LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

OOC araç vergileri

Başlatan Rei-, 14 Ağustos 2024, 23:52:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Eski sisteme dönülsün. Bu sistemin sunucuya hiç bir katkısı yok olmadığı gibi zararı var. 10-20 tane OOC araç alanlar bu vergiyi ödemesi imkansız. Yeni OOC araç alacak kişiler de vergisinden dolayı almayacak. Sunucunun gelirine ve oyuncuya tamamen zarar.  Zaten IC paramız olmadığı için OOC araç alıyoruz buna IC vergi yüklemek oyuncuya işkence ve alınan ürünü kötü bir ürün ile değiştirmektir.

Oyuncu
Tamamen destekliyorum.Bu sistem sunucunun yararından çok zararına olduğunu düşünüyorum.

Destekliyorum böyle bir vergi sistemi sw başında olsaydı evet haklısınız ama sonradan bir anda düşüp alın size vergi ödeyin demek aşırı ağır ve baskıcı ben şimdi sw başında 5 araba aldım diyelim o zamana kadar ödedigim vergi 5er dolardan 25dolar saatlık ama aradan sadece gecen 24 saatte yüzde beş yüz gibi bir artış getirmek aşırı ağır zaten ooc araçları bir marka iki hurda parasının ucuz olması üç vergisinin az olmasından dolayı alıyorduk bu kadar bence ağır o yüzden destekliyorum

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 12:13
Toplam Oynama: 251 gün, 13 saat
Birlik: *** *ews

Lv.38

Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 05:56
Toplam Oynama: 49 gün, 3 saat
Birlik: ****asy

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 07 Mart 2026, 18:48
Toplam Oynama: 1 gün, 20 saat
Birlik: ***rma

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Bu konuyu sonuna kadar destekliyorum. Sunucuya ve biz oyunculara tamamen zarar, temennimiz eski haline geri döndürülmesi.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2025, 14:27
Toplam Oynama: 202 gün, 7 saat
OOC Araç alma sisteminin popülerleştiği anlardan beri söyleniyor, eğer senin IC olarak cebinde & bankanda o aracı fulleyebilecek veya benzinini alabilecek paran yoksa OOC araç alma. Cebinde beş kuruş para olmayan kişilerin altlarında lüks araç görmekten sıkıldık, vergi sistemi de aşırı iyi oldu. Eğer vergiye para yetiştiremiyorsanız araçlarınızı satabilirsiniz, bunun için de bir sistem mevcut (/premiumaracaktar).

Desteklemiyorum.

Oyuncu
Alıntı yapılan: beratmethe - 15 Ağustos 2024, 00:26:05OOC Araç alma sisteminin popülerleştiği anlardan beri söyleniyor, eğer senin IC olarak cebinde & bankanda o aracı fulleyebilecek veya benzinini alabilecek paran yoksa OOC araç alma. Cebinde beş kuruş para olmayan kişilerin altlarında lüks araç görmekten sıkıldık, vergi sistemi de aşırı iyi oldu. Eğer vergiye para yetiştiremiyorsanız araçlarınızı satabilirsiniz, bunun için de bir sistem mevcut (/premiumaracaktar).

Desteklemiyorum.
Benim IC param yok ve IC para kasmak istemiyorum, rol yapmak istiyorum. IC param olmadığı için ben OOC araç aldım vergisi düşük diye. Bunun sonradan değişmesi sıkıntılı bir durum. Bir çok oyuncu da bu konudan dolayı OOC araçlarını silmek zorunda kalacak.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Sistemin eski haline döndürülmesini destekliyorum. Sunucuda 10-20 premium aracı olan bir oyuncunun hiçbir artısı ya da eksisi yok; sadece parasını verip almış ve kullanıyor. Bu durum, sadece birkaç oyuncuyu ilgilendirirken, on ya da yirmi kişinin suistimalinin bedeli, kalan beş yüz kişiye ödetilmemelidir. Premium araç sahipleri, hiçbir telafi sunulmadan bir günde zarara uğratıldı.

Araç ve ev anahtarlarına ayrı vergi uygulanması da oldukça garip bir durum. Bu, hiçbir roleplay sunucusunda bulunmayan ve gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir uygulamadır. Eğer premium araçlar suistimal ediliyorsa, anahtarları market ürünü olarak eklenebilir ve 50-100 TL gibi bir fiyata satılabilir. Ancak, bu yükün araç sahiplerine yıkılması daha da haksız olur.

Anahtar vergilendirmeleri, mülk sahiplerinden ziyade anahtar taşıyıcılarına yansıtılmalı. OOC araç vergilendirmelerinin artışa geçmesi ile birlikte sunucuda VIP ya da VIP+ sahibi olmayan oyuncular oyun dışı faktörler nedeniyle geriye düşüyor.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2025, 14:27
Toplam Oynama: 202 gün, 7 saat
Alıntı yapılan: Rei- - 15 Ağustos 2024, 00:29:57
Alıntı yapılan: beratmethe - 15 Ağustos 2024, 00:26:05OOC Araç alma sisteminin popülerleştiği anlardan beri söyleniyor, eğer senin IC olarak cebinde & bankanda o aracı fulleyebilecek veya benzinini alabilecek paran yoksa OOC araç alma. Cebinde beş kuruş para olmayan kişilerin altlarında lüks araç görmekten sıkıldık, vergi sistemi de aşırı iyi oldu. Eğer vergiye para yetiştiremiyorsanız araçlarınızı satabilirsiniz, bunun için de bir sistem mevcut (/premiumaracaktar).

Desteklemiyorum.
Benim IC param yok ve IC para kasmak istemiyorum, rol yapmak istiyorum. IC param olmadığı için ben OOC araç aldım vergisi düşük diye. Bunun sonradan değişmesi sıkıntılı bir durum. Bir çok oyuncu da bu konudan dolayı OOC araçlarını silmek zorunda kalacak.
Bence miktar çok değil, rol yapma ayağına on tane araç dizdiyseler bilemem tabii. Örnek olarak günlük 50 K vergi ödüyorum, sistemi de haklı buluyorum. Benim gibi ödeyen bir kaç kişi var, bu bir kaç kişi de kenarda parasını tutmuş tabii. Kısaca günde 1 saatinizi otobüse ayırabilirsiniz.