LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Motor Ömrü ve Yağ Seviyesi Hakkında

Başlatan qwerty, 27 Ağustos 2024, 12:16:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 16 Eylül 2025, 03:39
Toplam Oynama: 14 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Sunucuda araç stokları bile ayda bir tane gelir iken, ve para kazanması da pek kolay sayılmazken, sadece araba süren, veya arabasıyla sosyal rollere gitmek isteyen insanlar bile Motor ve Yağ seviyesinden dolayı sıkıntılar yaşayabileceğini düşünüyorum, Zaten Kilometre artıyor bunu daha da zorlaştırmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum, Anladığım kadarıyla motor durumu düştükçe bir süre sonra araç çöp oluyor, tamam, evet gerçekçi fakat gerçek hayatta bir motor yıllarca kullanabiliyor ve ben sunucuya yakışacağını düşünmüyorum.

Zorlaştırmamak gerekli, bence olmasa da olur.

Oyuncu
Kadın

Alıntı yapılan: !DesTroyeR! - 27 Ağustos 2024, 12:19:13Zorlaştırmamak gerekli, bence olmasa da olur.

Yanii, bende bir umut yazdım, Hera'nın umursayacağını sanmıyorum, çünkü rol yokken sadece motor sürüyorum, zaten araç kilometresi artıyor, benzin parası harcıyorum, Sürekli farmlamak isteyen birisi değilim, herkesin binlerce para harcadığı araç motor seviyesi sıfır olduğunda çöp olucak olması kötü

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Gelecek güncellemelerde değişiklik olacağı söylenmiş zaten.  Her şey gerçek hayata göre uyarlanacak olsa böyle bir sistemi sunucuya eklemeye ne gerek var?

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Araç piyasası zaten uçuşta. Zaten stoklar sınırlı sayıda. Kilometre arttıkça zaten araçlar geç çalışıyor. Bir de üstüne bu tarz bir sistem gelirse iyice zorlaşır hayat. Az önce Vespucci'den iskeleye gittim aracın yağı %0.02 azaldı bile. Çok sıkıntı yaratacak ve can sıkacak bir sistem. Sırf tamirhanelere rol çıkarmak için insanların "amacı araba sürmek olan bir oyunda" araç sürmesini kısıtlamamalısınız.

Oyuncu
Kadın

Alıntı yapılan: MacbetH - 27 Ağustos 2024, 14:49:44Araç piyasası zaten uçuşta. Zaten stoklar sınırlı sayıda. Kilometre arttıkça zaten araçlar geç çalışıyor. Bir de üstüne bu tarz bir sistem gelirse iyice zorlaşır hayat. Az önce Vespucci'den iskeleye gittim aracın yağı %0.02 azaldı bile. Çok sıkıntı yaratacak ve can sıkacak bir sistem. Sırf tamirhanelere rol çıkarmak için insanların "amacı araba sürmek olan bir oyunda" araç sürmesini kısıtlamamalısınız.

Evet, cidden tamamen sana katılıyorum, birilerinin ses getirmesi lazım, yoksa artık sesimiz çıkmayacak, aynı zamanda tamirhanelere rol getirmek istiyorlar ise mekanikleri onlara verebilirler, fakat bu aracın motor durumu git gide düşecek.

Oyuncu
Merhabalar,

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, araç kullanımıyla ilgili yapılan bu güncellemeyi destekliyorum . Araçlarımızı sürekli son gaz kullanarak oradan oraya hızla giderken, herhangi bir hasar veya kaygı yaşamadan yola devam ediyorduk. Ancak bu güncellemeyle, daha dikkatli ve özenli sürmeyi öğrenmek zorunda kalıyoruz. Bu durumun, araçlarımıza daha fazla değer vermemizi sağlaması açısından faydalı olacağını düşünüyorum.

Umarım bu tür düzenlemeler devam eder ve sorumsuzca hız yapan sürücülerin sayısı azalır, böylece araçlar daha da kıymet kazanır.Ar'ge yi desteklemiyorum o yuzden.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Biraz gerçeğe dayalı olması iyi. Fazla da abartmaya gerek yok.

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 10 saat
Desteklemiyorum. Günlük olarak kullandığımız araçlar, sadece temizlik ve yakıtla yetinmeyecek kadar detaylı bakım gerektiriyor, bu açıdan yeni güncelleme gayet yerinde duruyor. Hatta bana göre, modifiye işlemleri de kısmen veya tamamen mekaniklere bırakılmalı. Herkesin profesyonel yarış araçları gibi modifikasyonlar yapması zaten absürt görünüyor.