LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Hapishane rolleri hk.

Başlatan collerinho, 31 Aralık 2024, 15:52:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 17:57
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat
Birlik: Southside 28
Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 12:50
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba. Destek geldiği için bu konu hakkında bir arge açma isteğinde bulundum. Bu fikrimi bir argede belirttim fakat arka planda kalabilir diye düşündüğümde bu konu hakkında kendim bir arge açıyorum.

Hapishane rolleri hakkında bir arge var. Argeyi okudğumda bana saçma geldi. Hücre sistemi, gardiyan vesaire vesaire. Bu tarz şeylerin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. İl-legal konseyinde ki yetkili arkadaşlar kendilerine yan bir karakter açabilir. Bu karakterlerine 9999999 dakika ic jail attırabilirler bunun çözümünü yetkili kadrosuna bırakıyorum. Yani karakterleri hep hapisde olsunlar amaç o. Bu konseyde ki yetkili arkadaşlar hapishanede bir birleriyle rol çevirsin, ne bileyim orada uzun süredir kaldıkları/kalacakları için oranın ağası rolü yapabilirler. Yeni gelen insanlara orada rol paslayabilirler. Hatta iki grup olur yetkililer arasında bir birlerine rol paslatırlar oyuncular üzerinden.

Aslında bunu oyuncularda yapabilir yetkililere gerek yok fakat orada olan her şey kural dışı olabilir. Ne bileyim noob dm falan çok dönüyor, trollde aynı şekilde eğer yetkililer bunu düzenlerse onunda önüne geçilir. Yetkili arkadaşlar bunu uygun görüp bu tarz rollere aksiyon alırsa bende onlara yardım edebilirim. Bu tarz rollerde onlara destek sağlayabilirim. Sağlayan bir çok kişide olacağını düşünüyorum.

Sunucuda zaten çok çeşitli roller dönüyor ve eğlencelide bunlar. Bu tarz rollerinde il-legal rol yapan arkadaşları sıkmayacağını düşünüyorum.

Bu tarz rol yapmak isteyen kişiler sadece oyun içinde yedikleri ic jailden dolayı hapishanede durmalarına da gerek yok. İsteklerinde bulunurlarsa eğer yan karakterleri sınırsız bir şekilde ic jaile atılabilir ve sadece o roller için o karakteri kullanabilirler.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 17:57
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat
Birlik: Southside 28
Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 12:50
Alıntı yapılan: collerrr - 31 Aralık 2024, 15:52:55Merhaba. Destek geldiği için bu konu hakkında bir arge açma isteğinde bulundum. Bu fikrimi bir argede belirttim fakat arka planda kalabilir diye düşündüğümde bu konu hakkında kendim bir arge açıyorum.

Hapishane rolleri hakkında bir arge var. Argeyi okudğumda bana saçma geldi. Hücre sistemi, gardiyan vesaire vesaire. Bu tarz şeylerin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. İl-legal konseyinde ki yetkili arkadaşlar kendilerine yan bir karakter açabilir. Bu karakterlerine 9999999 dakika ic jail attırabilirler bunun çözümünü yetkili kadrosuna bırakıyorum. Yani karakterleri hep hapisde olsunlar amaç o. Bu konseyde ki yetkili arkadaşlar hapishanede bir birleriyle rol çevirsin, ne bileyim orada uzun süredir kaldıkları/kalacakları için oranın ağası rolü yapabilirler. Yeni gelen insanlara orada rol paslayabilirler. Hatta iki grup olur yetkililer arasında bir birlerine rol paslatırlar oyuncular üzerinden.

Aslında bunu oyuncularda yapabilir yetkililere gerek yok fakat orada olan her şey kural dışı olabilir. Ne bileyim noob dm falan çok dönüyor, trollde aynı şekilde eğer yetkililer bunu düzenlerse onunda önüne geçilir. Yetkili arkadaşlar bunu uygun görüp bu tarz rollere aksiyon alırsa bende onlara yardım edebilirim. Bu tarz rollerde onlara destek sağlayabilirim. Sağlayan bir çok kişide olacağını düşünüyorum.

Sunucuda zaten çok çeşitli roller dönüyor ve eğlencelide bunlar. Bu tarz rollerinde il-legal rol yapan arkadaşları sıkmayacağını düşünüyorum.

Bu tarz rol yapmak isteyen kişiler sadece oyun içinde yedikleri ic jailden dolayı hapishanede durmalarına da gerek yok. İsteklerinde bulunurlarsa eğer yan karakterleri sınırsız bir şekilde ic jaile atılabilir ve sadece o roller için o karakteri kullanabilirler.
+ek olarak bu roller il-legal olacak tamam fakat sadece hapishane içerisinde kalacağı için legal rol yapanlarında katılması desteklenebilir. PD-SD oyuncuları veyahut diğer legal oyuncularda bu rollere eşlik edebilmeli.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Bununla ilgili planımız mevcut, detayları ileride öğreneceksiniz.