LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSPD Üstünlüğü

Başlatan Milfshake, 23 Aralık 2024, 19:35:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Community Advisor
Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 04:21
Toplam Oynama: 105 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: Milfshake - 23 Aralık 2024, 19:35:13Şimdi sunucu içerisinde en ufak hata yaptığın vakit, (örneğin hakaret/araç hırsızlığı) anında SWAT veya Metropolitan gibi operasyon birimleri dahil tüm birimler üstünlük kurarak sana karşı geliyorlar. Sırf sicilin var diye, adamlara silah şüphesi yada başka bir şüphe vermemene rağmen üstünü arayıp aracını vesaire arıyorlar. Kısacası, Felony yapıyorlar. Bunları şikayette belirttiğimiz vakitte de onları üstün tutuyorlar. Bence, bu konuda bir düzenleme gelmeli.
Suç işlersen veya suç işlenen bölgede polisler varken dolanırken dikkat çekersin. Amerika'nın kuralları bu konuda daha katı olduğu için birimler gelip senin üstünü arayabilir. Üstünde suç teşkil eden bir şey varsa tutuklanmak çok doğal. Makul şüphe denilen şey zaten buna yarıyor. Legal DM demene de katılmıyorum. Hiçbirimiz birlik üyelerini hadi silah alın gördüğünüzü vurun diye talimatlar vermiyoruz, buna benzer anlayışlarla oynamıyoruz. Dünyanın en basit ve her yerde örneğini görebileceğin fizik kuralı etki tepkidir, sürekli suç işler ve kaçarsan bunun tepkisini her seferinde daha sert karşılama ile alırsın. Çünkü devlet senin daha fazla suç işlemene izin vermek istemez. Düşündüğünüz gibi "silah alamıyom, param bitti beleşe sıkayım hadi pd sd gireyim" kafasıyla bu birliklere girmiyoruz. Ben Şerif departmanını sevdiğim için bu birlikteyim ve rol planımı da bu şekilde yönlendirmek istediğim için buradayım. Artık bu tarz sokak efsaneleri bir kenara bırakıp düşünmeniz gerekiyor. Devlet tabi ki illegale karşı üstün olacak. Bu departmanlar kontenjandan ibaret departmanlar da değiller. Biraz düşünün rollerini yaptığınız çeteler icraatlerini polislere karşı mı yoksa rakip çetelere karşı mı yapıyor? Onlar da mahkemelerde siz çok üstünsünüz diye şikayetçi mi oluyor?

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 27 Mart 2025, 20:51
Toplam Oynama: 15 gün, 13 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Nisan 2025, 14:39
Toplam Oynama: 4 gün, 21 saat
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 11:13
Toplam Oynama: 47 gün, 4 saat
Bu durumu illegal rol yapmayan, polis rolü yapmayanlar pek anlamaz fakat ben iyi anlarım. İllegal bir silah alabilmek için (10 seviye birisi örnek) saatlerce sıkılmadan meslek kasması gerekmekte. Herhangi bir olayda silahını kaybedebilir. Ben iskelede silahımı çok garip bir şekilde kaybetmiştim, iki polis yöneticisi maskeli olduğum iddiası ile camı kapalı olan bir arabada beni durdurdu (maskeliysen bir şeyler yapmışsındır "Tıbbi maske") dedi. O zamanlar elimde glock olduğu için 1,5 saatlik bir para kaybı yaşadım. Burda ki konu kimin kimden üstün olduğu değil maalesef. İllegalin anlatmak istediği şey saatlerce çalışıp aldığımız silahın bir olayda gitmesi ama polis memurlarının departaman gidip y tuşuna basması yeterli oluyor demesi ile alaka.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2025, 01:28
Toplam Oynama: 120 gün, 20 saat
Alıntı yapılan: Patron Bebek - 24 Aralık 2024, 22:31:32Bu durumu illegal rol yapmayan, polis rolü yapmayanlar pek anlamaz fakat ben iyi anlarım. İllegal bir silah alabilmek için (10 seviye birisi örnek) saatlerce sıkılmadan meslek kasması gerekmekte. Herhangi bir olayda silahını kaybedebilir. Ben iskelede silahımı çok garip bir şekilde kaybetmiştim, iki polis yöneticisi maskeli olduğum iddiası ile camı kapalı olan bir arabada beni durdurdu (maskeliysen bir şeyler yapmışsındır "Tıbbi maske") dedi. O zamanlar elimde glock olduğu için 1,5 saatlik bir para kaybı yaşadım. Burda ki konu kimin kimden üstün olduğu değil maalesef. İllegalin anlatmak istediği şey saatlerce çalışıp aldığımız silahın bir olayda gitmesi ama polis memurlarının departaman gidip y tuşuna basması yeterli oluyor demesi ile alaka.

kanka legalin silaha para verecek hali yok, üstünlük kurabilmeleri için bazı avantajlar gerekiyor. Bunda bir problem yok zaten. Benimle rol yapan, tanıyan var ise zaten ne IC ne OOC buna karşılık bir problem yaşatmadım. Sırf @R0MBO ve FBI ekibine rol çıksın diye onların gözü önünde torba tutmuşluğum veya sırf rol için story rp kurup legal birliklerle role girmişliğim de var. Zaten bu birliklerin yönetimlerine hiçbir lafım yok. Aklı başında insan zaten gelip rolünü yapıyor. Fakat arada çıkan bazı arkadaşlar ben ve benim gibi rol yapmaya çalışan insanları oyundan bezdirecek hareketler yapıyor. Çünkü bu arkadaşlar legal birlikler hakkında hiçbir bilgisi yok. Yukarıda da anlattığım gibi sadece çatışma üzerine oynayıp ve sırf rol imkanı için tanınan avantajları kendi lehine kullanıyor. Bunun önüne geçildiği zaman hiçbir problem kalmayacak. Hangi legal birlik üyesi geldi de geri çevirdik rol yapmak için? Roleplay sunucusunda rol yapmak için bir yerlerimizi yırtıyoruz. Yetkili bir arkadaş varsa loglara baksın, kaç kere telefondan ihbar vermişim sırf rol ortamı olsun diye. Hiçbirine geri dönüş yapılmadı, legal illegal çatışıyor ve hep.

Madem illegalin durduk yere sıkmasından dolayı rahatsızlık durumu oluşuyor, zaten legal kadroda sayısızca yetkili var. DM, Copbait, CR yapıştır jaili geç. Karşılık vererek oluşturulması gereken rol ortamlarını da engelliyorsunuz. Sunucuda hep bir çatışma var. İllegal birlik, düşmanı olan bir illegal birlikle çatışmaya girse daha ilk mermide legal birlikler damlıyor sonra illegal sıktı biz de karşılık verdik oluyor. İllegal tarafın yaptığı zaten hata, şu sunucuda aklı olan birisi zaten legale sıkmaz. her türlü kayıpla bitecek bir çatışmaya giriyorsanız zaten hata illegal tarafta. Sunucunun bel kemiği olması gereken legal taraf mapte çatışma bekliyor. Neredeyse sunucu açıldığından beri sunucudayım, bir kaç kere FBI ve bir kaç kere PD rolü dışında herhangi bir legal birim üyesi gelip de role girmedi. Ben gittiğim zaman ise de karşılığını alamadım. Hepsinin de kanıtları vardır. Şu yazdıklarımda herhangi bir kötü niyet veya o tarz bir şey yok. Zaten okuyup anlamasını bilen birisi de bana hak verecektir. Biraz kadroya çekidüzen verilip, legal birliklerin illegal birliklere imkan tanıması gerekli.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 09 Ekim 2025, 20:53
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
2019 dan bu yana sürekli birileri bu konu hakkında arge açıyor. Kabul etmeliyiz ki hera asla bu kafada bir sunucu sahibi değil, muhtelemende reddedecek. Değişmesi gerekiyor mu? Bence hayır, bu yüzden desteklemiyorum. Devlet her zaman 18 yaşındaymış.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Ocak 2025, 21:43
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
sampta da durmadan açılan ve durmadan reddedilen arge, meksika değilseniz polis departmanı her zaman daha güçlüdür

Bağışçı

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 03:14
Toplam Oynama: 80 gün, 7 saat
Birlik: ***** ****any
Erkek

Son Giriş: 25 Şubat 2026, 15:24
Toplam Oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: ***** ****any
Alıntı yapılan: Lurker - 25 Aralık 2024, 11:33:41sampta da durmadan açılan ve durmadan reddedilen arge, meksika değilseniz polis departmanı her zaman daha güçlüdür

Lurker sessizce AR&GE'den uzaklaş.

Oyuncu

Lv.16

Erkek

Son Giriş: 02 Nisan 2025, 12:02
Toplam Oynama: 23 gün, 12 saat
Erkek

Son Giriş: 26 Mart 2025, 21:10
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Amerikan polisi,tr polisi değil.
desteklemediğim arge.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:49
Toplam Oynama: 94 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:31
Toplam Oynama: 50 gün, 23 saat
Birlik: ********* **oup
Alıntı yapılan: Milfshake - 23 Aralık 2024, 19:35:13Şimdi sunucu içerisinde en ufak hata yaptığın vakit, (örneğin hakaret/araç hırsızlığı) anında SWAT veya Metropolitan gibi operasyon birimleri dahil tüm birimler üstünlük kurarak sana karşı geliyorlar. Sırf sicilin var diye, adamlara silah şüphesi yada başka bir şüphe vermemene rağmen üstünü arayıp aracını vesaire arıyorlar. Kısacası, Felony yapıyorlar. Bunları şikayette belirttiğimiz vakitte de onları üstün tutuyorlar. Bence, bu konuda bir düzenleme gelmeli.
Tüm PD birimlerinin ezici üstünlüğü var, bir değişiklik olmalı

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:31
Toplam Oynama: 50 gün, 23 saat
Birlik: ********* **oup
Alıntı yapılan: RoxueN - 25 Aralık 2024, 12:35:20Amerikan polisi,tr polisi değil.
desteklemediğim arge.
Amerikan polisi sırtında makineli tüfek ile dolaşmıyor, önceliği her daim taser ile etkisiz hale getirmektir fakat gel gör ki rina içerisinde bir çok PD birimi sadece Legal DM yapmak için PD olmuşlar