LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

BAŞKANLIK SEÇİMLERİ

Başlatan KAAN, 05 Kasım 2022, 17:57:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 09 Mart 2024, 12:08
Toplam Oynama: 2 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Sunucuda siyasi bir sistem olması iyi olabilir, tanılan ve yüksek bir mevkiye sahip örneğin savcı yüksek rütbeli polisler, tanınan avukatlar falan bu başkanlık seçimlerine aday olabilirler.Başkanlık için bazı radyo kanallarında adaylar açık oturum yapabilir, vaatlerinden bahsedebilir. Başkan seçildikten sonra başkan olan kişi oyundaki belirli birkaç kanunu oyun dışı yetkililerin onayı ile abartılmayacak şekilde değiştirebilir. Silah ruhsatı fiyatlarını değiştirebilir,Memur alımlarındaki kuralları değiştirebilir, bazı başkanlar ırkçılık yapabilir.
Başkan seçimleri 6 ay aralıklarla olabilir, seçimlere maksimum 3 kişi katılabilir. Çok aday isteği gelirse aralarında kura yapılır. Seçimde aday olarak seçildiğinde belirli bir tutar ödemeleri gerekir  aynı rina rp deki polislik gibi ama bu ücret yüksek mevlalarda olmalı.

Tester
Erkek

Son Giriş: 19 Aralık 2023, 22:49
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Bence oyunculara veya aday olan herhangi birine başkanlık verilmesi pek sağlıklı olmaz. Oylamalarda sorunlar olabilir(Hile, OOC yollar ile oy/mix, bot vs.). Başkan rolü hakkında bilgisi olmayan biri de aday olur ve seçilirse sorun çıkabilir. Yönetimin belirlemesi daha iyi olur.

Oyuncu
Erkek

Başkanlara verilen haklar IC kanunları değiştirmek olacağından oyun dışı yönetime sorularak yapılacak abartı veya yanlış bir karara izin vermeyecekleri düşünüyorum.Başkanlığın verileceği oyuncular sıradan oyuncular olmayacak dediğim gibi oyundaki bir savcı veya yüksek rütbeli polisler olacak. Bu kişiler bu mevkilere gelene kadar rol kavramını gayet iyi anlar diye düşünüyorum. Oylamalar belirli bir tarihte belirli bir saat aralığında devlet binasında /oyver 1/2 gibi olursa pek sorun olacağını sanmıyorum.

Erkek

Son Giriş: 08 Aralık 2025, 19:33
Toplam Oynama: 87 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 07 Mayıs 2026, 17:41
Toplam Oynama: 3 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 07 Aralık 2025, 02:58
Toplam Oynama: 7 gün, 10 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Haziran 2025, 23:43
Toplam Oynama: 12 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 22 Haziran 2025, 23:36
Toplam Oynama: 10 gün, 0 saat

Oyuncu

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 21 Haziran 2025, 09:10
Toplam Oynama: 38 gün, 20 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 22 Aralık 2025, 17:24
Toplam Oynama: 3 gün, 18 saat
yüksek rütbeli polisin katılması saçma onu anlamadım ama normal bir şekilde başkanlık sistemi gelebilir. eyalet başkanı rolleri gayet güzel olabilir. desteklemeyenleri anlamadım

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 22 Ağustos 2024, 19:19
Toplam Oynama: 27 gün, 6 saat
Birlik: ********* ********* ***** Org
Erkek

Son Giriş: 20 Ağustos 2024, 01:03
Toplam Oynama: 15 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 19 Ağustos 2024, 19:18
Toplam Oynama: 19 gün, 13 saat
Erkek

Son Giriş: 18 Ağustos 2024, 01:43
Toplam Oynama: 3 gün, 5 saat
Kadın

Son Giriş: 17 Ağustos 2024, 10:26
Toplam Oynama: 4 gün, 13 saat
ben başkan olacağım gelirse

Bu gelmezse bende yokum, medium rp'den çıkın artık hadi yine medium olsunda bu kadar rol kısıtlaması olmasın.

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: welovelapd - 11 Kasım 2022, 19:34:23yüksek rütbeli polisin katılması saçma onu anlamadım ama normal bir şekilde başkanlık sistemi gelebilir. eyalet başkanı rolleri gayet güzel olabilir. desteklemeyenleri anlamadım
Şuanki siyasetcilere baktığında ya doktor ya avukat. Sunucudaki normal bi vatandaşın aday olması saçma olur başkan olacak kişinin tanınmış, iyi noktada olan doktor,avukat,polisler arasından seçilmesi gerekiyor.

Oyuncu
Bu sistem çok sancılı bir süreç, oyuncu sirkülasyonuna bağlı. Oyuncularımız bu sisteme adepte olabilecek mi? her bir partinin görüşü farklı olur, kimi parti çevreye duyarlı olur kimi parti inşaat alanında reformlar yapar. Maximum 3 kişi katılabilirsiniz dediniz, peki bu 3 kişi kimlerden seçilir? Bu tür soruları sormamız gerekiyor.

Başkan olabilmesi için Meclis olması lazım, meclisi oturttuk diyelim ve partide kurduk bu partilerin oyuncular tarafından yani halk tarafından tanınan ve sevilmesi gereken birisi olması. çok sancılı bir süreç.

Amerikan ideolojisi bilen ve benimseyen bir karakter olması gerekiyor. Ki bunu yapabilecek kişi sayısı çok azdır.

Ben şuanlık desteklemiyorum.