LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kara Borsa Evler

Başlatan MacbetH, 02 Temmuz 2023, 17:23:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 10 Ağustos 2025, 22:54
Toplam Oynama: 21 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Destekliyorum. Tek çözüm; ev başvurusunu kim açtıysa evi ona vermek.

Maalesef ki bahsettiğin türde insanların tek amacı milyon dolarlara sahip olmak, en lüks arabalara binmek falan fistan.. Rol? Allah bilir. O yüzden çok şey yapma :)

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 19:48
Toplam Oynama: 220 gün, 12 saat
Birlik: JDM
Birden fazla evi kapmama rağmen destekliyorum.
Evler eklenip belli bir saatte satışa açılacak şekilde değiştirdiler sistemi. Onlarca kişi bir evin başında gökten anahtar düşmesini bekliyor. Ne kadar realistik!

Kişi başı tek başvuru hakkı vereceksin, ev eklenince 24 saat içinde alma hakkı vereceksin almazsa herkese açık satılacak. Kesin çözüm bu.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 25 Ağustos 2025, 00:01
Toplam Oynama: 15 gün, 12 saat
Erkek

Son Giriş: 28 Şubat 2025, 17:24
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Mayıs 2025, 01:52
Toplam Oynama: 36 gün, 5 saat
1 ve 2'yi desteklemiyorum evet sunucu yeni açıldı fakat ileri ki dönemlerde para bulmak araç ev ticareti rahatlıyacaktır, yani demek istediğim herkeste emen emen para olabilir evler zaten bölgesine göre açılıyor ve ona görede vergi alınıyor, fırsatçılık olucağını sanmam parası olan alsın kafasındayım bunun haricinde Üçüncü öneriye katılıyorum samp platformunda da vardı bu apartman tarzı yerler çoğaltılabilir aynı şekilde üst kasabayada motel tarzı yerler eklenebilir oyun zevkini daha çok arttıracağını düşünüyorum.

Oyuncu

Lv.12

Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:07
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Benim düşüncelerime göre evler başvuruyla açıldığı için ve kapalı olduğu için oluyor. Şahsi fikrim ev başvuru sistemi kaldırılmalı ve evler tüm mape eklenmeli. Karaborsa problemi böyle çözülebilir...
Destekliyorum.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Alıntı yapılan: Akın - 04 Temmuz 2023, 00:59:381 ve 2'yi desteklemiyorum evet sunucu yeni açıldı fakat ileri ki dönemlerde para bulmak araç ev ticareti rahatlıyacaktır, yani demek istediğim herkeste emen emen para olabilir evler zaten bölgesine göre açılıyor ve ona görede vergi alınıyor, fırsatçılık olucağını sanmam parası olan alsın kafasındayım bunun haricinde Üçüncü öneriye katılıyorum samp platformunda da vardı bu apartman tarzı yerler çoğaltılabilir aynı şekilde üst kasabayada motel tarzı yerler eklenebilir oyun zevkini daha çok arttıracağını düşünüyorum.

1 en azından geçici süreliğine gelmeli bence. Ev sayısı artana kadar.

2 olmalı. Yoksa herkes zengin emlakçı rolü çevirir.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Mayıs 2025, 01:52
Toplam Oynama: 36 gün, 5 saat
Alıntı yapılan: MacbetH - 04 Temmuz 2023, 02:17:00
Alıntı yapılan: Akın - 04 Temmuz 2023, 00:59:381 ve 2'yi desteklemiyorum evet sunucu yeni açıldı fakat ileri ki dönemlerde para bulmak araç ev ticareti rahatlıyacaktır, yani demek istediğim herkeste emen emen para olabilir evler zaten bölgesine göre açılıyor ve ona görede vergi alınıyor, fırsatçılık olucağını sanmam parası olan alsın kafasındayım bunun haricinde Üçüncü öneriye katılıyorum samp platformunda da vardı bu apartman tarzı yerler çoğaltılabilir aynı şekilde üst kasabayada motel tarzı yerler eklenebilir oyun zevkini daha çok arttıracağını düşünüyorum.

1 sürekli olarak devam ettirilebilir bence, sampta vardı apartman vardı apartmanın içerisinde 30 bin 45 bin civarı evler vardı buraya da uyarlanabilir diye düşünüyorum herkesin ev sahibi olması için fırsat.
1 en azından geçici süreliğine gelmeli bence. Ev sayısı artana kadar.

2 olmalı. Yoksa herkes zengin emlakçı rolü çevirir.

Oyuncu
 Sistem fiyatı 60.000 Dolar bir eve 3.000.000 fiyat çekiyorlar. Kesinlikle önüne geçilmesi gerekiyor