LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Terörizm Rolleri ve DM Sorunlarıyla ilgili Politika

Başlatan SARSILMAZ, 26 Aralık 2024, 04:37:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:47
Toplam Oynama: 61 gün, 13 saat
Alıntı yapılan: SARSILMAZ - 26 Aralık 2024, 04:37:24Merhaba yaklaşık 2 haftadır PD bünyesinde rol yapıyorum ve her gece istisnasız belli tiplemeler ortaya çıkıp polisi bir alana çekip mixing ya da IC şekilde örgütlenerek DM atma çabasında. Hiç bir role dayanmaksızın polisi bir yere çekip sıkma olayları gerçekten baymaya başladı. Birlikler arası çatışmalara bir şey demiyorum bir dayanağı var ama "TEROR" "PASHA" gibi plakalar ve yakalanan poşulu saçma sapan maskeli terörist kılıklı karakterlerin amacının sadece sunucuyu HIRSIZ/POLİS sunucusu gibi kullandığını düşünüyorum.

Bunula ilgili önerim şudur ki IC olarak verilebilecek cezaların 10x artması özellikle planlı saldırı rollerinde ya da direkt olarak net tespit durumunda Terörizm rollerinden dolayı şahısların yasaklanması.

Polisler sunucuda ne kadar güçlü olursa olsun bir noktada baktığımızda 4-5 kişilik bir ekip 10-15 tane polisi düşürüyor ve adamları yakalıyoruz 3-5 saat sonra aynı adamlar aynı olayı tekralıyor.

Kefalet sistemi ve NC: Bununla alakalı da şunu önereceğim. Örneğin "Mark Franklin" şahsını 1800 dakika bir IC hapise gönderiyoruz ve kişi bunu çok bulduğunda dirket olarak kıyıda biriken NC haklarını kullanarak bu olaydan yırtıyor. IC hapiste İsim değişikliği engellenerek bu durum çözülebilir.

Kefalet: Şöyle bir role denk geldim. "X kişisini yakalıyoruz ve hapse girmeden önce nasılsa birazdan çıkacağım" söylemlerinde bulunuyor. Kefalet miktarlarının ciddi bir artışa gitmesini öneriyorum.

DM ve Terörizm rolleri konusunda bana katılacak çok arkadaş vardır, fikirlerinizi konu altına ekleyerek bu konuyu iyi yerlere türetebilirsiniz, iyi forumlar.

bırader sunucuyu ustune yapalım bır de ıstersen? departman ıcı roller donmuyor illegali de samp gibi bitirirseniz kimle rol yapacaksınız la  :smile3:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Mart 2026, 03:07
Toplam Oynama: 277 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)

Lv.35

Erkek

Son Giriş: 05 Mart 2026, 04:11
Toplam Oynama: 26 gün, 6 saat
Erkek

Son Giriş: 05 Mart 2026, 03:52
Toplam Oynama: 3 gün, 8 saat
Birlik: *****tus
Çatışmada düştükten sonra açılmış bir ar-ge diye yorumladım. Eline fazla silah almak istemiyorsan avukatlık gibi roller tavsiye ederim.  :smile3:

Bağışçı

Oyuncu
desteklemiyorum cezalar zaten yüksek, canınız sıkıldığı zaman da çatışma çıkması için elinizden geleni yapıyorsunuz? bunu da düşün.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:02
Toplam Oynama: 92 gün, 23 saat
Birlik: ******* **** ***** *********** *ark

Lv.26

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:25
Toplam Oynama: 2 gün, 5 saat
Alıntı yapılan: EminTkTr - 26 Aralık 2024, 19:33:14Tutuklanan suçlular tarafından atılan nclerin sunucuya kazandırdığı paradan haberiniz var mı? Aynı şekilde ödenen kefaletler sunucunun IC para silmesine yardımcı oluyor. Ne kadar fazla IC para olursa para o kadar değersizleşir. Sunucudan silinen paralardan haberiniz bile yok.

Bu adamlar polislere dm atarak frekens başlatıyorlarsa şikayet açın.

Ha, yok bizim polisler de dm aradığı için tanıdık plakalara sürekli çevirme yapıyor derseniz de orası sizin bileceğiniz iş.  ;D  ;D

Şöyle bir bakıldığında illegal tarafın polise sıkma nedenleri genel olarak 2 illegal arasındaki çatışma rolünde bölgeye polisin gelmesi veya durduk yere trafik çevirmesi adı altında felony stopla sağa çekilmesi.

Gereken cevap verilmiş.