LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

OOC araç vergileri

Başlatan Rei-, 14 Ağustos 2024, 23:52:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Desteklemeyenlerde ya OOC araç yok, ya da bütün zamanını sunucuda geçiriyor. Başka bir açıklaması yok maalesef.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 14 Eylül 2024, 00:18
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Erkek

Son Giriş: 14 Eylül 2024, 00:17
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 13 Eylül 2024, 23:19
Toplam Oynama: 0 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Ağustos 2024, 22:58
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
Donate araçlarında vergisi olması çok iyi bir durum. Tek sorun vergilerin biraz fazla yüksek olması. Yarı yarıya rakamlar inebilir diye düşünüyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Ekim 2025, 16:59
Toplam Oynama: 169 gün, 6 saat
Bu vergiler nedir böyle rezillikten başka bir şey değil herada baştaki adamı takip ediyor vergi konusunda belli oldu

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Gerek yok, paran yoksa Ferrari'ye de binme. Reisin yolundan devam. Gerçek hayatta da Rolls-Royce ile Tofaşın gerek kasko olsun gerek poliçeleri vs olsun vergileri arasında uçurumlar var. Altında lüks/Süpercar bir araca saatlik 6$ vergi ödeyip, döküntü bir araçla saatlik 25$ vergi ödemekte biraz saçma olur. Pay to Win kapatılsın.Desteklemiyorum.

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: beratmethe - 15 Ağustos 2024, 00:26:05OOC Araç alma sisteminin popülerleştiği anlardan beri söyleniyor, eğer senin IC olarak cebinde & bankanda o aracı fulleyebilecek veya benzinini alabilecek paran yoksa OOC araç alma. Cebinde beş kuruş para olmayan kişilerin altlarında lüks araç görmekten sıkıldık, vergi sistemi de aşırı iyi oldu. Eğer vergiye para yetiştiremiyorsanız araçlarınızı satabilirsiniz, bunun için de bir sistem mevcut (/premiumaracaktar).

Desteklemiyorum.
Burda herkes senin gibi hayatının 10 saatini rinada geçirmiyor kimimiz işe gidiyor kimimiz üniversitesi var sosyal hayaşantısı var insanların senin için günde 1 saat otobüs kasmak kolay olabilir bu kadar fazla oyunda olduğun için ama ben zaten her gün giremiyorum birde girdiğimde ooc araç için vergi parası kasıcaksam rezilliktir bu sistemi en başında getirse herkes ona göre davranırdın sonradan böyle bir rezillik olamaz

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Saatlik 200$ vergisi olsa 24 saatte 4.800$ yapar. Tırcılıkta sadece 1 turda 6500$-6700$ arası para kazanabiliyorsun, ve bir turda 12 dk falan sürüyor. 12 dakikanı da ayıramıyorsan, lüks takılmayıverin. (Elbette bu sadece 1 araç için daha fazla aracınız varsa daha fazla emek lazım kıps;))

Oyuncu
Erkek

Alıntı yapılan: Last1x - 15 Ağustos 2024, 00:58:09
Alıntı yapılan: beratmethe - 15 Ağustos 2024, 00:34:39
Alıntı yapılan: Rei- - 15 Ağustos 2024, 00:29:57
Alıntı yapılan: beratmethe - 15 Ağustos 2024, 00:26:05OOC Araç alma sisteminin popülerleştiği anlardan beri söyleniyor, eğer senin IC olarak cebinde & bankanda o aracı fulleyebilecek veya benzinini alabilecek paran yoksa OOC araç alma. Cebinde beş kuruş para olmayan kişilerin altlarında lüks araç görmekten sıkıldık, vergi sistemi de aşırı iyi oldu. Eğer vergiye para yetiştiremiyorsanız araçlarınızı satabilirsiniz, bunun için de bir sistem mevcut (/premiumaracaktar).

Desteklemiyorum.
Benim IC param yok ve IC para kasmak istemiyorum, rol yapmak istiyorum. IC param olmadığı için ben OOC araç aldım vergisi düşük diye. Bunun sonradan değişmesi sıkıntılı bir durum. Bir çok oyuncu da bu konudan dolayı OOC araçlarını silmek zorunda kalacak.
Bence miktar çok değil, rol yapma ayağına on tane araç dizdiyseler bilemem tabii. Örnek olarak günlük 50 K vergi ödüyorum, sistemi de haklı buluyorum. Benim gibi ödeyen bir kaç kişi var, bu bir kaç kişi de kenarda parasını tutmuş tabii. Kısaca günde 1 saatinizi otobüse ayırabilirsiniz.

Kardeşim herkesin günde bir saat otobüs kasıcak kadar vakti yok, biz burada top 30 listeside görünmek için oynamıyoruz rol yapmak için oynuyoruz, 1 saat az bir süre değil akşam girip 1-2 saat rol yapan insanlar ile dolu sunucu yaptığın yorum saçmalıktan ibaret.
onda onu anlayabilicek kapasite yok beyni erimiş günün 10 saatini rinada geçirmekten bir hayatı yok başka ona o yüzden 1 saat meslek yapmak kolay gözüküyor

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 14 Eylül 2024, 00:18
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Erkek

Son Giriş: 14 Eylül 2024, 00:17
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 13 Eylül 2024, 23:19
Toplam Oynama: 0 gün, 18 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Ağustos 2024, 22:58
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
Alıntı yapılan: Radcliff - 15 Ağustos 2024, 11:07:16

Desteklemiyorum.
Burda herkes senin gibi hayatının 10 saatini rinada geçirmiyor kimimiz işe gidiyor kimimiz üniversitesi var sosyal hayaşantısı var insanların senin için günde 1 saat otobüs kasmak kolay olabilir bu kadar fazla oyunda olduğun için ama ben zaten her gün giremiyorum birde girdiğimde ooc araç için vergi parası kasıcaksam rezilliktir bu sistemi en başında getirse herkes ona göre davranırdın sonradan böyle bir rezillik olamaz

Günde en fazla 1 saat bilgisayar başına oturuyorum. Burada sistemin zaten bu şekilde olması lazım. Parayı veren düdüğü çalarsa olacaklar çok kötü olur.  :laugh2:

Lv.22

Kadın

Son Giriş: 11 Aralık 2024, 18:15
Toplam Oynama: 4 gün, 13 saat
Kadın

Son Giriş: 14 Ocak 2025, 04:44
Toplam Oynama: 83 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 09 Aralık 2024, 20:22
Toplam Oynama: 1 gün, 12 saat
Sadece bir araç modelini bile 1500 TL gibi yüksek fiyatlardan markete sunup oyuncuların alması için vergisini düşük tutup daha sonra da bir anda vergisini fullemek hem etik hem mantıklı değil. Herkes o vergilere güvenip aracını aldı, gidip yüksek vergi ödeyecekse belki almayacaklardı. Madem böyle bir şey yapılacak, OOC araç satarken bildirmeniz lazım vergiler değişebilir diye ki millet ona göre alsın ve mağdur olmasın. Yanlış bir hareket.

Böyle bir sistem getiriyorsanız donate araç iade sistemi de getirin paramızı alalım, kimse bunun için bir ton para ödemedi.

Destekliyorum. Açıklamalar fazlasıyla yapılmış.