LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Avcılık Mesleği Hk. - Hera

Başlatan Batuhan., 23 Ekim 2024, 20:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2025, 01:28
Toplam Oynama: 120 gün, 20 saat
Politika kısmında haritanın dağlık kısmının güvenli bölge olduğuna dair bir yazı göremedim. Dediğin şekilde bir şey gelse bile haritanın şöyle bir şey olması gerek, ne kadar normal?

Oyuncu
Desteklemiyorum güvenli alan neden oluyor avcılık alanının küçük bir kısmı gbi olabilir ancak tamamı gbi olamaz sadece havyvanların çıktığı alanın belli olması için bir alan koyulabilir ama bu gbi olamaz. Diğer meslekler gibi düşünün sadece gbi olacaksa  avcılık alanının küçük bir yerine yapılabilir o da avcılık alanın tepesinde bulunan küçük köy tarzı yer var orası olabilir.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Orası güvenli bölge değil. Millet illegal silahlarıyla da avlanıyor. Gereksiz geldi.

Oyuncu
Mesleği illegal yapanlarda domuzu boğazlar artık.

Oyuncu

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 01 Nisan 2026, 21:04
Toplam Oynama: 12 gün, 14 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Kasım 2025, 21:53
Toplam Oynama: 2 gün, 11 saat
Gasp rolü yapanlar, birbirine ateş edenler gibi durumlar yaşandığı için böyle bir öneride bulunmak istedim. Bunlarla alakalı şikayet gelmekte. En azından sınır olursa avcılık dışında kimse birbirini vuramaz gasp edemez diye düşündüğüm için böyle bir ar ge talep ettim

Oyuncu

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 01 Nisan 2026, 21:04
Toplam Oynama: 12 gün, 14 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Kasım 2025, 21:53
Toplam Oynama: 2 gün, 11 saat
Alıntı yapılan: Batuhan. - 24 Ekim 2024, 16:55:33Gasp rolü yapanlar, birbirine ateş edenler gibi durumlar yaşandığı için böyle bir öneride bulunmak istedim. Bunlarla alakalı şikayet gelmekte. En azından sınır olursa avcılık dışında kimse birbirini vuramaz gasp edemez diye düşündüğüm için böyle bir ar ge talep ettim
Politikada yazmıyor ama avcılık bir meslek ve bunu kötüye kullananlar olabilir

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Şöyle bir şey olabilir. Mesleği legal olarak yapanlara karşı bu tarz roller yasaklanabilir. Ama illegal olanlara karşı serbest olabilir. Bunu da silah ruhsatını göstererek kanıtlayabiliriz bence.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: ?Ruthless - 23 Ekim 2024, 22:53:41o bölge bir gbi değil, ilegalde orda yapabiliyor legalde aynı şekilde yapabiliyor. Çıkıpta 1 meslek için oraya gbi yapılmaz hem map alanında koskocaman 1 gbi olması çok saçma, dağa gbi olmamalı orası adı üstünde dağlık alan il-legalde var legalde. Bu argeyi açıcağınıza legal avcılık yapacak olanlar için legal satış yeri gelebilir mesela bunu önerseydiniz iyi olurdu.