlama ve yasaklama ile çözülecek bir konu olduğunu düşünmüyorum sunucuda ki genel rol kalitesi artırılmalı.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 08 Nisan 2025, 01:36
Toplam Oynama: 26 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Trans dediğimiz rolü bu sunucuda yanlış yapıyorlar sadece, bir erkek trans olma sebebiyeti pasif olmak istemesidir. Rinadakilerin hepsi aktif birader, erkek char açıp ERP yapamayacağını anlayan trans karakter açıyor.

Oyuncu
Olum millet erp bağımlısı. Sosyal rp hak getire kadın karakter olarak role girdiğinde erpnin eşiğinde buluyorsun kendini. Yapmazsan kezban rp damgası yiyordun.Bence Erpye bu kadar düşkün olan normal değildir de neyse.

RP Quality Moderator
Alıntı yapılan: nitr0 - 13 Ocak 2025, 07:01:54Olum millet erp bağımlısı. Sosyal rp hak getire kadın karakter olarak role girdiğinde erpnin eşiğinde buluyorsun kendini. Yapmazsan kezban rp damgası yiyordun.Bence Erpye bu kadar düşkün olan normal değildir de neyse.
haklısın.

Oyuncu
Trans rollerini gerçekci yapan az ama ben birkaç eksikten söz edeceğim sende kendine göre haklısın tabi birşey diyemem.

1.Sunucuda rol yapan kesim azaldı bende erkek karakter yönetiyorum mekanı aktif edip para kazanalım diyorum ama mekan 30 kişi iken kavga çıkaran ekip oluyor ve destek attığımız halde desteğe geç geliniyor birde silah patladımı şerif ve polisler kapıda beliriyor mekan boşalıyor yönetimin pasifliği söz konusu burada

2. Ulsa rolleri aktif güzel ama Ulsa öğrencileri illegal role gidiyor Ulsa ögrencilerinin illegal rol yapması atılma sebebi ve bunu ciddiye alan yok Ulsa öğrencileri her yerde ve her zaman bir kavga çıkarıp sunucunun huzurunu bozuyorlar bu kesimlere acilen ban atılmalı yönetim burada da pasif rol oynuyor.

3.Sunucuda dm ve kavga rolleri çoğaldı hastane rolleri bazen pasif bu rollere ağırlık verilmeli Dm ve kavga arayışında olan kesim sunucu huzurunu bozmaktan ban atılmalı yönetim desteğe zamanında bakarsa müdahale etmek kolay olur role

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 17 Mayıs 2026, 23:55
Toplam Oynama: 111 gün, 9 saat
ŞDSVİĞKSFDVKSFDKVELŞVKEŞVKREVFDSİVKDFSİVFDSKLŞVFDİ

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 36 gün, 15 saat
trans olup normal kadın gibi (yokmus gibi bikiniyle falan) fotoğraf atanlar çok komik oluyo, onun dışında oyuncuların rolüne karışacaklarını pek sanmıyorum

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Hiç bir şeyin eski tadı yok.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 02:01
Toplam Oynama: 14 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: Pledo - 12 Ocak 2025, 19:05:05Selamlar. Rina Roleplay'in şuan en büyük problemlerinden biri olan, trans / lezbiyen rol pası hakkında konuşmak istiyorum biraz. Şahsi görüşüm sunucunun %70, 80i lezbiyen ve trans rolü yapıyor. Lezbiyen rolüne karışmak saçmalık olur fakat trans rolü hakkında;

1- Kız rolü yapmak istemeyen, emoteleri ağır gelen ve kızla erp yapmak isteyen herkes kafasına göre trans rolü çeviriyor.
2- Trans rolünü kız gibi elbise giyerek yapıyorlar, herhangi bir onu belli edicek bir şey yok. Etek giyiyor adam.
3- Konuşmalarında ve ya herhangi bir emotesinde belli etmiyor bunu.
4- Erkek karakterlere rol pası imkanı vermiyor.

Trans rolü için ticket yoluyla izin isteyip, izin aldıktan sonra yapılması yönündeyim. Erkek rolü yönettiğime pişman ettiriyorlar insanı. Trans rolü yapanlar şuan bu ticketi desteklemeyecek ancak gerçekler böyle. Bir role play oyunundaysak, herkesin ortak role ihtiyacı var.

Fikirleriniz önemli, teşekkürler.

femboylar gerçekten can sıkmaya başlıyor, katılıyorum

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 10 Mayıs 2026, 11:24
Toplam Oynama: 38 gün, 4 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Temmuz 2025, 09:36
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: Rei- - 13 Ocak 2025, 04:24:57Herkesin rol kalitesi bir değil, bir kişi kötü rol yapıyorsa erkek rolünü de kız rolünü de beceremez trans rolüyle bir ilgisi yok. Kısıtlama ve yasaklama ile çözülecek bir konu olduğunu düşünmüyorum sunucuda ki genel rol kalitesi artırılmalı.
Bahsettiğim şey rolü iyi yapıp yapmaması değil aslında. Sadece çok fazla var.

Alıntı yapılan: haha - 13 Ocak 2025, 11:45:48ŞDSVİĞKSFDVKSFDKVELŞVKEŞVKREVFDSİVKDFSİVFDSKLŞVFDİ
Fanrtasy de ilan veren kardeşlerim gelmiş. Hoş geldiniz.

Alıntı yapılan: penny - 13 Ocak 2025, 16:00:59trans olup normal kadın gibi (yokmus gibi bikiniyle falan) fotoğraf atanlar çok komik oluyo, onun dışında oyuncuların rolüne karışacaklarını pek sanmıyorum
Tamda bundan bahsediyorum, bikiniyle fotoğraf atıyor, mekana mini etekle gidiyor falan. Bunun da öne geçmesinin bana göre tek yönü rolleri Kontrol altında tutmak. Yani başvuru talebi gibi olsun, ne yapıp yapmayacağını anlatsın millet, admine de mantıklı gelirse onaylansın.

Alıntı yapılan: lurkeringo - 13 Ocak 2025, 17:51:57
Alıntı yapılan: Pledo - 12 Ocak 2025, 19:05:05Selamlar. Rina Roleplay'in şuan en büyük problemlerinden biri olan, trans / lezbiyen rol pası hakkında konuşmak istiyorum biraz. Şahsi görüşüm sunucunun %70, 80i lezbiyen ve trans rolü yapıyor. Lezbiyen rolüne karışmak saçmalık olur fakat trans rolü hakkında;

1- Kız rolü yapmak istemeyen, emoteleri ağır gelen ve kızla erp yapmak isteyen herkes kafasına göre trans rolü çeviriyor.
2- Trans rolünü kız gibi elbise giyerek yapıyorlar, herhangi bir onu belli edicek bir şey yok. Etek giyiyor adam.
3- Konuşmalarında ve ya herhangi bir emotesinde belli etmiyor bunu.
4- Erkek karakterlere rol pası imkanı vermiyor.

Trans rolü için ticket yoluyla izin isteyip, izin aldıktan sonra yapılması yönündeyim. Erkek rolü yönettiğime pişman ettiriyorlar insanı. Trans rolü yapanlar şuan bu ticketi desteklemeyecek ancak gerçekler böyle. Bir role play oyunundaysak, herkesin ortak role ihtiyacı var.

Fikirleriniz önemli, teşekkürler.

femboylar gerçekten can sıkmaya başlıyor, katılıyorum
Teşekkürler hocam.