LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

BAYBAYZ 🍊👇♿🔫 - 74 Hoover Criminals

Başlatan Lexter, 10 Aralık 2024, 15:15:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 10 Ocak 2026, 21:20
Toplam Oynama: 21 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 18:37
Toplam Oynama: 15 gün, 21 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Kasım 2025, 13:08
Toplam Oynama: 16 gün, 7 saat
ilk defa böyle bir hoova birliği görüyorum çok garip, rol tarzı, jargonlar giyim kültürü. Yapılan rol aktiviteleri. Bunları hiç bir hoover birliğinde görmedim. Şu foo kelimesini bırakın önce, latin değilsiniz. onun yerine hoova diyebilirsiniz. Giyime gelince 2017 fivem çeteleri gibi. Dışardan bakan biri olarak düz bir çete olarak görürüm. Hoover konseptinde artık modern çağa ayak uyduruyor olsa bile, şapkasında ya da ufak bir parçasında turuncu rengini temsil eder. Eğer new school yapıyorsanız modern kıyafetler giyin, old school yapıyorsanız ise eski çağa ayak uydurun.
Kolay gelsin.

Ve şunuda eklemek isterim ki, siz bir çetesiniz  ama karakterlerin yüzüne baktığımda bir mobster havası var, hiç çocuk karakter görmedim. Bir aile dramı veya aile hikayesi yok. En azından yani normalde üç dört tane yaşı 20, 22 olan karakterler  olmalı ve 14 ila 17 yaş arası bir grubun çocuk rolü yaparak sokakta büyümesi gerekir.

Beni yanlış anlamanızıda istemem kötülemiyorum yapıcı bir eleştiri sadece, eksikleriniz var bunları belirttim rahatsız olucak olursanız kusura bakmayın.

Oyuncu

Lv.16

Erkek

Son Giriş: 22 Ocak 2026, 20:57
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: domatez-momoa - 15 Aralık 2024, 22:22:42ilk defa böyle bir hoova birliği görüyorum çok garip, rol tarzı, jargonlar giyim kültürü. Yapılan rol aktiviteleri. Bunları hiç bir hoover birliğinde görmedim. Şu foo kelimesini bırakın önce, latin değilsiniz. onun yerine hoova diyebilirsiniz. Giyime gelince 2017 fivem çeteleri gibi. Dışardan bakan biri olarak düz bir çete olarak görürüm. Hoover konseptinde artık modern çağa ayak uyduruyor olsa bile, şapkasında ya da ufak bir parçasında turuncu rengini temsil eder. Eğer new school yapıyorsanız modern kıyafetler giyin, old school yapıyorsanız ise eski çağa ayak uydurun.
Kolay gelsin.

Ve şunuda eklemek isterim ki, siz bir çetesiniz  ama karakterlerin yüzüne baktığımda bir mobster havası var, hiç çocuk karakter görmedim. Bir aile dramı veya aile hikayesi yok. En azından yani normalde üç dört tane yaşı 20, 22 olan karakterler  olmalı ve 14 ila 17 yaş arası bir grubun çocuk rolü yaparak sokakta büyümesi gerekir.

Beni yanlış anlamanızıda istemem kötülemiyorum yapıcı bir eleştiri sadece, eksikleriniz var bunları belirttim rahatsız olucak olursanız kusura bakmayın.

merhaba, öncelikle degerli eleştirini okudum fakat dogru bulmadım.
Giyim kültürü ve jargondan bahsederek başlayacağım, en başında beş senedir rol yapıyoruz SAMP platformunda yaptığımız birlikleri de buraya bırakabilirim. Her şeyi araştırarak ve inceleyerek yapıyoruz, bu bizim ilk çete deneyimimiz değil.
aşağıya bıraktığım videoda hoover sokağı oyuncularının bir videosu var. Üstünde beyaz tişört var ve mavi yazı yazıyor.
renk kültürü doksanlarda kaldı, rengi takmıyorlar mı sence diyeceksin evet takıyorlar. Turuncu da giyiniyorlar ama her seferinde turuncu da giymiyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=BHL3GHHa7Gc

iki üç tane daha fotoğraf ekliyorum, bunlar da aynı şekilde hoova street üyelerinin instagram adreslerinden alınan fotoğraflar.,

https://i.hizliresim.com/q1egitj.png

https://hizliresim.com/cw41f7z

14 17 yaşında üyelerden bahsetmişsin, her çetenin klikleri ve o kliklerin içinde de klikleri olur.

şuan 4 kişi rol yapıyoruz, 4 kişi de çete üyesi olarak rol yapıyor ve yaşlar maksimum 19.
14 17 yaşında rolünü yapmayacak mıyız? evet yapacağız fakat ilerleyen dönemlerde yapacağız, aile hikayesi yerine şuan çetenin yeniden yükselmesini işlemeye çalışıyoruz.

FOO KELİMESİNE GELİRSEKSE.
https://i.imgur.com/OmKwiA3.png
yeterli olur diye düsünüyorum.

DAHA FAZLA GEREKSİZ ELEŞTİRİYE PRİM YOK FAZLASINI YAZMAYACAĞIM

RP Quality Moderator

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Mart 2026, 02:48
Toplam Oynama: 11 gün, 4 saat
Birlik: ** ****** ********* *ang

Lv.15

Erkek

Son Giriş: 09 Mart 2026, 05:50
Toplam Oynama: 4 gün, 18 saat
Alıntı yapılan: domatez-momoa - 15 Aralık 2024, 22:22:42ilk defa böyle bir hoova birliği görüyorum çok garip, rol tarzı, jargonlar giyim kültürü. Yapılan rol aktiviteleri. Bunları hiç bir hoover birliğinde görmedim. Şu foo kelimesini bırakın önce, latin değilsiniz. onun yerine hoova diyebilirsiniz. Giyime gelince 2017 fivem çeteleri gibi. Dışardan bakan biri olarak düz bir çete olarak görürüm. Hoover konseptinde artık modern çağa ayak uyduruyor olsa bile, şapkasında ya da ufak bir parçasında turuncu rengini temsil eder. Eğer new school yapıyorsanız modern kıyafetler giyin, old school yapıyorsanız ise eski çağa ayak uydurun.
Kolay gelsin.

Spoiler:
popo
hoover turuncusu da Yaptik bu arada
arabalari da boyayacagiz yakinda.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 10 Ocak 2026, 21:20
Toplam Oynama: 21 gün, 5 saat
Kadın

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 18:37
Toplam Oynama: 15 gün, 21 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Kasım 2025, 13:08
Toplam Oynama: 16 gün, 7 saat
Alıntı yapılan: geowic - 15 Aralık 2024, 07:48:19

bundan daha iyi olmuş en azından  :laugh2:
eleştiri kaldıramayacak yaştaysanız tanıtım açarken daha dikkatli açarsınız  :uzgun:

Oyuncu

Lv.16

Erkek

Son Giriş: 22 Ocak 2026, 20:57
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: domatez-momoa - 16 Aralık 2024, 00:54:36
Alıntı yapılan: geowic - 15 Aralık 2024, 07:48:19

bundan daha iyi olmuş en azından  :laugh2:
eleştiri kaldıramayacak yaştaysanız tanıtım açarken daha dikkatli açarsınız  :uzgun:

doğru eleştiri yapmadigin icin sıkıntı yok, domates, biber ve patlıcan.

Oyuncu
Erkek

Lv.15

Erkek

Oyuncu
Erkek

Lv.15

Erkek

Oyuncu
Erkek

Lv.15

Erkek

Oyuncu
Erkek

Lv.15

Erkek

Alıntı yapılan: Lexter - 12 Aralık 2024, 19:33:02
Alıntı yapılan: papi - 10 Aralık 2024, 15:15:57OOC -

- 74 Hoover Suç Çetesi'nin Los Angeles'taki muadilini gerçekçi bir şekilde tasvir etmeyi amaçlıyoruz.
- Alımlarımız kişi eksikliğinden dolayı IC/OOC olarak yapılıyor.
- Fraksiyona katılmanız, karakterinizi öldürme (CK) hakkına sahip olduğumuz anlamına gelir.
- Bizimle rol yapmakla ilgileniyorsanız, @papi, @geowic, @LOVEGOTTES, @Wokksipper'a PM gönderin.