LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Terörizm Rolleri ve DM Sorunlarıyla ilgili Politika

Başlatan SARSILMAZ, 26 Aralık 2024, 04:37:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
bunun için bir çok politaka var zaten ekstra bir şeye gerek yok

Oyuncu
Alıntı yapılan: kentuszceskaa - 26 Aralık 2024, 14:11:00
Alıntı yapılan: DracDonix - 26 Aralık 2024, 13:38:06Destek. SA-MP'den alışmışlar Polis siren yakacak bunlar sıkacak. Bu amelelere güzel bir politika güncellemesi ile dur denilebilir..

Alıntı yapılan: RoxueN - 26 Aralık 2024, 09:31:41pd olarak desteklemedim, burası medium rp insanlarda ki gunrp'yi bastıramazsın ki.

gunrp de takıl ozmn. medium, hard bu tarz konsept kelime anlamlarını iyice bi gözden geçir

Aradığım AR&GE'lerden birisi. Bende buna benzer bir tane açacaktım, bunu gördüğüm iyi oldu. Yanlışım yoksa yaklaşık 5-6 aydır kolluk kuvvetlerinde rol yapıyorum farklı farklı karakterlerde. İllegal rol yapan oyuncular cidden can sıkmaya başladı, tehlikeli sürüşten çevirilen bir adam bile sanki terörizm'den aranıyor gibi kaçmaya başlıyor ve discorddan arkadaşlarına; pd siren yaktı gelin baraja çekiyom tarzı şeyler söylüyor. Açıkçası bende sunucunun iyice hırsız/polis'e döndüğünü düşünmeye başlamıyorum değil. DM ve IC Jail sürelerinin değişmesi gerekiyor kesinlikle. Şikayet açın diyen arkadaşlar anlamamış pek durumu yüksek ihtimalle. Açılan çoğu şikayet reddediliyor %90 ihtimalle, şikayet açmak çözüm değil artık.

Yüklediğim resimden şikayet olayının artık bir kenarıya bırakılıp cidden politikalarda değişikliğe gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Fazla polemik yaratmak istemiyorum fakat "PD/SD çok OP kanka, zaten bedava silah alıyorlar."
tarzı söylemleri aşırı çok duymaya başladım. Bence sözde "İllegal rol" yapan arkadaşların sadece copbait atarak esrar çekip combat rifle ile polise sıkmayı bırakmaları gerekiyor. Devlet her zaman üstündür, üstünde olmak zorundadır.

Ceza sürelerine gelirsek "Planlı saldırı, Memurun Canına Kast, Örgüt olarak Cana kast" gibi suçların ceza sürelerinin arttırılması gerekiyor kesinlikle. PD/SD çok üstün diye diye kolluk kuvvetleri rol yapamaz oldu. Ben şahsen son zamanlarda yaptığım rolden zevk almıyorum. Trafik çevirmesi yapacak olsam da vazgeçiyorum çünkü illa polisi bir yere çekip sıkma peşinde herkes. Suçu sadece memura direnmek olup aracı suya atıp ALT+F4 atan oyunculardan bahsetmek bile istemiyorum.

Biz en ufak şeylerden bile jail yerken açık açık DM atan sözde illegal oyuncular arada Hera falan oyuna girerse ceza alıyor sadece. Şu ana kadar açtığım şikayetleri yukarıda resim olarak zaten yükledim, 92 şikayetin 80'i reddedilmiştir. Bu tarz AR&GE'leri gereksiz bulan, desteklemeyen PD/SD arkadaşlar bana kalırsa legal DM için PD/SD katılıyor zaten.
15 kişi halinde, iki tane suçluya hayvan gibi sıkarken iyi. yapmak istediğin rol bu mu? https://prnt.sc/m8iEfxNIh3JC  :?l:  :laugh3:  :laugh3:

Oyuncu

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 12 Mayıs 2026, 01:02
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 17 Ekim 2025, 10:34
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat

Oyuncu
pd rolleri bende yaptım fakat illegaller olmasa canınız sıkılacak belli zaten, ic süreler fazla, desteklemiyorum. Ayrıca burası medium rp bundan rahatsız isen farklı platformlar deneyebilirsin.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 15:02
Toplam Oynama: 257 gün, 12 saat
Birlik: ******gan
Kadın

Son Giriş: 18 Nisan 2025, 18:10
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat
Tutuklanan suçlular tarafından atılan nclerin sunucuya kazandırdığı paradan haberiniz var mı? Aynı şekilde ödenen kefaletler sunucunun IC para silmesine yardımcı oluyor. Ne kadar fazla IC para olursa para o kadar değersizleşir. Sunucudan silinen paralardan haberiniz bile yok.

Bu adamlar polislere dm atarak frekens başlatıyorlarsa şikayet açın.

Ha, yok bizim polisler de dm aradığı için tanıdık plakalara sürekli çevirme yapıyor derseniz de orası sizin bileceğiniz iş.  ;D  ;D

Şöyle bir bakıldığında illegal tarafın polise sıkma nedenleri genel olarak 2 illegal arasındaki çatışma rolünde bölgeye polisin gelmesi veya durduk yere trafik çevirmesi adı altında felony stopla sağa çekilmesi.

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2025, 22:16
Toplam Oynama: 27 gün, 22 saat
cok hard roller yapmak istiyorsan sunucudan f8+quit, altf4 + enter veya f1 üzerinden sağ üstteki çarpıya basarak çıkış yapabilirsin.

Oyuncu
destek yok kardeşim sana zaten hera hatta olunca bilerek nc atalım diye 1800 dakika atıyo 3x planlı saldırı

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:10
Toplam Oynama: 342 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 00:49
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat