LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Araç/Mülk alım-satım ilanları tekrar aktif edilsin.

Başlatan pag, 30 Eylül 2024, 15:15:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 10 Haziran 2025, 19:33
Toplam Oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ******* *ang
Kadın

Son Giriş: 20 Aralık 2024, 19:39
Toplam Oynama: 2 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)

Başlıkta belirttiğim gibi bu tür ilanların tekrardan aktif edilmesi gerekiyor. Son güncellemeden sonra insanları bidbay kullanmaya teşvik etmek amacıyla araç/işyeri/ev alım-satım ilanları yasaklandı bildiğiniz gibi. Aradan yaklaşık 1 hafta geçti ve şu an baktığımızda sunucudaki ticaret resmen öldü. Ben IC olarak ticaretle çok uğraşan birisiyim. Sürekli al-sat yaparak para kazanıyordum. Son güncellemeden sonra hiçbir şekilde mülklerimi satamıyorum. Forumda konular açıyorum, ikinci el pazarında araçlarımın başında bekliyorum yine de bir alıcı bulamıyorum.

Bidbay platformunun eksiklerini anlatmakla bitmez. Aşırı karışık bir yapısının oluşu, kullanmasının zor oluşu ve eski ilanlarla dolu olması gibi sebeplerden ötürü benim gibi birçok insanın o platformu kullanmadığını biliyorum. Ayrıca ilanı önerilenlere çıkartmak için 15 bin dolar gibi bir miktar ödememiz gerekiyor ki bu parayı ödesek bile mülkümüze alıcı bulabilmemizin garantisi olmuyor.

İşin özeti; eskiden olduğu gibi yayın ajanslarından mülk ticareti reklamları verebilelim. Şu anki durumda zaten ölü olan sunucu ticareti daha da vahim bir duruma geldi. Mevcut sistemden kimsenin memnun olmadığını da tahmin etmek pek zor değil.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Olabilir çünkü uygulama hiç güzel bi durumda değil. Her şey bi yana, uygulamayı kullanması çok uğraştırıcı.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Bu işin ticaretini yapıyorsanız, galeri veya emlak türü işyeri açıp işyeri reklamı verebilirsiniz.