LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

GBİ içerisinde kolluk kuvvetlerinin ateş edebilmesi ve müdahalede bulunabilmesi

Başlatan Mosi, 12 Ağustos 2024, 02:11:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çokta süratlı gitmiyorlar, bu arac ıle atması normal. Otobanda 200 km uzerınde pit atanlarda var

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 15 Aralık 2024, 00:25
Toplam Oynama: 27 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 16 Temmuz 2024, 23:15
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Bazılarının çok zoruna gitmiş AR-GE  :laugh: ama unuttukları bir şey var karşılarındaki yani biz kolluk kuvvetiyiz, siz ise illegalsiniz bu durumu fark edemiyorsunuz sanırım. Söylediğiniz durumlarda ise UCP kısmından şikayet oluşturabilirsin. Ha yok İC şikayet açmak istersen LSPD > Online işlemler kısmından İC şikayette oluşturabilirsin. Ama bunlar bana yetmiyor dersen o zaman buyur hazımsızlığa birebir;
Spoiler:

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Alıntı yapılan: halkinadami amos - 14 Ağustos 2024, 21:21:59çokta süratlı gitmiyorlar, bu arac ıle atması normal. Otobanda 200 km uzerınde pit atanlarda var
Boş ver, sen bu sunucuya göre öğren bari. Sunucu hard rp falan değil, kaza yapıldığında bunun rolleri hâliyle yapılmıyor. Daha da fazla açıklama yapılmaz size.

tamam kanka sen güvenli bölgede ateş etmeyi iste hakkını iste. Ben senin arkandayım. Sen öylecene adama 30 mermi yağdır, adam da öküzün trene baktığı gibi baksın. Beanbag ve Teaser yetiyor güvenli bölgeler için

zaten sunucuda polisler ne zaman bir şeyde eksik kalsa, hemen arge açarlar. Neden? Çünkü illegallerden bir konuda illaki eksik kalacaklar. Ne konuda mesela? Rk konusunda, şikayetlerden de bir şekilde uyarı ile kurtulurlar. Çünkü sicilsiz oynamayı çok severler.

Helper
Alıntı yapılan: Mosi - 14 Ağustos 2024, 21:37:01Bazılarının çok zoruna gitmiş AR-GE  :laugh: ama unuttukları bir şey var karşılarındaki yani biz kolluk kuvvetiyiz, siz ise illegalsiniz bu durumu fark edemiyorsunuz sanırım. Söylediğiniz durumlarda ise UCP kısmından şikayet oluşturabilirsin. Ha yok İC şikayet açmak istersen LSPD > Online işlemler kısmından İC şikayette oluşturabilirsin. Ama bunlar bana yetmiyor dersen o zaman buyur hazımsızlığa birebir;
Spoiler:

Gereksiz aksiyon ve adrenalin arayan genç yaştaki küçük dostumadır bu söyleyeceklerim. İstediğin kadar Legal tarafında ol ister polis, ister şerif olarak rollerini sağla. İllegal adı altında bahsettiğin adamların içerisinde onaylı Mafya, Baron rolü yapan adamlar sandığın gibi öyle çete olarak rol yapanlardan daha üstün. Polisin bile kolay kolay agresif yapmaya gücü yetmeyeceği, yeri geldiğinde hapise bile atamayacağı anları yakalayabilecek adamları da İLLEGAL kelimesi adı altında bahsettiğini unutma. Polis ya da Şerif, İLLEGAL'in gücünü öyle iki kelimeyle hafife alamaz. Gerçek hayatta bakkaldan çalmaya korktuğun çikolata gibi değil bu işler, adamlar kafa kesiyor, polis öldürüyor, uyuşturucu ticareti yapıyor. DM arayış kafası ile yazdığın düşüncesine kapıldım.  Zoruna gidiyorsa HERA sana şikayet oluştur diye forum vermiş, "YENİ ŞİKAYET" kısmına mousenin imlecini götürüp sol tık yapabilirsin.

Lazım olur cano .d

Tester
Erkek

Son Giriş: 06 Haziran 2026, 13:43
Toplam Oynama: 70 gün, 13 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 15 Aralık 2024, 00:25
Toplam Oynama: 27 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 16 Temmuz 2024, 23:15
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Alıntı yapılan: Bieronke - 18 Ağustos 2024, 08:43:16
Alıntı yapılan: Mosi - 14 Ağustos 2024, 21:37:01Bazılarının çok zoruna gitmiş AR-GE  :laugh: ama unuttukları bir şey var karşılarındaki yani biz kolluk kuvvetiyiz, siz ise illegalsiniz bu durumu fark edemiyorsunuz sanırım. Söylediğiniz durumlarda ise UCP kısmından şikayet oluşturabilirsin. Ha yok İC şikayet açmak istersen LSPD > Online işlemler kısmından İC şikayette oluşturabilirsin. Ama bunlar bana yetmiyor dersen o zaman buyur hazımsızlığa birebir;
Spoiler:

Gereksiz aksiyon ve adrenalin arayan genç yaştaki küçük dostumadır bu söyleyeceklerim. İstediğin kadar Legal tarafında ol ister polis, ister şerif olarak rollerini sağla. İllegal adı altında bahsettiğin adamların içerisinde onaylı Mafya, Baron rolü yapan adamlar sandığın gibi öyle çete olarak rol yapanlardan daha üstün. Polisin bile kolay kolay agresif yapmaya gücü yetmeyeceği, yeri geldiğinde hapise bile atamayacağı anları yakalayabilecek adamları da İLLEGAL kelimesi adı altında bahsettiğini unutma. Polis ya da Şerif, İLLEGAL'in gücünü öyle iki kelimeyle hafife alamaz. Gerçek hayatta bakkaldan çalmaya korktuğun çikolata gibi değil bu işler, adamlar kafa kesiyor, polis öldürüyor, uyuşturucu ticareti yapıyor. DM arayış kafası ile yazdığın düşüncesine kapıldım.  Zoruna gidiyorsa HERA sana şikayet oluştur diye forum vermiş, "YENİ ŞİKAYET" kısmına mousenin imlecini götürüp sol tık yapabilirsin.

Lazım olur cano .d

Öncelikle söylemek istediğim bir kaç şey var hepsini sıralayacağım, bu konuda bu kadar kudurmanızın sebebini anlayamadım. Kudurmak kelimesini hakaret olarak algılamayın çünkü kelime anlamı; kuduz hastalığına yakalanmak, kuduz olmak, aşırı davranışlarda bulunmak, taşkınlık göstermek anlamına gelmektedir. Siz zaten benden yaşça büyükmüşsünüz bu konulara hakimsinizdir. İllegal konusuna gelirsek, illegal kişiler devlet dediğimiz yapının üstünde olamaz, dünyada örnekleri olabilir fakat Amerika gibi bir yerde illegal kişilerin sizin deyiminizle "kafa kesen, polisin korktuğu, polisten daha üstün" gibi bir şey olamaz bu kanıya nasıl bir mantıkla vardınız çok merak ediyorum, LAPD departmanının bütçesi 3,3 milyar dolar olarak okumuştum rakamlarda değişiklik olabilir konu burada rakamlar değildir konu böyle büyük bir yapıya karşı elinde silah tutan çeteler devlet dediğimiz yapıdan asla üstün olamaz, OOC kurallar bölümünde Güvenli Bölge diye bir kavram var orada güvenli bölgelerin kolluk kuvvetlerine, onaylı hood bölgelerinin ise çetelerin kendi bölgeleri olduğu belirtiliyor fakat OOC siciliniz kuralları pek okumadığınızı gösteriyor, İC ve OOC sicilinizin bu kadar kabarık olması sanırım bu konuya neden bu kadar takıldığınızı gösteriyor. "gerçek hayatta bakkaldan çalmaya korktuğun çikolata gibi değil bu işler" şeklinde bana hırsız ithamında bulunmuşsunuz, siz sanırım yaşamınızda illegal yapının içerisindesiniz ki bana böyle bir ithamda bulunuyorsunuz. Size tavsiyem en yakın sürede e-devlet, mhrs sistemi üzerinden bir psikiyatri randevusu almanız veya bütçeniz yetiyorsa özel bir psikiyatri tedavisi görmenizdir. Benden yaşça büyük olmanızın (sizin kendi düşünceniz) sizin gözünüzde üstünlük göstergesi ise bu narsist düşünce yapısı ile pek bir yol alabileceğinizi zannetmiyorum. Tavsiyem;
Spoiler: