LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kısır döngü sorunu

Başlatan Patron Bebek, 21 Aralık 2024, 05:55:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 27 Mart 2025, 20:51
Toplam Oynama: 15 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 20 Nisan 2025, 14:39
Toplam Oynama: 4 gün, 21 saat
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 11:13
Toplam Oynama: 47 gün, 4 saat
Bu arge tamamı ile sunucunun durmunu özetlemektedir, herhangi bir kötüleme yapılmamıştır.

Sizde farkettiniz mi bilmiyorum ama roleplay artık cidden sıkmaya başladı. Son zamanlarda birçok oyuncu online oyunlar oynamak yerine hikâyeli oyunları tercih ediyor. Artık birçok oyun sıkmaya başladı, CSGO, VALORAT, LOL, Fivem, ve birçok oyunu sürekli oynadığımız için yeterince bunlardan zevk aldık. Eskiden vice city oynarken bir tatı tuzu olurdu, şimdi gta vice city'yi neden tekrar indirmişim diye sorguluyorum.

Rinav de durum aynısı.

Birçok roleplay sunucusunda durum aynısı fakat bunlar kendilerince önlem alarak eventlar, yarışlar, farklı sistemler getirerek ve bunları sürekli güncelliyerek daha iyisini oyunculara sunuyor. Rine roleplay'de durum farklı, şeytan üçgeni hala devam etmekte, sistemler bildiğimiz sıradan ve yeni hiçbir şey yok. Son zamanlarda gelen avcılık, durumu biraz değiştirir diye ümit ettim fakat çok sıkıldığımı söylemek isterim.

Rina roleplay sorunları.

1. Sürekliliğin her zaman devam etmesi ve yapılacak hiçbir şeyin bulunmaması.

2. Kasap setleri, eldiven gibi birçok eşyanın 25k 60k fiyat olması.

3. Silah fiyatlarının çok artması ve illegalin ölmesi.

4. Yetkili destek konusunun iyi olmaması, yetkililerin aldıkları karar direk rollere, oyuncuları etkliyor olması.

5. Oyun içi bir sorun olduğunda oyun görevlilerin, adminlerin pek fazla ilgilenmemesi.

6. Legal oluşumların (lsfd,lspd,lsch,yayın kuruluşları) hariç hiçbir birliğin olmaması.

7. Politikaların açık ve net şekilde olamaması.

8. Oyuncuların talep ettikleri argeleri birçok oyuncu yararlı bulsada yönetimin yararlı bulmaması.

Maddelere çözüm önerileri

1. Sürekliliği kırmak için farklı sistemler, farklı meslekler, farklı minigamler.

2. Avcılık mesleğine girmek için 124 k lisans ücreti, ev + araba 64k'lık kasap seti. Hırsızlık için eldivenin 25k olması, polis yakalarsa 25k'nın çöpe gitmesi "İyi eşyaların çıkmaması" Fiyatlar düştüğünde, diğer mesleklere yönelim artıcağını düşünmekteyim.

3. İllegal birinin para kasması için "Araç hırsızlığı, uyuşturucu satıcılığı, silah tüccarı, hırsızlık" gibi meslekler yapması gerekiyor, bundan başka illegal olduğunu hissedemiyorsun. Bir çete üyesi sabah akşam para kasıp black marketten sipariş ettiği bir silaha 80k verecek, bunu satmak için kar payı koyarak satmaya çalışacak fakat o kar payı silah masfarını bile karşılamıyor olacak.

4. Yetkililer oyunculara 2. sınıf muamele yaptığını düşünmekteyim. Destek kanalı nerdeyse müşteri hizmetleri gibi çalışmakta. Çözüm üretmek, ortak alan bulma konusunda çok amatörce bir yaklaşım var. Adminler oyunculara kanıt paylaşmak gibi bir zorunlukları yok. Politikalar net olmadığı için birçok admin kendi bildiklerini kural ihlali olarak tanımlaya bilir. Bunun değişmesi için şimdiden harekete geçmeleri lazım. Oyunu bırakan çoğu kişi 300 dakika jail yese bile birkaç saat sonra "Yönetime karşı gelmek" suçundan banlanıyor. Sahi neden yönetime karşı gelmek diye bir kural ihlali var ki?

bu kısımdan sonra yoruldum tartışalım diye ucu açık bırakıyorum

Youtuber & Streamer
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2026, 13:06
Toplam Oynama: 114 gün, 17 saat
Birlik: *** ****** ******** ********ion
Erkek

Son Giriş: 03 Mart 2026, 16:11
Toplam Oynama: 42 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Mart 2026, 15:58
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Ben çok keyif alıyorum rol yaparken. Çünkü kendime rol çıkartıyorum sürekli. Gelişmeye ve kendinizi oyalamak için, farklı rollere başvurmak gerekiyor. Örneğin ben, marketten donut ve kahve alıyorum ve bir masa kurup onları satıyorum. Böylelikle güzel bir rol çıkmış oluyor. Oyunlardan zevk alma kısmına gelicek olursak. Eskiden refahımız yüksekti ve pek bir derdimiz yoktu. Şimdi ülkedeki bazı durumlardan dolayı refahımız düştüğü için, artık hiçbir şeyden keyif alamıyoruz. Ekonomik sıkıntılar ve gelecek kaygısı gibi, etkenlerden dolayı zevk alma işi eskide kaldı yani. Eskiden oynamak için can attığımız oyunları oynarken, zevk alamıyorsak bu bizim kafamıza biten bir durum, oyunun sorunu değil yani.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 27 Mart 2025, 20:51
Toplam Oynama: 15 gün, 13 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Nisan 2025, 14:39
Toplam Oynama: 4 gün, 21 saat
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 11:13
Toplam Oynama: 47 gün, 4 saat
Alıntı yapılan: Safarmarixa - 21 Aralık 2024, 10:18:57Ben çok keyif alıyorum rol yaparken. Çünkü kendime rol çıkartıyorum sürekli. Gelişmeye ve kendinizi oyalamak için, farklı rollere başvurmak gerekiyor. Örneğin ben, marketten donut ve kahve alıyorum ve bir masa kurup onları satıyorum. Böylelikle güzel bir rol çıkmış oluyor. Oyunlardan zevk alma kısmına gelicek olursak. Eskiden refahımız yüksekti ve pek bir derdimiz yoktu. Şimdi ülkedeki bazı durumlardan dolayı refahımız düştüğü için, artık hiçbir şeyden keyif alamıyoruz. Ekonomik sıkıntılar ve gelecek kaygısı gibi, etkenlerden dolayı zevk alma işi eskide kaldı yani. Eskiden oynamak için can attığımız oyunları oynarken, zevk alamıyorsak bu bizim kafamıza biten bir durum, oyunun sorunu değil yani.
Dediğin rollerin çoğunu yaptım. Durumun ekonomi ile alakası olmadığı düşünüyorum. Burda olan soru donut sattıktan sonra ne gibi rol yapacak olman.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat