LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Hapishane Rollerinin şekillendirilmesi

Başlatan Bill_Twisted, 26 Aralık 2024, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:32
Toplam Oynama: 64 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:22
Toplam Oynama: 1 gün, 18 saat
Birlik: ***** *****ers
Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 19:46
Toplam Oynama: 6 gün, 14 saat
Birlik: ** ***** 13
IC rolde yaptığımız herhangi bir suçtan hapishaneye giriyoruz ve bunu bilmeyen yok ancak hapishanede hiçbir şekilde rol dönmemekte. Sosyal rolden daha çok insanlar bir birlerine noob dm atıyor veyahut afk atıyor yada troll roleplayler yapıyor ve bence bu durum şu şekilde düzeltilebilir fikrimce:

Hücre sistemi (Hapishaneye hücrelerin eklenmesi örnek A Blok Hapishanesi B Blok)
Gardiyanlar (Evet böyle rollerde genelde Gardiyanlar olmazsa olmazdır ve eğerki böyle bir durum gerçekleşirse hapishane de olan troll ve noob dm azalacaktır. Hatta noob dm durumunda ekstra hapishane cezaları verilebilir. Örnek vermem gerekirse A kişisi B kişisini avluda öldürdü veyahut öldürmeye çalıştı, bu durum saldırıda olabilir ve böyle durumlarda kişilerin IC Jail süreleri artışa geçebilir.)

Kantin-Yemekhane sistemi (Hapishane de çeteleşme ve sosyal rol dönmesi açısından yemekhaneler epey iyi gidebilir. Hatta bazı hapishane de olan mahkumlar yemekhane vb yerlerde iş yaparak para kazanabilirler.)

Dövme Alanı (Biraz gereksiz gelebilecek ancak Amerikanın Federal Hapishanelerinde genelde ırklaşmalar olur. Örnek vermem gerekirse Meksikalılar genelde kendi adamları yada ırkdaşlarının bulundurduğu çetelerle takılır ve bu çetelere örnek olarak surenos ve MS13 getirilebilir (Hapishaneye özel çeteler de mevcut..) ve bu çete üyeleri rolsel olarak kendilerine çete dövmeleri yaparak sosyal role daha çok kalite sağlayabilir.)

Hapishaneye Özel Çeteler (İllegal roller bu şekilde daha iyi şekillenebilir ve günümüz Amerikasına daha uygun olabilir. Hapishane çeteleri genelde orada kendi ırkını ve benliğini korumak adına birleşen insanlardan oluşuyor ama yanlış bilinen şey hapishane çeteleri sadece hapishaneye özgü bir şey değil. Aryan Brotherhood, Nazi Lowriders vb tür çetelerin hepsi hapishane de kurulmuştur ama dışarıdada adamları vardır ve faaliyetlerine hem hapishane de hemde dışarıda devam etmektedirler.)

Revir Sistemi (Burasını kısa keseceğim. Brawl veyahut hastalanma rollerinde rolün gerçekçi olması adına revirler olabilir, ayriyetten de hapishane de olan mahkumlar yasaklı maddeyi genelde m*gatlarına soktuklarından ötürü hepatit gibi hastalıklar da taşımaktalar bundan ötürü revir sistemi de hem sosyal hemde gerçekçilik açısından iyi olabilir.)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 23:20
Toplam Oynama: 43 gün, 3 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 23:16
Toplam Oynama: 18 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 23:20
Toplam Oynama: 0 gün, 23 saat

Lv.22

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 23:19
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Kadın

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 23:16
Toplam Oynama: 67 gün, 18 saat

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Çok abartı geldi bana, desteklemedim  :ret:

Oyuncu

Lv.20

Erkek

Lv.20

Erkek

Erkek

Alıntı yapılan: bersheys - 26 Aralık 2024, 13:52:27Çok abartı geldi bana, desteklemedim  :ret:
Dostum aslında abartı bir durum söz konusu değil. Amerika da bulunan federal hapishaneler de çeteleşme durumları vs mevcut ve ek olarakta IC hapishane de gerçekten roleplayin r si dönmemekte. Elimde ssler de mevcut ve bunu engellemenin ciddi anlamdada yoluda bu yazdıklarım. Bu rollerin de abartıya kaçar bir yanıda yok gayette hoş olabilecek roller.

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 19 Aralık 2024, 15:39
Toplam Oynama: 0 gün, 11 saat

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Uzun uzun yazardım da çok yorgunum, gardiyan rollerinde başarılar ahbabım umarım argen kabul edilir

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Olmasada olur. Gardiyan rolü yapabilecek/yapacak insan tanımıyorum. Hevesle olur, ben yaparım diyenlerde 1-2 günde sıkılır yüksek ihtimal.

Oyuncu

Lv.20

Erkek

Lv.20

Erkek

Erkek

Alıntı yapılan: kentuszceskaa - 26 Aralık 2024, 14:57:53Olmasada olur. Gardiyan rolü yapabilecek/yapacak insan tanımıyorum. Hevesle olur, ben yaparım diyenlerde 1-2 günde sıkılır yüksek ihtimal.
Kötü gardiyan rolleri de yapılabilir yada suçlularla iş birliği içinde olan gardiyanlar. Amerikanın federal hapishanelerinde genelde böyle gardiyanlar oluyor.