LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[13. Dönem] Yöntem B Başvurusu - Rose Quartz

Başlatan marceline :), 06 Ocak 2025, 21:07:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bağışçı
Kadın

Son Giriş: 27 Haziran 2025, 13:11
Toplam Oynama: 67 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 27 Haziran 2025, 13:40
Toplam Oynama: 29 gün, 1 saat

LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / BAŞVURU FORMU [/center]

((- OYUN İÇİ BİLGİLER KISMI -))

A. ADAY BILGILERI

A1. Adınız:  Rose
A2. Soyadınız:  Quartz
A3. Boyunuz (cm):  169
A4. Kilo (kg):  55
A5. Doğum Tarihiniz:  17/02/2000
A6. Telefon Numaranız:  333-0000
A7. Ev Adresiniz:  Del Perro #721
A8. E-Mail Adresiniz: -
A9. Cinsiyet:  Kadın
A10. Köken:  İsviçreli
A11. Kan Grubu:  A+
A12. Vücut Dövmeleri ve Bölgeleri:  N/A

B. İŞ DENEYİMLERİ

İSTİHDAM GEÇMİŞİ

B1. Önceki Başvurunuz: [11-12. dönem başvurusu] Rose Quartz

B2. Çalıştığınız Departman(FD-MD): MD
B3. Çıkmadan önceki rütbeniz: Associate Professor
B4. Önceki sınav puanınız: 80
B5. Ayrılma Sebebiniz: Yönetim değişikliği ve uygulanan politikalar.

C. EĞİTİM

EĞİTİM DÜZEYİ

C1. Eğitim seviyeniz nedir?: Yüksek Lisans
C2. Eğer bir üniversite bitirdiyseniz, okuduğunuz bölüm nedir?: Harvard University - Medicine
C3. Eğitim hayatınız boyunca uzaklaştırma ya da disiplin yaptırımı aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır.

D. BÜTÜNLEYİCİ SORULAR

D1. San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet
D2. Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır, almadım.
D3. İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: İleri düzey Almanca, temel düzey Fransızca
D4. Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hiç bir zaman.
D5. Biten veya devam eden herhangi bir adli davanız bulunuyor mu? Bulunuyorsa neler?: Bulunmuyor.
D6. Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır.
D7. Herhangi bir kulübe üye misiniz? Üyeyseniz hangileri?: Bir klübe üye değilim.
D8. Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Hayır.
D9. Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Yok.
D10. Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Temel düzeyde kırıklar haricinde bir sakatlanma yaşamadım.

" Bu bölümde verdiğim tüm bilgi ve belgelerin bilgim dahilinde olduğunu ve tamamının eksiksiz, doğru olduğunu kabul ediyorum. Verdiğim bilgi ve belgelerin doğru olmadığı, tutarsız olduğu durumlarda başvurumun reddedileceğini, akademi sürecinden diskalifiye olacağımı, göreve başladıysam kalıcı olarak uzaklaştırılacağımı biliyor ve onaylıyorum. Başvurumun onaylanmaması durumunda İşe Alım & İstihdam Divizyonunun bana herhangi bir sebep göstermek zorunda olmadıklarını onaylıyorum. "

Rose Quartz

((- OYUN DIŞI BİLGİLER KISMI -))

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

E1. İsminiz: -
E2. Yaşınız: -
E3. Yaşadığınız şehir: -
E4. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: Bir yıldan fazla süredir.
E5. Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Fazlasıyla.
E6. Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Fazlasıyla.
E7. Çalışan bir mikrofonunuz var mı?: Evet.
E8. Daha önce oynadığınız sunucularda LSFD'de rol yaptınız mı? yaptıysanız karakter adınız nedir?: Evet yaptım pek çok kez, Marry Lawrey.
E9. Canlandırmayı düşündüğünüz, LSFD karakterinin 1 paragraflık kısa öz geçmişini yazın(En az 5 cümle olacak şekilde yazılmalıdır.): [Rose Quartz daha önce PillBox Hill Hospital'da uzun süre görev yapmış olması yanı sıra ayrıca LifeGuard divizyonunda da büyük başarılar elde etmiştir, Bu süreçte pek çok hastaya şifa pek çok ameliyatta onlarca hayat kurtarmıştır. Geçmişinde hastane içerisindeki tecrübeleriyle ve bunların üstüne yeni tecrübelerini eklemesi yanı sıra mevcut ekibe ise elinden gelen tüm yardımı yapmak için hazır durumda.]
E10. Los Santos Fire Departmanının işleyişi sizce nasıl? Olumlu/olumsuz eleştirileriniz neler?: [Daha önce bu konu hakkında pek çok problem yaşadık, yönetimin alt yönetimi ve hatta personellerin dilek ve düşüncelerine saygı gösterip ayrıca LSFMD'nin en yararına olacak şekilde kararlar almalıdır. Diğer birliklerle olan temas ve rol birlikteliği arttırılmalı ve daha interaktif bir rol öngörülmeli.]

E11. Aşağıdaki soruları EVET/HAYIR şeklinde yanıtlandırınız.

E12. [EVET] En az 10 seviye bir karaktere sahibim.
E13. [EVET] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
E14. [EVET] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
E15. [EVET] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
E16. [EVET] FD rolleri hakkında bilgiye sahibim, FD rolünü yapabilirim.

F. KARAKTER YAPILANDIRMASI

F1. Lütfen aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakter özgeçmişinizi yazınız. [min. 300 Kelime]
"Rose Quartz İsviçre doğumlu, yüksek gelir seviyesi olan ailenin tek kızı. 17/02/2000 tarihinde İsviçre'de doğuyor. Babası Mark annesi ise Stella, aile işletmeleri olan İsviçrenin en tanınır emlak ofisinin sahibiler, bu yüzden Rose çocukluk ve lise döneminde hiç para sıkıntısı çekmeden ve zengin bir yaşam sürdüğü öne sürülebilecek kadar şanslıydı. Rose çocukluk yaşlarında her ne kadar sosyal, zeki ve tutkulu bir kız olsa da okuldaki popülerliği onun başına hep bela açmıştır. Çok naif ve nazik bir kız olduğu için ergenlik döneminde karşı tarafı refüze etme konusunda ciddi problemler çekmiştir, saf ve içten bir güzelliği onu sürekli ön planda tutarken akademik hedefleri ve ailenin baskısı nedeniyle yoğun çalışma üzerine Harvard Tıp bölümüne girmeye hak kazanmıştır. Harvard'da o eski popülerliğini bir anda kaybettiği için kendi içine kapanık ve daha çok derslerine odaklı bir şekilde üniversite hayatında emin adımlarla ilerlemiştir. Yüksek başarılarının karşılığını alan Rose bir süre sonra, Amerika'da yeni bir başlangıç yapabilmesi için eyalet arayışına çıkar, Los Santos onu hem sosyal hemde isteklerini cezbettiği için. PillBox Hill Hastanesinde işe girer ve yıllar boyunca orada çalışmaya devam eder. "

F2. Departmana girdikten sonra yöneteceğiniz karakter hakkında bilgi veriniz, rol planınız var mı? Varsa nasıl olacak? [min. 150 Kelime]
"Rose uzun süre ardından tekrar hastaneye döndüğünde, eski arkadaşlıklarını ve eski gerçek bir takım ruhunu hissetmek ve hissettirmek için elinden geleni yapacak. Görevine odaklı, eskiye göre daha olgun ve anlayışlı. Samimi ama bir o kadarda profesyonel Medical Departmant kariyerinde ilerleyecek yarım kalan ve hayallerindeki insanlara olan yardım etme isteği onun içinden asla ayrılmayacağı gibi hastane içerisindeki dengelerde de profesyonelliğini ve geçmiş tecrübelerini yeni gelen ve istekli yeni personellere tecrübesini aktarıp onlara en iyi şekilde yol göstermek olacaktır, departmanda daha çok öğretici ve tecrübelerinden kaynaklı olarak yaşadığı deneyimlere dayanarak yeni personellere onların olabileceği en iyi şekilde LSFMD bünyesine katmayı hedefleyecek. Leslie'nin yaptığı gibi..."

G. ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Fire Departmanı, İşe Alım & İstihtam Divizyon Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

G1. Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.

G2. Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.

G3. Aday akademi esnasında FD imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden

G4. akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.

G5. Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.

G6. Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.

G7. Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.

G8. Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.

G9. Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.

G10. Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.

G11. Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder.

G12. Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa tikcet/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.

G13. Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.

G14. Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans
uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.

G15. Aday LSFA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

G16. Aday hiç bir konuda itiraz etme hakkı bulunmamaktadır.

" Ben İsim, yukarıda bulunan bütün kuralları detaylı bir şekilde okuyup inceledim. Yukarıda yazan maddelerin tamamını kabul eder bahsi geçen durumlar hakkında ticket açmayacağımı, şikayet oluşturmayacağımı ve TeamSpeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğimi beyan ederim. Israrcı tutum sergilediğim takdirde yasaklanacağımın bilincindeyim ve bunu onaylıyorum. "

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 07 Temmuz 2025, 00:11
Toplam Oynama: 107 gün, 22 saat
Kadın

Son Giriş: 08 Temmuz 2025, 04:52
Toplam Oynama: 6 gün, 19 saat
Kadın

Son Giriş: 21 Mayıs 2025, 20:13
Toplam Oynama: 1 gün, 17 saat

2.ADIM - UYGUNLUK/SİCİL KONTROLÜ

Sayın LSFMA adayı, @me ikinci aşamada bulunduğunuzu belirterek mülakata girmeniz gerektiğini hatırlatırız.
Son mülakat tarihine kadar aşağıdaki TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSFA" şeklinde bekleyiniz.

• Tüm adayların akademi bölgesine kendi imkanlarıyla gelmesi zorunludur. (( Akademi Bölgesi; IMG1 - IMG2 ))
  • Tüm adaylar akademideki fiziksel faaliyetlerde kendilerine engel olmayacak sportif giyim tercih etmelidir. (( Alınan skinlerde dekolte ve dövme bulunmamalıdır. ))
  • TS3: 45.140.188.142:5913

Fire Sergeant - Catherine Flores
Firefighter Recruitment Section

Los Santos Fire Headquarters
1282 Senset Avenue, Downtown LS, Los Santos 206
9-1-1

[/b][/center]

Game Admin
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:23
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat