LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSPD Üstünlüğü

Başlatan Milfshake, 23 Aralık 2024, 19:35:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Ekim 2025, 23:00
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 09 Eylül 2025, 21:06
Toplam Oynama: 15 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: yeterli - 23 Aralık 2024, 21:56:11
Alıntı yapılan: Milfshake - 23 Aralık 2024, 21:44:52
Alıntı yapılan: yeterli - 23 Aralık 2024, 21:34:14
Alıntı yapılan: Milfshake - 23 Aralık 2024, 20:57:04
Alıntı yapılan: yeterli - 23 Aralık 2024, 20:46:21Gerçek hayata bağlı olarak rol yapıyoruz. Konu belli, amaç belli. Gerçekliğe uygun kurallar istemiyorsanız rp oynamayın, bu kadar basit. Bunlar sizin keyfinize göre şekillenecek şeyler değil. Küfür eden birisine taktiksel birimin gittiğini de ilk defa senden duydum. O kadar zamandır Rina da oynuyorum, bir kere bile karşılaşmadım. Zaten her birimin kendine ait ana bir görevi var ve buna göre hareket edilmesi gerekiyor. Olaya göre kimin önceliği varsa o ön planda olur. Bunda da değiştirilecek bir şey yok.
Dostum, rol yapıyoruz seninde dediğin gibi. Burada normal insan yaşamları, bir platform üzerinde döndürülüyor. Gerçekliğe uygun kurallar olmayacaksa, buranın roleplay sunucu olmasının gereği yok. Birazcık da gerçekliği yansıtması gerekiyor. Anladığım kadarıyla, siz polisler (yasal dmciler) illegalde paranız bittiği için bedava silah var diye PD girip kendinizi diğer insanlardan üstün görmeyi seviyorsunuz.
İlerleyiş zaten gerçekçiliği yansıtıyor, ama sen gerçekleri beğenmemişsin. Sorunu kendinde ara.
Pekala, gerçeklikleri yanstıyorsa anlatmaya başlayayım. Bir çatışma oluyor, polisler vuruluyor 5 dakika sonra aynı çatışmada. Bir kovalamaca oluyor, örneğin araç hırsızlığı yada  direnmek.. Hemen swatlar dahil oluyor. Bir kavga oluyor, sopalar çekiliyor jop yerine taser/görev tabancası kullanıyorsunuz. Bunlar mı gerçekler kanka?
Anlaşılır bir şekilde yazarsan belki ben de seni anlayıp cevap veririm ne dedin?
Sen git telefonu daha akıllı bir insana ver dostum. Git DM falan at sen boşver burayı.

Bir frekans başladığı zaman frekansa giren birimleri kontrol edemezsin, adam o frekansa girdiği andan itibaren olaya dahil olur kimseyi de kovamazsın o frekanstan dolar taşar öyle, diğer konuna gelelim Swat zaten ağır Teçhizat devriyesine çıktığı zaman basit frekanslara girmez, taktiksel Birim dediğin metrodur o da normal devriye birimi olduğu için girmesinde yanlış bir durum yok, gerçeğe bağlı rol yapıyoruz diyorsun. Los Angeles baz alınan bir şehirde şehir içinde güpegündüz araç çalıyorsun. Kimse gelmeyecek mi sanıyorsun? PD nerede olursa olsun üstündür. Devlete kafa tutulmaz, devletten kaçılır mantığı

Youtuber & Streamer
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2026, 13:06
Toplam Oynama: 114 gün, 17 saat
Birlik: *** ****** ******** ********ion
Erkek

Son Giriş: 03 Mart 2026, 16:11
Toplam Oynama: 42 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Mart 2026, 15:58
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Açmayın artık şöyle argeler. Üstünlük falan filan, biraz da abartmışsın gibi. Benim de sicilim var ve böyle bir durum hiç yaşamadım.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Ekim 2025, 23:00
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Kadın

Son Giriş: 09 Eylül 2025, 21:06
Toplam Oynama: 15 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: Safarmarixa - 23 Aralık 2024, 23:41:33Açmayın artık şöyle argeler. Üstünlük falan filan, biraz da abartmışsın gibi. Benim de sicilim var ve böyle bir durum hiç yaşamadım.
Videom var kanka. Müsait zamanında discorda gel sana da izleteyim.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 22 Ağustos 2025, 03:39
Toplam Oynama: 61 gün, 7 saat
Erkek

Son Giriş: 18 Ocak 2025, 17:57
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
her altı ayda bir açılan klasik arge

Bağışçı

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 03:14
Toplam Oynama: 80 gün, 7 saat
Birlik: ***** ****any
Erkek

Son Giriş: 25 Şubat 2026, 15:24
Toplam Oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: ***** ****any
O kadar haklısın kiii... Diyecek şey yok.

Yönetim LSPD'nin biraz daha üzerinde durması gerekiyor. Legal birliğim bile olsa PD rolü bazen beni dahi sıkıyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Bende aynı argenin tersini acacaktım, tsk. op falan degil kardesim.

Oyuncu
Adam haklı Pd git gide güçleniyor. Devletten kaçınma mantığı doğru ama pd hiç bir zaman ölmez mantığı yanlış azıcık file verin arkadaş ya uyuşturucunun koşma etkisini falan azaltmışssınız çok kötü olmuş.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2025, 01:28
Toplam Oynama: 120 gün, 20 saat
Yani buraya ne kadar yazı yazsanız da dikkat çekmeyecek fakat şunu belirtmek istiyorum.

Forum üzerinde birlikler kısmına bakarsanız orada aktif olarak rol yapan hatırı sayılır birliklerin üye sayısına bakarsanız en fazla 30-40 kişi çıkar. O da, yan hesaplar ve inaktif olanlar da var. Ortalama olarak 20 kişinin üzerine 67 LSPD, 43 LSSD, 6 FBI yığarsanız bu güç aşımı gibi bir şey olur. Hadi onun da yarısını alsak 58 kişi eder. Ki, akşamları rol call olduğu zaman legal birim oynayan oyuncuların çoğu oyunda oluyor.

İşin acı kısmına gelirsek, legal birimdekiler de hak verecektir ki legal oynayanların çoğu legal DM atmak için o birliklere giriyor. Silah, zırh, araç.. Bunların hepsi ücretsiz karşılanıyor. Kendi legal birliklerde oynayan arkadaşlarım da var, kendileri de söylüyor çoğu kişinin dm atmaya girdiğini o birliklere.

Kendim de zamanında LSSD'ye sıfır legal bilgisi ile girdim, OOC bildiğim bilgiler ile ve sıfır aktiflik ile rank atladığımı biliyorum. Bana kalırsa legal birimlerin daha sıkılaşması ve birliğe alınan kişilerin de özenle seçilmesi tarafındayım.

Legal dediğin şey sunucunun bel kemiğidir, her zaman güçlü olmak zorundadır. Yukarıda yazan arkadaşlara katılmıyorum. Zırhlı eğer sahadaysa ve olay yerine yakınsa gider. Fakat benim bahsettiğim şey birliğin içindeki kişiler. Eğer oyuncu sırf imkanlardan yararlanıp o birliğe giriyorsa alınmaması gerek. Gerekiyorsa 1 aylık siciline değil, 6 aylık siciline bakılması gerek. İllegalde ne yapmış ki legale ne faydası olacak diye bakılması gerek. Hileden banlanmış oyuncular var legal birimlerde. Bu adam sunucunun bel kemiği olan legalde barınmaması gerek bana göre. İmkanlardan faydalanıp "Legal DM" atmaya girmemesi gerek.

Zaten illegalin durumu belli, legal birimlere sıkmaya yer arıyorlar. Bu DM için legal birime giren tayfa da, illegalde yapamadığını gelip legale geçip yapıyor. Bu role gönül vermeden, hiçbir anlam katmadan sırf çatışmaya giren insanlar var. Bu tarz kişiler birliklere alındığı sürece de bu tarz argeler de açılır şikayetler de.

Legal birimlerde ilk trainee kısmında zaten adamın ne olduğu belli olur, ona eğitim veren üstlerinin bu adamdan bir cacık olmaz deyip birlikten atması gerek. Başka türlü çözülmez bu dava.

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 08 Ekim 2025, 23:53
Toplam Oynama: 70 gün, 5 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Ağustos 2025, 16:11
Toplam Oynama: 1 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Mayıs 2025, 22:52
Toplam Oynama: 1 gün, 13 saat
Kendi yorumum bu sadece.

Daha önce LSPD/LSSD rolü yapmayan kişiler bu durumu anlayamaz, bende illegal yapıyorum fakat şu bir gerçektir ki illegal rol yapmak araç çalmak, polise sıkmak, kovalamaca başlatmak değildir. LEGAL kuvvetler her zaman üstün olmak zorundadır, politikaları sıkı ve sabittir. Açılan şikayetlerde görmezden gelme gibi bir durum olamaz, hataya yer olmadığını akademiye girerken öğrenip apoletli kıdemine gelene kadar öğrenmek zorunda bırakılıyorsun. Legal rol yapmamış arkadaşlar şu durumu bilmelidir ki sen her ne kadar ufak bir suç işlemiş olsanda, legal kuvvetler gün içerisinde saçma CANA KAST-PLANLI SALDIRI-POLİS GÖRÜNCE ilk insanı görmüş gibi davranan tipler olduğu için bu politikalar sürekli güncellenmez. Sana karşı aşırı güç kullanımı yapanı şikayet edersen emin ol görmezden gelinmez, LEGAL olunca İLLEGAL güçlü gelir, İLLEGAL olunca LEGAL güçlü gelir bunu sadece iki tarafta bulunmuş arkadaşlar anlar Ar-Ge değerlendirilebilir, fakat bahsettiğin şekilde değil. İyi forumlar...