LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Trans rolü hakkında

Başlatan Pledo, 12 Ocak 2025, 19:05:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 10 Mayıs 2026, 11:24
Toplam Oynama: 38 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 06 Temmuz 2025, 09:36
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat
Selamlar. Rina Roleplay'in şuan en büyük problemlerinden biri olan, trans / lezbiyen rol pası hakkında konuşmak istiyorum biraz. Şahsi görüşüm sunucunun %70, 80i lezbiyen ve trans rolü yapıyor. Lezbiyen rolüne karışmak saçmalık olur fakat trans rolü hakkında;

1- Kız rolü yapmak istemeyen, emoteleri ağır gelen ve kızla erp yapmak isteyen herkes kafasına göre trans rolü çeviriyor.
2- Trans rolünü kız gibi elbise giyerek yapıyorlar, herhangi bir onu belli edicek bir şey yok. Etek giyiyor adam.
3- Konuşmalarında ve ya herhangi bir emotesinde belli etmiyor bunu.
4- Erkek karakterlere rol pası imkanı vermiyor.

Trans rolü için ticket yoluyla izin isteyip, izin aldıktan sonra yapılması yönündeyim. Erkek rolü yönettiğime pişman ettiriyorlar insanı. Trans rolü yapanlar şuan bu ticketi desteklemeyecek ancak gerçekler böyle. Bir role play oyunundaysak, herkesin ortak role ihtiyacı var.

Fikirleriniz önemli, teşekkürler.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 15:02
Toplam Oynama: 257 gün, 12 saat
Birlik: ******gan
Kadın

Son Giriş: 18 Nisan 2025, 18:10
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:20
Toplam Oynama: 67 gün, 8 saat
"Trans rolü yapanlar şuan bu ticketi desteklemeyecek ancak gerçekler böyle." zaten desteklemeyecektim bir de böyle bir ibare geçmişsin, 4'te yazdığın imkan kısıtlanmasını şu an bana yapmış oldun, desteklemiyorum diyince trans rolü yapmış sayılıyorum sana göre.
Bu rolü yapma işi tercih meselesi, o kişinin bu rolün dışına çıktığına şahit olursanız şikayet oluşturabilirsiniz. Sunucuda o bu rolü yapıyor, şu bu rolü yapıyor diye insanları belirli bir kalıba sokmaya çalışmak yersiz bir çaba olur, aynı platformdaki sunucular da benzer sorunlardan muzdarip, buna bir çözüm beklemeyin çünkü yok.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 10 Mayıs 2026, 11:24
Toplam Oynama: 38 gün, 4 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Temmuz 2025, 09:36
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: Hattori - 12 Ocak 2025, 19:52:40"Trans rolü yapanlar şuan bu ticketi desteklemeyecek ancak gerçekler böyle." zaten desteklemeyecektim bir de böyle bir ibare geçmişsin, 4'te yazdığın imkan kısıtlanmasını şu an bana yapmış oldun, desteklemiyorum diyince trans rolü yapmış sayılıyorum sana göre.
Bu rolü yapma işi tercih meselesi, o kişinin bu rolün dışına çıktığına şahit olursanız şikayet oluşturabilirsiniz. Sunucuda o bu rolü yapıyor, şu bu rolü yapıyor diye insanları belirli bir kalıba sokmaya çalışmak yersiz bir çaba olur, aynı platformdaki sunucular da benzer sorunlardan muzdarip, buna bir çözüm beklemeyin çünkü yok.
trans rolü yapmayıp da desteklemeye bilirsin. Özellikle desteklemiyorsun diye trans yolü yapmış sayılmıyorsun bana göre.
O rolü yapma işi meselesi hâla bir tercih olarak kalıcak. Ben başka bir şey demedim. Sadece trans biri etek giyip kızmış gibi rol yapamaz. Ayrıca insanları belirli bir kaba sokup, sınırlamıyorum. Sadece bu rolü gerçekten çevirmek isteyen adam yetkili ekibinden izin alsın ve ya başka bir şey diyorum.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Alıntı yapılan: Hattori - 12 Ocak 2025, 19:52:40"Trans rolü yapanlar şuan bu ticketi desteklemeyecek ancak gerçekler böyle." zaten desteklemeyecektim bir de böyle bir ibare geçmişsin, 4'te yazdığın imkan kısıtlanmasını şu an bana yapmış oldun, desteklemiyorum diyince trans rolü yapmış sayılıyorum sana göre.

Bu yazıya katılıyorum. Kimseye zararı olmadığı sürece kimin ne rolü yaptığı bence önemsiz. Hera da bununla alakalı bir şey yazmıştı da ne olduğunu unuttum.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Sunucuda bu tarz rol yapan çoğu kişi oyuna E-RP için giriyor fakat bu bana kalırsa AR&GE'lik bir konu değil.

Alıntı yapılan: Pledo - 12 Ocak 2025, 19:05:05Selamlar. Rina Roleplay'in şuan en büyük problemlerinden biri olan, trans / lezbiyen rol pası hakkında konuşmak istiyorum biraz. Şahsi görüşüm sunucunun %70, 80i lezbiyen ve trans rolü yapıyor. Lezbiyen rolüne karışmak saçmalık olur fakat trans rolü hakkında;

1- Kız rolü yapmak istemeyen, emoteleri ağır gelen ve kızla erp yapmak isteyen herkes kafasına göre trans rolü çeviriyor.
2- Trans rolünü kız gibi elbise giyerek yapıyorlar, herhangi bir onu belli edicek bir şey yok. Etek giyiyor adam.
3- Konuşmalarında ve ya herhangi bir emotesinde belli etmiyor bunu.
4- Erkek karakterlere rol pası imkanı vermiyor.
Bu konuda hak veriyorum, can sıkıcı durum olsada pek gereği yok diye düşünüyorum. Rol yapmak isteyen her türlü buluyor bir şekilde.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 09 Ekim 2025, 20:53
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
direkt yasaklı rollere girmeli

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: EGO BUT TWO - 13 Ocak 2025, 01:23:46direkt yasaklı rollere girmeli
Saçma olur, hiç gereği yok. Yapılmaması gerekiyor değil de cidden yapmayı bilmeyen adamlar yapıyor bu tarz rolleri. Sorun ondan kaynaklı.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 27 Mart 2025, 20:51
Toplam Oynama: 15 gün, 13 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Nisan 2025, 14:39
Toplam Oynama: 4 gün, 21 saat
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 11:13
Toplam Oynama: 47 gün, 4 saat
Sunucuya birçok kişi erp yapmak için girdiğini düşünüyorum artık. Sosyal rp var diyen gitsin lol oynasın. Sosyel rp ile ilgili hiçbir şey yok, etkinlik yok, olay yok yöneticeler yan gelip yatıyor, birisi iki bar açıyor 50 kişi gidiyor hepside kavga etmek için. Silah fiyatları arttı illegalin belini kırdılar, onca meslek getirdiler hiçbiri yapılmıyor. En ufak meslek aletleri bile  en ucuzu 60 k dan başlıyor. Biz bunları söyleyince sunucuyu kötülemiş oluyoruz, bunu oyunlara söylediğimizde "Gereksiz" diyorlar. Böyle böyle sunucu artık sampa dönücek. Sunucuda 100 kişi varsa 70 erp için diğer geli kalanıda çatışma için giriyordur. Trans rolü içinde denilecek bir şey yok