LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

BONDI BOYS BIKER UNION CLUB 💀

Başlatan Return Of The Tres, 13 Aralık 2024, 23:31:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lead Admin
Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 09:39
Toplam Oynama: 45 gün, 13 saat
Birlik: **ent
BİRLİK GÖREVİ

Üretiminiz iyi gidiyor ancak dağıtımda sorun yaşamaya başladınız. Şehir girişinde polis devriyeleri artmış, rakip sokak çeteleri dağıtımınızı baltalıyor. Sorunu çözmeniz gerek, her zamanki sevkiyat güzergahını değiştirebilirsiniz. Sevkiyat öncesi keşif yapmak adına önden birilerini gönderebilirsiniz. Nasıl yapacağınız size kalmış, belirtilen sorunları çözün ve Santos'a yeşillik sağlayın. 72 saat süre tanındı.

((72 saat süreniz bulunmaktadır.))

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Aralık 2025, 23:10
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Erkek

Oyuncu
Erkek

Oyuncu
Erkek

Oyuncu

Lv.17

Kadın

Son Giriş: 12 Haziran 2025, 20:20
Toplam Oynama: 24 gün, 2 saat

RP Quality Moderator

Umarım herkese güzel roller katmışızdır, BONDI BOYS BIKER UNION CLUB birliği kapatılmıştır. Herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

:cheers:

Spoiler:

Oyuncu
"İşte son!" bile diyebilmek beni duygulandırıyor. Ciddiyim, burada yaşadıklarım gözümün önüne gelince gözlerim yaşlanıyor. Herhangi bir boşlukta gözlerimin önüne dostlarımla neler yaşadığımız gözlerimin önüne geliyor. En sonunda ise iki kelime, "Vay be..." ağızdan çıkan sadece bunlar.

Teşekkür faslına geçmeden önce kendimden bahsetmek istiyorum. Bu birlikte olan olmayan, bizimle vakit geçirmiş herhangi bir kişiden bile çok şey öğrendim. İyi ki karşılaştık, iyi ki birbirimizle tanıştık diyorum. Direkt işin mutfağına girmiş oldum, işin mutfağında da yeri geldi pişirdik, uğraştık, ettik, bir yerimizi yaktık. Yeri geldi rahatlıkla pişirdiğimiz yemeğin tadına afiyetle baktık.

Amacımız en başında yeni şeyler denemekti, güzel ve yeni nesil bir konseptle çıktık. Bu yeni nesil konsepti, en başında ise MC konseptini, insanlara güzel bir şekilde sunup tanıttıysak eğer bizim görevimiz tamamlanmış demektir. Eksiklerimiz, hatalarımız hep olmuştur. Biz rol yapmaya programlanmış bir yapay zeka değiliz sonuç olarak. İnsanız, hataları yaparken bile eğlenmiş olabiliriz. :D

Teşekkür faslında ise bu MC olayına başladığım yerden başlamak istiyorum, Lost MC! MC kültürünü Lost MC'de başlayarak öğrenmiş oldum, orada da bulunan ve bizimle rol yapan herkese teşekkürler. Şimdiyse bizimle rol yapmış, yapmamış, destek vermiş, vermemiş, bizi seven, sevmeyen bizi düşünen, düşünmeyen herkese teşekkür ederiz. Güzel ve entrikalı geçen 4 aydan sonra kapatmaya karar verdik. Aşırı zor, duygusal bir karardı. Teker teker bütün birlikteki dostlarıma teşekkür ediyorum, eğer sizlere de karşı bir hatam olduysa özür dilerim. Sizleri çok seviyorum. Kazanan eninde sonunda roleplay olmuş oldu, sağlıkla kalın! Peace out! Bondi out! aistha out!