LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kıyafet-Kıyafet Mağzası

Başlatan Masher, 23 Ekim 2024, 09:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2025, 13:41
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Biliyorsunuz ki kıyafet alırken bir den fazla seçenek var: Üst, alt, fanila, gövde gibi. Bunlara bir şey alırken kendi kıyafetimiz üstümüzde oluyor ve bazı şeyler kıyafet ile çakıştığı için gözükmüyor. Mesela bir üst aldık diyelim, daha sonrasında o kıyafet kendi kıyafetimiz ile çakışıyor ve neyin olduğunu veya olmadığını göremiyoruz.

Bu şekilde daha açıklayıcı oldu mesela. Bunun için kıyafet alırken alışveriş yerinde kombin sıfırla gibi bir şey olup üstümüzde ki tüm kıyafetleri çıkartması ve ardından daha temiz ve net bi şekilde kıyafet almamızı sağlayabilir

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Elbette o daha kolaylık olur ama üst aldığında altında gözükmeyen fanillayı seçebilirsin direkt yada fanilla kullanacağında da kıyafet olmayan bir üst. Yine de destekledim. Sıfırdan kombin oluştur gibi bir seçenek sunulabilir.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 10 Haziran 2025, 19:33
Toplam Oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ******* *ang
Kadın

Son Giriş: 20 Aralık 2024, 19:39
Toplam Oynama: 2 gün, 10 saat

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Oyuncu
Alıntı yapılan: Sizophrens - 23 Ekim 2024, 09:46:57Elbette o daha kolaylık olur ama üst aldığında altında gözükmeyen fanillayı seçebilirsin direkt yada fanilla kullanacağında da kıyafet olmayan bir üst. Yine de destekledim. Sıfırdan kombin oluştur gibi bir seçenek sunulabilir.

Gelse fena olmaz ama çokta gerekli değil. Bütün kategorileri 1 'e çekin ve ayrı bir kombin kaydedin. Kıyafetçiye geldiğinizde o kombini giyerek kombin yapabilirsiniz, uzun bir süredir böyle yapıyorum şahsen.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Sizophrens - 23 Ekim 2024, 09:46:57Elbette o daha kolaylık olur ama üst aldığında altında gözükmeyen fanillayı seçebilirsin direkt yada fanilla kullanacağında da kıyafet olmayan bir üst. Yine de destekledim. Sıfırdan kombin oluştur gibi bir seçenek sunulabilir.