LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Terörizm Rolleri ve DM Sorunlarıyla ilgili Politika

Başlatan SARSILMAZ, 26 Aralık 2024, 04:37:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

High Senior Admin
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 09:25
Toplam Oynama: 176 gün, 17 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 09:23
Toplam Oynama: 73 gün, 21 saat
Birlik: SanFieVen
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 08:57
Toplam Oynama: 4 gün, 7 saat
Birlik: CNT
Geçmişte SAMP'da DM ihlalinin yoğun olduğu dönemlerde uygulanan ve şu anda önerdiğiniz OOC olarak "12. Madde" IC olarak Ulusal Güvenlik Kanunu/UGK ve diğer şeylerin mimarı bendim. Ben hazırlayıp yine süreci ben yürütmüştüm ancak ne olursa olsun kuruyla yaşı birbirinden ayırmak ve eğlenmek için oyun oynadığımızı unutmamak gerekiyor.

IC olarak bakarsak şu anda DoJ ve savcılık/yargıçlık rolleri aktif durumda. Kolluk kuvvetlerinin de iyi bir hat yönetimiyle bastıramayacağı hiç bir durum yok. Aynı şekilde bir kişi bir kez bile planlı saldırı yapıyor olsa, istenildiği zaman müebbet izni alınarak atılabilir yada gerekli aramalar yapılabilir.

OOC tarafta ise DM durumunda şikayet açtığınızda gereken cezayı alıyorlar, sürekli hale getirdikleri zaman sürekli sicilden süreli olarak yasaklanıyorlar ve bu süre her yasaklamada artıyor. Üçüncü sürekli sicil yasaklamasından sonra sınırısz yasaklamaya dönüşüyor ve ban affında dahi bu yasaklama açılmıyor.

Kurallar ve politikalar açık, net. Bir iki grup türlü şeyler yapıyor diye tüm sistemi yada işleyişi değiştirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Yinede üst yönetim uygun görür, bitirilsin der IC yada OOC fark etmez iki türlü de bu durumlar bitirilebilir ancak insanları da çok fazla kısıtlamamak, bunun bir oyun olduğunu bilip eğlenmek gerekiyor. Böyle ufak tefek şeyler için kavga edip birbirinizi kırmayın, hayat kısa eğlenmeye bakın. Mutlu yıllar.  :snowman:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 17 Mayıs 2026, 23:55
Toplam Oynama: 111 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
knk destekleyen yok gör artık sunları, desteklemiyor kimse knk NOKTA. :?l:  :tongueout:  -O-  :52:  :thinking-face:  :<:  :?:  :S:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ocak 2025, 00:08
Toplam Oynama: 13 gün, 9 saat
Alıntı yapılan: Zeeep - 27 Aralık 2024, 13:49:35knk destekleyen yok gör artık sunları, desteklemiyor kimse knk NOKTA. :?l:  :tongueout:  -O-  :52:  :thinking-face:  :<:  :?:  :S:

Ağız yapından az buçuk yaşını kestirebiliyorum, destekliyorum ya da desteklemiyorum diyip geçebilirsin güzel kardeşim benim. Bu tür liseli ağız dalaşlarına girme benimle. İllegallerin rolünü ciddiye alması aslında bu sorunu çözebilecekken konuyu sakız gibi sağa sola sündürmüşsünüz ve anlattığım o kadar şeyden hiç bir şey çıkaramamışsınız bunu görüyorum. Medium ya da low fark etmiyor burası bir roleplay sunucusu ve kuralları var. İnanın PD üyesi olarak DM dışında rolyapmadığımızı düşünen arkadaşlar önümüzdeki dönem katılım sağlayıp 1-2 hafta dayanmaya çalışsın içeride. O zaman anlarsınız neyden konuştuğumuzu, burada saçma sapan hilesi dmcisi trollü osu busu adamlara şikayet açmaya vaktimiz yok herkes kendini düzeltmeye baksa sorun kalmayacak ortafa. Krt mafya rollerne özenmeyi bırakıp sopranos tarzı diziler izleyip bir şeyler öğrenebilirsiniz. Racon kafasını bırakın ve kollarınızı açıp kendinizi roleplay akışına bırakın kardeşlerim

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ocak 2025, 00:08
Toplam Oynama: 13 gün, 9 saat
DM sebebiyle ağlayan arkadaşlara şunu da belirteyim

2019 samp zamanında 50 kişilik bir birliği yönetiyordum ve sarı yeşil yelekli dm ci arkadaşlarla mücadele etme kapasitesine sahip birisiyim. Buradaki 3-5 tane racon özentisi rolle alakası olmayan çocuklarla başa çıkamadığımdan değil bulunduğum oluşumun kurallarına saygımdan dolayı bu argeyi açtım. Bu kadar konuşmama rağmen hala daha bir şey çıkaramayacaksınız ama belirteyim içinde 3 tane Ak47 li yeşil yelekli adamların olduğu sultanları patır patır yerlere dökmüş insanlarız biz ve o adamlardan yediğimiz dm burada yediğimizin yanında kat ve kat fazlaydı

Oyuncu
Erkek

Birincisi kimsenin yaşı kimseyi ilgilendirmez, ikincisi liseye gitmiyorum, gitsem de seni ilgilendirmez. Açtığının konunun ne kadar alakasız olduğunu, ve kimsenin seni desteklememesine rağmen inatla devam etme azmine şaşırıyorum. Neyse konuna gelelim, her koşulda yapılan gereksiz çevirmeler, gereksiz kovalamacalar. Durduk yere üst aranmaları, kışkırtmalar. Daha çok konuşurum da herkes neyin ne olduğunu biliyor zaten, duty silahın var diye rahat rahat dolaşıp istediğine bulaşıyorsun, bir de il-legallerin polisleri vurmasına- düşürmesine laf düşüyorsun. Gerçekten kafa yapını anlayamadım, kimsenin de anlam verebileceğini düşünmüyorum. Arkadaşların da dediği gibi, bir silaha en az 500k verdiğin zaman seninle münakaşaya girebiliriz.

Oyuncu
Erkek

Kendi ağızınla şikayet açmaya vaktim yok diyorsun, o zaman burada yorum yapma dostum. Git şikayet aç, şikayet açmaya vaktim yok nasıl bir bahane? Senin vaktin yok diye olan düzen mi değişecek, vakit ayır ve şikayet aç o zaman.

Oyuncu
yaptığın rolü dün pursuitte gördüm açıkçası rolünü beğenmedim partnerin/arkadaşların pistol ile güvenlikteyken sen bana smg ile yaklaşıyorsun açıkça söylemek gerekirse bu egolu birisi olman 2. konuya gelirsemde 2 tane officer bana ic olarak kinli sebebi ise icde arkadaşım alındığı için dövmüş olmam pddeki erkek yüzlerinin %15 i özensiz troll gibi bana göre zaten bir kovalamacada destek açıldığı itibaren tek kişiye 10 ekip arabası geliyor "pit" yerine cr atılıyor bu konu bence burda kapansın zaten anlattığın şeyler çok saçma desteklemedik kapat konuyu artık

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: SARSILMAZ - 27 Aralık 2024, 14:01:21DM sebebiyle ağlayan arkadaşlara şunu da belirteyim

2019 samp zamanında 50 kişilik bir birliği yönetiyordum ve sarı yeşil yelekli dm ci arkadaşlarla mücadele etme kapasitesine sahip birisiyim. Buradaki 3-5 tane racon özentisi rolle alakası olmayan çocuklarla başa çıkamadığımdan değil bulunduğum oluşumun kurallarına saygımdan dolayı bu argeyi açtım. Bu kadar konuşmama rağmen hala daha bir şey çıkaramayacaksınız ama belirteyim içinde 3 tane Ak47 li yeşil yelekli adamların olduğu sultanları patır patır yerlere dökmüş insanlarız biz ve o adamlardan yediğimiz dm burada yediğimizin yanında kat ve kat fazlaydı
Cidden bu arkadaşın troll olduğunu düşünüyorum, iyi forumlar.

Oyuncu
Alıntı yapılan: SARSILMAZ - 27 Aralık 2024, 14:01:21DM sebebiyle ağlayan arkadaşlara şunu da belirteyim

WQİELEŞİKÖSADLŞİSAKDLWQA  :laugh2:  :laugh:  :smile3:  :smile2:  :?l:  :52:  :laugh3:  :laugh3:

VIP

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 06 Haziran 2025, 08:45
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 13 Mayıs 2025, 18:58
Toplam Oynama: 0 gün, 15 saat
Desteklemiyorum PD ve SD gayet güçlü zaten PD veya SD'nin tutukladığı karakter Max Franklin ooc kişiliği değil NC atınca hapisten çıkması gayet normal.