LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

IC Kanıtlandırma HK

Başlatan #AlediaN, 30 Eylül 2024, 21:05:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 12:13
Toplam Oynama: 251 gün, 13 saat
Birlik: *** *ews

Lv.38

Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 05:56
Toplam Oynama: 49 gün, 3 saat
Birlik: ****asy
IC Kanıt bir suçun veya olayın görüntüsünün bir kişi tarafından yakalanmış ve rolünün gerçekleştirilmiş olması durumunda, IC kanıtı olarak kullanılabilir.

Oyuncuların yapacağı emotesal rollerin tümünde yönetim tarafından SS istendiğinde gönderilmesi sorumluluğu oyuncuya aittir.  Alınan ss'ler üzerinde oynama ve kırpma işlemi yapılmamalıdır.

Yanlış Video, Bu şekilde videoların kanıt niteliği taşımaması gerekiyor.
Herkes kafasında kamera ile geziyormuş gibi şikayet oluşturamasınlar, Telefon, Kamera, CCTV, Bodycam gibi açılardan çekilen görüntüler kanıt yerine geçmeli

Bir şikayet açılacağı zaman bunun rollerinin daha önceden yapılmış olmalı, Bir odada rolsel olarak bir cctv taktırıldıysa bunu kanıtlandırılmalı ve şikayet o şekilde değerlendirilirmeli

Doğru şekilde çekilen, kanıtlandırılabilir video örneği.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 13:25
Toplam Oynama: 94 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Selam, ev içerisinde güvenlik kameraları ve farklı türden güvenlik lisansları varsa, bunun rolü zaten yapılabilir. Karşı oyuncuya emote gösterme zorunluluğu sadece  anlık video kayıtları için geçerlidir. (Bknz; telefonu alır video çeker)

Telefon görüşmeleri sırasında ses kaydı alındığına dair /pdo kullanmaya gerek yoktur.  Bunun adına ARGE açmanı çözemedim.  Rol sunucusunda olan herkes bu kuralı bilir.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:40
Toplam Oynama: 25 gün, 4 saat
Birlik: SanFieVen
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:40
Toplam Oynama: 24 gün, 1 saat
Birlik: ****** ********* ****isi

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:12
Toplam Oynama: 1 gün, 11 saat

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 10 Haziran 2025, 19:33
Toplam Oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ******* *ang
Kadın

Son Giriş: 20 Aralık 2024, 19:39
Toplam Oynama: 2 gün, 10 saat
Görev başındaki memurlara şikayet açarken kendi çektiğin görüntüler kanıt olarak kullanılabilir. Şikayetin incelenirken, paylaştığın kayıt sanki o memurun vücut kamerasından çekilmiş gibi bir rol yapılabilir. Altını çiziyorum "görev başındaki" memurlara karşı bu yapılabilir. Çünkü görevlerinin başındayken doğal olarak üzerlerinde bodycam olacaktır.
Senin paylaştığın videodaki görüntülerin kanıt olarak kullanılmasını ben de desteklemiyorum. Sonuç olarak memur şu an sivilde ve üzerinde herhangi bir kamera vb. bulunmuyor.

Alıntı yapılan: pag - 05 Ekim 2024, 16:22:00Görev başındaki memurlara şikayet açarken kendi çektiğin görüntüler kanıt olarak kullanılabilir. Şikayetin incelenirken, paylaştığın kayıt sanki o memurun vücut kamerasından çekilmiş gibi bir rol yapılabilir. Altını çiziyorum "görev başındaki" memurlara karşı bu yapılabilir. Çünkü görevlerinin başındayken doğal olarak üzerlerinde bodycam olacaktır.
Senin paylaştığın videodaki görüntülerin kanıt olarak kullanılmasını ben de desteklemiyorum. Sonuç olarak memur şu an sivilde ve üzerinde herhangi bir kamera vb. bulunmuyor.

Sivil memur zaten IC kanıt barındıramaz, dedektif değilse tabii.

Ek olarak, zaten memurun bodycam kaydıymış gibi kullanılır. Kişinin kendi yüklediği kanıt OOC olarak geçer.

Oyuncu
desteklemiyorum, gereksiz