LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[LSSA 17. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Alex Myers

Başlatan YetmezBey, 24 Kasım 2024, 13:59:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.9

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 26 Şubat 2026, 02:41
Toplam Oynama: 4 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)



LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
17. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Alex
  • İkinci Ad: N/A
  • Soyad: Myers



— 1.2 SAĞLIK DURUMU

Sağlık Durumunuz nedir?: İyi
Sağlık raporunuz(Ekran görünütüsü):


— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

  •   Lise
  • [—]  Teknik Kolej
  • [—]  Lisans Derecesi
  • [—]  Yüksek Lisans

  • Okul Adı: St.Paul High School
  • Eğitim Aralığı: 11/OCT/2011 - 14/JUN/2015
  • Lisans Bölümü (varsa): Cevap



— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ

Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: Hayır
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: Hayır


  • Kurum Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap
                             
  • Şirket Adı: Cevap
  • Pozisyon: Cevap
  • Çalışma Süreci: Cevap
  • Ayrılma Nedeni: Cevap



— 1.5 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

  • Cinsiyetiniz nedir?
  • Erkek  [—] Kadın

  • Doğum Tarihi (GG / AA / YYYY): 24/06/1997
  • Boyunuz: 182
  • Kilonuz: 78
  • Saç Renginiz: Siyah
  • Göz Renginiz: Mavi


Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  •   Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı


  • San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet 
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Almadım 
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: Fransızca 
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hayır 
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır 
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Hayır 
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Yok 
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır 
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır 


  • Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime] 
  • Alex Myers 26/06/1997 tarihinde dünya'ya gelmiştir 14 yaşına kadar standart bir yaşam geçiren Alex St.Paul High School lisesine başladık'tan sonra arkadaş çevresi yüzünden motorsiklet'lere bağımlı hale gelmiştir, motorsiklet bağımlısı olan Alex liseyi bitirdik'ten sonra motorsiklet tamircisinde işe başlamıştır. Uzun bir süre tamircide çalıştıktan sonra halihazırda bir sheriff dedektifi olan ablası Rochelle Myers ile birlikte Los Santos'a taşınma kararı almıştır. Los Santos'da ablası ile beraber kısa dönemli part time işlerde çalışarak geçimini sağlamıştır. Ablası'nın tekrardan şerif olmak istemesi üzerine kendisi de ablasının yanında hem bir iş olsun hem de bir istihdam sağlanması adına başvurusunu gerçekleştirmek için kendini geliştirmeyi dener. Yaptığı işlerin üstüne ablasından aldığı bilgilerle birlikte kendisini bu anlamda geliştirmeyi hedeflemiş ve gelişmiş bir birey olarak hayatına devam etmiştir.

  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: 
  • Abla kardeş rolü yaptığımız arkadaşımla sırt sırta verip iyi bir şerif karakteri yönetmeye çalışıcam. SEB'e katılıp karakterimi geliştirmeyi düşünüyorum.




— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

  • Roleplay geçmişiniz ne kadar?: 2 Yıl
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: 2-4
  • Daha önce oynadığınız sunucularda polis/şerif rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Hayır, yapmadım 
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Yok

  • İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
  • TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • Polis/Şerif rolleri hakkında bilgiye sahibim, şerif rolünü yapabilirim.




ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Şerif Departmanı, Recruitment Unit Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında şerif imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.


Game Admin
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:23
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
((— 1.5 GENEL YETERLİLİK bölümündeki karakterinizin özgeçmişini minimum 100 kelime olarak tamamlayınız. )) 24 saat tanımlandı. @YetmezBey

Oyuncu

Lv.9

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 26 Şubat 2026, 02:41
Toplam Oynama: 4 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)

Game Admin
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:23
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)



ADIM 2 | BAŞVURU KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuzun ikinci aşamasındaki kontrol kısmında bir sorun çıkmamasıyla beraber  üçüncü aşamaya geçiş sağladınız.

Sheriff Sergeant   I   Adrian Ramirez
Personnel Administration Bureau

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 20 Eylül 2025, 06:15
Toplam Oynama: 93 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 09 Ekim 2025, 05:48
Toplam Oynama: 10 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)



ADIM 3 | UYGUNLUK KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuz dikkatlice incelenmiştir ve herhangi bir sorun tespit edilmediğinden üçüncü aşamada kabul edilmiştir.
Dördüncü aşamada bulunduğunuzu belirterek mülakata girmeniz gerektiğini hatırlatırız.
Son mülakat tarihine kadar aşağıdaki TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSSA" şeklinde bekleyiniz.

IP:  5.39.5.56:5911


Sheriff Detective III      Randy Ziggler
Personnel Administration Bureau

Oyuncu

Lv.18

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 17 Kasım 2025, 02:39
Toplam Oynama: 41 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)

Lv.18

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 31 Ağustos 2024, 13:07
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Lv.18

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 07 Kasım 2023, 15:19
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)



ADIM 4 | MÜLAKAT

Sayın Alex Myers, Los Santos Şerif Departmanı olarak göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Mülakat sonucunuz başarılı olarak değerlendirilmiştir.
Akademi hayatınızda başarılar dileriz.

Deputy Sheriff (+1)      Reece Turpin
Personnel Administration Bureau

Oyuncu



AKADEMİYE HOŞ GELDİN

Sayın şerif adayı, Los Santos Şerif Akademisi'ne yaptığınız başvuru için gerekli olan inceleme sürecini başarıyla tamamladınız.

Önünüzde taktik, teknoloji ve kamu hizmetinde yenilikçi davranarak; Bu şehirdeki vatandaşlara, profesyonelce, nazikçe ve hepsinden öte adalet ile yaklaşacak
yetkin ve yetenekli şerif memuru olmanızı hedefleyen akademi süreci mevcut. Süreçte bizlerle beraber olacak tüm adaylara başarılar dileriz.

  • Ders  [ 29.11.2024 - 21:00 ]
  • Ders  [ 30.11.2024 19:00 ]
  • Sınav: [ 30.11.2024 20:00 (saatte, dersin gidişatına göre ufak değişiklikler olabilir) ]

  • Tüm adayların akademi bölgesine kendi imkanlarıyla gelmesi zorunludur.(( Akademi Bölgesi; IMG1-IMG2-IMG3 ))
  • Tüm adaylar akademideki fiziksel faaliyetlerde kendilerine engel olmayacak sportif giyim tercih etmelidir. (( Alınan kıyafetlerde dekolte ve dövme bulunmamalıdır.  Ek olarak makyaj, sakal yasak tutulmuştur.))

Sheriff Lieutenant II       Ragnar Jacques
Personnel Administration Bureau