LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

OOC araç vergileri

Başlatan Rei-, 14 Ağustos 2024, 23:52:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 23 Nisan 2026, 01:00
Toplam Oynama: 40 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 13 Mayıs 2024, 23:21
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Argeyi destekliyorum, vergiler çok absürt olmuş eski haline dönsün.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 23 Mayıs 2025, 02:55
Toplam Oynama: 49 gün, 10 saat

Lv.17

Kadın

Son Giriş: 30 Ağustos 2024, 03:59
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
İyi olmuş evlerinde vergisi artsın, hatta bankadan transfer atarken bile vergi kezsin.. Yoksa direk PW'e dönüyor. Biraz düzelir bir kaç güne ekonomi

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Geçmiş olsun, bir kat daha arttı.

Bağışçı

Lv.31

Kadın

Son Giriş: 05 Mart 2026, 21:33
Toplam Oynama: 1 gün, 2 saat

Lv.31

Erkek

Son Giriş: 05 Mart 2026, 21:32
Toplam Oynama: 0 gün, 10 saat
Alıntı yapılan: Zined - 15 Ağustos 2024, 01:16:15İyi olmuş evlerinde vergisi artsın, hatta bankadan transfer atarken bile vergi kezsin.. Yoksa direk PW'e dönüyor. Biraz düzelir bir kaç güne ekonomi

Ar-ge'yi değil bu yorumu destekliyorum evlerinde vergilerinin artması gerek 500 bin sistem değeri olan evlere 3 milyon 5 milyon para istiyolar sanki devletten vergi kaçırıyomuş gibi stopajı mı az ödemeye çalışıyosunuz ?

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Mart 2026, 19:23
Toplam Oynama: 1 gün, 12 saat
Alıntı yapılan: tesisatcifizz - 15 Ağustos 2024, 01:18:03
Alıntı yapılan: Zined - 15 Ağustos 2024, 01:16:15İyi olmuş evlerinde vergisi artsın, hatta bankadan transfer atarken bile vergi kezsin.. Yoksa direk PW'e dönüyor. Biraz düzelir bir kaç güne ekonomi

Ar-ge'yi değil bu yorumu destekliyorum evlerinde vergilerinin artması gerek 500 bin sistem değeri olan evlere 3 milyon 5 milyon para istiyolar sanki devletten vergi kaçırıyomuş gibi stopajı mı az ödemeye çalışıyosunuz ?

Tamamıyla katılıyorum, insanların kenarda tuttuğu 8-10 tane evleri var ve bunlara adam gibi vergi ödemedikleri artı olarak çok yüksek fiyatlara sattıkları için sunucuya yeni başlayan insanlar ev bulamıyor, $200.000 fiyatında bir ev bulmaya çalıştığımızda da bu arkadaşlar, "Köpek kulübemde kalabilirsiniz" gibi saçma sapan rollere giriyor. Düzene girmesi gereken bir şey. Ev vergileri en az iki üç kat artmalı.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Aralık 2025, 01:53
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
Birlik: ***ena
Kadın

Son Giriş: 08 Aralık 2025, 01:52
vergi sebebiyle ooc araç aldık şimdi olana bakın destekliyorum

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2026, 21:43
Toplam Oynama: 35 gün, 3 saat
Birlik: ******IAN
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2026, 20:34
Toplam Oynama: 0 gün, 14 saat
Birlik: ******IAN
Sistem gayet normal bence. Düşük vergi isteyen düşük model araba kullansın. Altınızda lamborghiniyle gezip 10 dolar vergi ödememelisiniz. OOC arabalara verdiğiniz para ucuz vergili araç için değil o modlu (hızlı, ekstra özelliklere sahip ve güzel gözüken) arabayı kullanmak için. Oyunun parası değersizleşti zaten, paranın değerinin yükselmesi için iyi olur. Evlerin de vergileri arttırılmalı. Bir oyuncunun bir, ikiden fazla evi olmamalı eğer olmasını istiyorsa vergisini fazlasıyla ödemeli. Sunucunun zengin kesiminin üçer dörder evi var. Çoğu insanın da evi yok.

Oyuncu
muhtemelen oyuna 1 tl bile atmadın. Bende yok kimse de olmasın mantığına girmen sıkıntılı bir düsünce. 10 15 tane ooc aracın olsa bu yorumu yapmazdın. Bir sistem bir yerden alıyorsa bir yerden vermeli fakat bu sadece alıyor benim 10 dolar olan vergimin 150 ye çıkması kabul edilebilir bisi degil. En başta aldığım da vergisi böyle olsa bir sıkıntı olmazdı. Biz de ona göre almazdık.

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 06 Aralık 2025, 21:40
Kadın

Son Giriş: 03 Aralık 2025, 21:19
Toplam Oynama: 0 gün, 11 saat
Araç anahtarları vergisi düzelebilir 15$ bence çok fazla

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Alıntı yapılan: Gingertail - 15 Ağustos 2024, 01:29:04
Alıntı yapılan: tesisatcifizz - 15 Ağustos 2024, 01:18:03

Tamamıyla katılıyorum, insanların kenarda tuttuğu 8-10 tane evleri var ve bunlara adam gibi vergi ödemedikleri artı olarak çok yüksek fiyatlara sattıkları için sunucuya yeni başlayan insanlar ev bulamıyor, $200.000 fiyatında bir ev bulmaya çalıştığımızda da bu arkadaşlar, "Köpek kulübemde kalabilirsiniz" gibi saçma sapan rollere giriyor. Düzene girmesi gereken bir şey. Ev vergileri en az iki üç kat artmalı.

Kenarda tuttuğu 8-10 evi olan da donate araç vergisinden fazla para ödüyor. Aktif olarak kullandığım üç evim var, üçünün de vergisi donate aracımın yeni güncellemeyle gelen vergisinden daha pahalı. Adam gibi vergi ödememek diye bir durum yok, ev alıyorsun (şu an en ucuz dekorsuzlar 500 bin), 300-400 bine (en ucuz, daha da artabiliyor) dekor attırıyorsun. $200.000 fiyatında bir ev bulamama nedenin de bu, verdiğin para dekoru bile karşılamıyor ki sunucu ekonomisinde $200.000 para değil.

50 dakikalık otobüs turu minimum 35 bin veriyor, tug kiralayıp 530.000 gram balık kassan 3 saatte en az 100 bin (inciler/yüzükler hariç) kazanıyorsun. Taksi alıp sürsen bile kilometresi 1000 dolar. Ev piyasasındaki tek düzensizlik fahiş fiyat uygulamaları. Vergilerde bir sorun yok. Meslek kasamıyorum, meslek kasmak istemiyorum diyorsan da yapacak bir şey yok. Herkes o evleri mesleğini kasarak zamanını harcayarak almış. Bir o kadar da emek harcayarak dekorunu yaptırmış. Ev vergileri ona da katlansa o fiyat bandına ev bulamazsınız. İşbaşı AFK atan adamla mesleğe zaman ve emek ayıran adamın da ayrıcalığı bu.